Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlık olsun umutlar bitmez arkadaşım gelecek ay var hayirlisiyla olsun olacaksa zatenkızlar , bugun grip nedeniyle yine dr a gittim , ilaç verebilmesi için gebelik testi istedi önce , Beta hcg 1,2 bu ay için umut bitti. 4 gün kaldı .....
Selam kızlar haftasonu hastalanmam gerekiyor demiştim hala hastalanmadım 2 gün gecikti ama kasık ağrım, bel ağrım ve göğüslerimde de hassasiyet var sizce hastalanır mıyım yoksa hamilelik belirtileride böyle mi
Selam kızlar haftasonu hastalanmam gerekiyor demiştim hala hastalanmadım 2 gün gecikti ama kasık ağrım, bel ağrım ve göğüslerimde de hassasiyet var sizce hastalanır mıyım yoksa hamilelik belirtileride böyle mi
selam kızlar bat 11 şubat daha çok var ama çok heyecanlıyım yumurtlama günlerimi değerlendirdim diye düşünüyorum 28 ocaktı yumurtlaama günümdü hayırlısı artık =)
Aklıma geldi ama cesaret edemiyorum kızlar
canim eninde sonunda ya negatif ya pozitif goruceksin
guzel hbrler bekliyoruz :) belirti faln yasadin mi canim peki?benim bat yarin, yarin sabah test yapicam, allah hayirlisini versin
canim seni anliyorum. benimde 4 gun var ama sabirszlnyrm.Ahh bide şu kendime söz geçirebilsem
canim seni anliyorum. benimde 4 gun var ama sabirszlnyrm.