• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında gebelik haberi almayı bekleyenler birlikte gün sayalım :)

Benim ilk gebeliğim de arkadaşım doğumu varda ona gitmiştim , doğum fotoğrafçısıydım o Zaman'lar doktorlar almadı içeri bende böbrek taşım çok ağrı yapıyor kasığıma bile vuruyor artık Ağrı'sı diye beklerken doktora gözükeyim dedim doktorum beni bilen birisiydi tüm tahlillerimi istemiş meğersem ve ben arkadaşımın doğumuna girdim çıktım doktora gittim hemen bana güldü sende böbrek taşı yok artık hamilesin Dedi adetime de 2 gün vardı üstelik

Aynı gün beklemekteyiz desene canım ☺ bende test cikarmi yapsam
canım kimileri 1 hafta önce bile test yapıyr pozitifi görüyor. deneyebilirsin. benim ilk gebeliğim düşükle son buldu ama adetim 4 gün geçmişti silik çizgi görmüştüm mesela. kimi koyu çizgi görüyor.

canım kimileri 1 hafta önce bile test yapıyr pozitifi görüyor. deneyebilirsin. benim ilk gebeliğim düşükle son buldu ama adetim 4 gün geçmişti silik çizgi görmüştüm mesela. kimi koyu çizgi görüyor.

Ama çok korkuyorum negatif ya çıkarsa diye .s.s.s.s

Kızlar ya adet olacak gibi kasık ağrım var beta ya göre 4 haftalık gebelik vardı doktora gitsem keseyi bile görmeyecek büyük ihtimalle ne yapsam ki ya

Kalbim pıt pıt , bir yandan ölen oğluma üzülüyorum bir yandan onun yerine Rabbim yine nasip eder inşallah diye heyecanlanıyorum .. Hem gülesim var hem hıçkırarak ağlayasım

Kizlar yarin sabah kan tahlili yaptircam ac karnina mi yaptirilir tok karninami

Haha, bekliyemedin o zaman. Daha 1 sayfa önce "amaan birakacam" havasindaydin. :KK48:

Heycanini anliyorum ama ve bence yap. Bu belirsizlik ile yasinilmaz zaten. Umarim yarin bize güzel mesajlarin olur :KK36:

Bu arada benim gibi bat'i 26 yada 28 subat olan varmi?

Merhaba bişey sormak istiyorum 13 ocak son regli tarihim 22 ocak korunmasız oldu yarın adet olmam lazım ama hiç kasıklarım ağrımıyor kızlar ya sivilce falan olurdu adetimden 3 gün önce yüzümde karnımda şişlik falan olurdu hiç bir şey yok sizce hamile kalmış olabilirmiyim yumurtlama günüme de vardı aslında ama bilmiyorum

Back