- 15 Ocak 2016
- 1.394
- 1.810
- 63
Ha bi de senin testin markası neydiDün aynı şey benim de başıma geldi bir test bozuKTu 2.yi yaptım negatif çıktı bende çok üzüldüm hatta ağladım bilmiyorum nolcak halimiz. S.S. s.s.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha bi de senin testin markası neydiDün aynı şey benim de başıma geldi bir test bozuKTu 2.yi yaptım negatif çıktı bende çok üzüldüm hatta ağladım bilmiyorum nolcak halimiz. S.S. s.s.s.
arkadaşlar benim de adetim 7 gün geçti iki gün önce test yaptım hayal bir çizgi belirdi. dün sabah yine yaptım test ikinci çizgi var mı yok mu belli değil. ne düşüneceğimi bilemiyorum. adetim çok düzenlidir aslında...hayırlısıyla dua edelim birbirimize
inşallah güzel haberlerin gelir canım az kalmış zaten sevgililer gününde önce eşine sonra bize müjdeyi verirsin <3Hayirlisi canım benim ama bunun ne kadar zor oldugunu biliyorum allah en kisa zamanda bebeğini kucağına almayi nasip eder inşallah bende beklemedeyim ya yarın yada 14 Şubat bat günüm bilmiyorum nolcak
Hayırlı olsun canım inş bu ay herkesin gönlüne göre olurarkadaşlar benim de adetim 7 gün geçti iki gün önce test yaptım hayal bir çizgi belirdi. dün sabah yine yaptım test ikinci çizgi var mı yok mu belli değil. ne düşüneceğimi bilemiyorum. adetim çok düzenlidir aslında...hayırlısıyla dua edelim birbirimize
sağ olun kızlar iyi ki varsınız cuma günü kan vereceğim hormonlara bakalım dedi doktor yumurtayı takibe alacakmış inşallah bu sefer kavuşurum yavruşumaÜzme kendini canım vakti geldiğinde bebeğin gelecek :)
İnş canım allah her kadına yaşatsın annelik duygusunusağ olun kızlar iyi ki varsınız cuma günü kan vereceğim hormonlara bakalım dedi doktor yumurtayı takibe alacakmış inşallah bu sefer kavuşurum yavruşuma
11 yada 14 Şubat canım benim ama çok istiyorum inşallah vardır her namazimda dua ediyorum zaten kuzum ya .s.s.s.sSenin bat ne zaman canım , üzülme ama ya kısmet belki de vardır bekleyelim bi
Inşallah canım benim lütfen banada dua et canım lütfen .s. s.s.sinşallah güzel haberlerin gelir canım az kalmış zaten sevgililer gününde önce eşine sonra bize müjdeyi verirsin <3
Inşallah canım hamilesindirBen eşime 15 inde hasta olacam dedim aslında 13 olur da hamiş kalırsam sevgililer günü hediyesi olacak ona tabi doktora gidip emin olup öyle söyleyecem :)
1 tanesi Bebe TİME birtanesinide unuttum canım benim ama iyi dedi inandırıcı değildi yani bilmiyorum. S.S. s.Ha bi de senin testin markası neydi
Canim bide sende ne belirtiler varInşallah canım hamilesindir
Benim de bebe time ikisi de bozuk çıktı biri işte bu markayla ilgili iyi şeyler söylemediler o yüzden bi iki gün sonra başka test alıp yapacam bence sen de yap1 tanesi Bebe TİME birtanesinide unuttum canım benim ama iyi dedi inandırıcı değildi yani bilmiyorum. S.S. s.
İnş hepimiz hamiş oluruz bu ay :)Inşallah canım hamilesindir
Yapmak istemiyorum artık canım ya çünkü ne hevesle yapıyorum sonuç beni çok üzüyor Ağlıyorum bile .s.s.sBenim de bebe time ikisi de bozuk çıktı biri işte bu markayla ilgili iyi şeyler söylemediler o yüzden bi iki gün sonra başka test alıp yapacam bence sen de yap
Inşallah canım benim ağzında bal damliyo vallaİnş hepimiz hamiş oluruz bu ay :)
Anlıyorum seni canım allah gönlüne göre versinYapmak istemiyorum artık canım ya çünkü ne hevesle yapıyorum sonuç beni çok üzüyor Ağlıyorum bile .s.s.s
Inşallah canım benim canım ya sende nas belirtiler varAnlıyorum seni canım allah gönlüne göre versin
Kasıklarımda batma göğüslerim şiş az önce de ateşimi ölçtüm 37 biri ateşi sorunca ölçim dedimInşallah canım benim canım ya sende nas belirtiler var
Ne oldu senin sonuçCanim en iyisi kan tahlili direk sonuc veriyor bakalim 4 de ogrencem kesin sonucu