Şubat ayında gebelik haberi almayı bekleyenler birlikte gün sayalım :)

selam kızlar bat 11 şubat daha çok var ama çok heyecanlıyım yumurtlama günlerimi değerlendirdim diye düşünüyorum 28 ocaktı yumurtlaama günümdü hayırlısı artık =)

kızlar , bugun grip nedeniyle yine dr a gittim , ilaç verebilmesi için gebelik testi istedi önce , Beta hcg 1,2 bu ay için umut bitti. 4 gün kaldı .....

5 yıl aradan sonra bende geldim ama çok korkularım var ilk hamileliğim çok zor geçti. Korkudan ikinciyi düşünmedim.nasip bakalım şimdilik Şubat bekliyoruz

kızlar , bugun grip nedeniyle yine dr a gittim , ilaç verebilmesi için gebelik testi istedi önce , Beta hcg 1,2 bu ay için umut bitti. 4 gün kaldı .....
Sağlık olsun umutlar bitmez arkadaşım gelecek ay var hayirlisiyla olsun olacaksa zaten

Benimde bu haftasonu hastalanmam gerekiyordu kızlar olmadım ama sancım var bi kaç güne olmazsam test yapacağım dua edin banada olur muu

Kizlar Ben kırmızı kart gördüm hemde 3 gün erken . Umutlar Şubat a kaldı . Bi an once bitsin . Yeni ay herkese ugurlu olsun :KK200::anneadayı:En Büyük KK

Selam kizlar!!
benimde bat 6 subat. bakalim neler olucak. yalniz benim bu ay dikkatimi ceken bisey oldu. beklenen tarihten 11 gun once faln goguslerim sisti ve davul gibi oldu. kasik agrimla beraber. ozellikle sol kasikta surekli bisey batiyor ve o agri ayni hizada bacagima dogru yayiliyor. umarim bu belirtiler mujdeli durumun habercisidir.

Bebis isteyen herkesin herşey gönlüne göre olsun inşallah .Bizim ki son dakika kararı dün yumurtlama zamanimdi. Birde 5 yaşında bir kızım var.Bu ay olmassa ümit birdahaki aya artık

adetime 4 gun var dayanamayip test yaptim tabii negatif gunlerde gecmiyor kii

Selam kızlar haftasonu hastalanmam gerekiyor demiştim hala hastalanmadım 2 gün gecikti ama kasık ağrım, bel ağrım ve göğüslerimde de hassasiyet var sizce hastalanır mıyım yoksa hamilelik belirtileride böyle mi:(

canim bi idrar testi yapsan?33
Selam kızlar haftasonu hastalanmam gerekiyor demiştim hala hastalanmadım 2 gün gecikti ama kasık ağrım, bel ağrım ve göğüslerimde de hassasiyet var sizce hastalanır mıyım yoksa hamilelik belirtileride böyle mi:KK43:

Selam kızlar haftasonu hastalanmam gerekiyor demiştim hala hastalanmadım 2 gün gecikti ama kasık ağrım, bel ağrım ve göğüslerimde de hassasiyet var sizce hastalanır mıyım yoksa hamilelik belirtileride böyle mi:KK43:

merakını gidermek için test yapabilirsin :)

Aklıma geldi ama cesaret edemiyorum kızlar o_O

selam kızlar bat 11 şubat daha çok var ama çok heyecanlıyım yumurtlama günlerimi değerlendirdim diye düşünüyorum 28 ocaktı yumurtlaama günümdü hayırlısı artık =)

bende 11 subat ama 2 gun geriye gelir 8 subat dıye dusunuyorum

benim bat yarin, yarin sabah test yapicam, allah hayirlisini versin

Back