Şubat ayında gebelik haberi almayı bekleyenler birlikte gün sayalım :)

Olabilir canım benim inşallah hamilesindir

bat 25 Şubat :)))) hayırlısıııı:)

kızlar benim kırmızılar geldi bu ay çok umutlanmıştım ama olmadı inşallah matta olur bebeğim gel artık daha fazla bekletme beni

kızlar benim kırmızılar geldi bu ay çok umutlanmıştım ama olmadı inşallah matta olur bebeğim gel artık daha fazla bekletme beni

Hayirlisi canım benim ama bunun ne kadar zor oldugunu biliyorum allah en kisa zamanda bebeğini kucağına almayi nasip eder inşallah bende beklemedeyim ya yarın yada 14 Şubat bat günüm bilmiyorum nolcak

Ya benim midem çok bulanıyor bugün ümitlenmek de istemiyorum olabilir mi sizce?

Sana tavsiyem sakin onceden test yapna cnm negatif cikabiliyor ben 2 gun once yaptim negatifti uzuldum baya hos gecince de yaptim yine negatif
Dün evde dandik test vardı yaptım biri bozuk çıktı biri de negatif çıktı bilemedim ne düşüneceğimi canım yaa :-(

Dün evde dandik test vardı yaptım biri bozuk çıktı biri de negatif çıktı bilemedim ne düşüneceğimi canım yaa :-(
Dün aynı şey benim de başıma geldi bir test bozuKTu 2.yi yaptım negatif çıktı bende çok üzüldüm hatta ağladım bilmiyorum nolcak halimiz. S.S. s.s.s.

Dün aynı şey benim de başıma geldi bir test bozuKTu 2.yi yaptım negatif çıktı bende çok üzüldüm hatta ağladım bilmiyorum nolcak halimiz. S.S. s.s.s.
Senin bat ne zaman canım , üzülme ama ya kısmet belki de vardır bekleyelim bi

arkadaşlar benim de adetim 7 gün geçti iki gün önce test yaptım hayal bir çizgi belirdi. dün sabah yine yaptım test ikinci çizgi var mı yok mu belli değil. ne düşüneceğimi bilemiyorum. adetim çok düzenlidir aslında...hayırlısıyla dua edelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…