- 12 Ocak 2016
- 593
- 623
- 103
Cikmayada bilir canım bat gectimi
benim düzenli değil adetlerim ama ovulasyon testine göre bat bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cikmayada bilir canım bat gectimi
Inşallah hamilesindir canım benim bende beklemedeyim çok istiyorum ama dur bakalımbenim düzenli değil adetlerim ama ovulasyon testine göre bat bugün
inşallah canım inşallah hepimizin bebişi gelsin bu ay eşlerimize en güzel hediye olurInşallah hamilesindir canım benim bende beklemedeyim çok istiyorum ama dur bakalım
canım kimileri 1 hafta önce bile test yapıyr pozitifi görüyor. deneyebilirsin. benim ilk gebeliğim düşükle son buldu ama adetim 4 gün geçmişti silik çizgi görmüştüm mesela. kimi koyu çizgi görüyor.Aynı gün beklemekteyiz desene canım ☺ bende test cikarmi yapsam
Aynen canım benim 14 Şubat Sevgililer gününe harika bi hediye olur valla ☺inşallah canım inşallah hepimizin bebişi gelsin bu ay eşlerimize en güzel hediye olur
canım kimileri 1 hafta önce bile test yapıyr pozitifi görüyor. deneyebilirsin. benim ilk gebeliğim düşükle son buldu ama adetim 4 gün geçmişti silik çizgi görmüştüm mesela. kimi koyu çizgi görüyor.
bende daha yapmıcam çnkü negatifi görünce hem geriliyorum hem üzülüyorum. adet olmazsam yaparım yoksa yokAma çok korkuyorum negatif ya çıkarsa diye .s.s.s.s
Aynen ya insan çok kötü oluyo offf napcam bilmiyorum ama kasigimda şişlik var neden bilmiyorum. S.S. s.sbende daha yapmıcam çnkü negatifi görünce hem geriliyorum hem üzülüyorum. adet olmazsam yaparım yoksa yok
Git canım garanti olsunKızlar ya adet olacak gibi kasık ağrım var beta ya göre 4 haftalık gebelik vardı doktora gitsem keseyi bile görmeyecek büyük ihtimalle ne yapsam ki ya
Fark etmiyor canım benim gebelik içinKizlar yarin sabah kan tahlili yaptircam ac karnina mi yaptirilir tok karninami
Ne demek canım benim. DTamam cnm bnm saol:)
Kizlar yarin sabah kan tahlili yaptircam ac karnina mi yaptirilir tok karninami
Haha, bekliyemedin o zaman. Daha 1 sayfa önce "amaan birakacam" havasindaydin.
Heycanini anliyorum ama ve bence yap. Bu belirsizlik ile yasinilmaz zaten. Umarim yarin bize güzel mesajlarin olur
Bu arada benim gibi bat'i 26 yada 28 subat olan varmi?