Şubat ayında gebelik haberi almayı bekleyenler birlikte gün sayalım :)

Hic bir belirti yoktu nisan ayinda düşk yapmistim sanirim gebelikle birlikte yukselmis sonrada düşmemis 7 ay sonra lekelenmem oldu adet baslamadan lekelenmem oldugunu söyledim doktora hormon testi yaptirdi orda ögrendim ..
Yoksa hersey normaldi bende ..
Bende de 3 senedir lekelenme var prolaktine bakıldı ama normal seviyede. İlk defa bu ay süt geldi yükselmiş olabilir ya da geç döllenme oldu bilmiyorum :(

Kizlarr merhaba araniza yeni katiliyorum.3 yillik evliyim.bebek sahibi olamadim henuz.asilama yaptirip hamile kalan varmi aranizda?

Benm yumurtlama dönemi başladı galiba kasiklarimda ve belimde ağrılar başladi

Ben de adet oldum. Bitse hemen :)
Kızlar siz adet bittikten sonra mı sayıyorsunuz adet gününüzü?
Mesela ben 17 aralıkta adet oldum. 20 sinde bitti.
17 ocakta yeni adet dönemim. 32 günde mi oldum? Yoksa 28 mi?

Ben de adet oldum. Bitse hemen :)
Kızlar siz adet bittikten sonra mı sayıyorsunuz adet gününüzü?
Mesela ben 17 aralıkta adet oldum. 20 sinde bitti.
17 ocakta yeni adet dönemim. 32 günde mi oldum? Yoksa 28 mi?
Aynen adet bittikten sonra internetten yumurtlama hesaplamadan baksana ne zaman mis diye yumurtlamn

Aynen adet bittikten sonra internetten yumurtlama hesaplamadan baksana ne zaman mis diye yumurtlamn
Yumurtlamamı hesaplicam ama önce adetim kaç günde oluyo onu bilmem lazım :)) adet bittikten sonramı sayıyorsunuz gününüzü?

Selam kızlarr internete giremediğimden katılamadım sohbetinize hepiniz hoşgeldinizzz arka arkaya güzel haberler verelim bebişlerimiz gelsin göbüşlerimiz dolsun inşallah :anneadayı::KK68:

Amin amin ins
Selam kızlarr internete giremediğimden katılamadım sohbetinize hepiniz hoşgeldinizzz arka arkaya güzel haberler verelim bebişlerimiz gelsin göbüşlerimiz dolsun inşallah :anneadayı::KK68:[/QU amin amin inşallah canim

gunaydın kızlarr bebıs haberlerı gelsın artıkk

normalde yumurtlama günlerimde hafif kanamam olur bu ay olmadı nedense yoksa yumurtlamadım mı ?? 16 gundeyim

normalde yumurtlama günlerimde hafif kanamam olur bu ay olmadı nedense yoksa yumurtlamadım mı ?? 16 gundeyim
Hic boyle bisey basima gelmedi canm bence adet dışında kanama olmamasi gerekiyo bi doktora danış istiyosan ama yapiskan bi sivi geliyosa yumurtlama donemicndesn demek

Bende varımm :KK16: dokuzuncu ayımdayım sadece ultrasonda görünen pkolarım var bu ay ikinci klomeni kullandım bat 9 ocak benide yazın liste varsa :KK57:

CANIM SENLE GUNLERIMIZ AYNI BEN TESTLE TAKIP EDIYORUM HENUZ BENDE YUMURTLAMADIM BUGUN DAHA SAAT 5 GBI YAPCAM TESTIMI

Merhaba ben test almadım ki. Ilk defa olduğu için almak istemedim teste takilmak stres yapar die düşündüm . Olmazsa bidaha ay alayım ben de. Yumurtlama yoksa denemeye devam

Back