Canlar kan tahlilini verdim 3 tup aldilar hormon falan da bakcaklar 4 dr cikcak hayirlisi
Canim hbrsiz bırakma biziCanlar kan tahlilini verdim 3 tup aldilar hormon falan da bakcaklar 4 dr cikcak hayirlisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlar kan tahlilini verdim 3 tup aldilar hormon falan da bakcaklar 4 dr cikcak hayirlisi
Canim hbrsiz bırakma biziCanlar kan tahlilini verdim 3 tup aldilar hormon falan da bakcaklar 4 dr cikcak hayirlisi
Olabilir canım benim inşallah hamilesindirMerhaba bişey sormak istiyorum 13 ocak son regli tarihim 22 ocak korunmasız oldu yarın adet olmam lazım ama hiç kasıklarım ağrımıyor kızlar ya sivilce falan olurdu adetimden 3 gün önce yüzümde karnımda şişlik falan olurdu hiç bir şey yok sizce hamile kalmış olabilirmiyim yumurtlama günüme de vardı aslında ama bilmiyorum
Haha, bekliyemedin o zaman. Daha 1 sayfa önce "amaan birakacam" havasindaydin.
Heycanini anliyorum ama ve bence yap. Bu belirsizlik ile yasinilmaz zaten. Umarim yarin bize güzel mesajlarin olur
Bu arada benim gibi bat'i 26 yada 28 subat olan varmi?
Canim hbrsiz bırakma bizi
kızlar benim kırmızılar geldi bu ay çok umutlanmıştım ama olmadı inşallah matta olur bebeğim gel artık daha fazla bekletme beni
amin canım benim olmadı ama inşallah senin ve diğer bekleyenlerin melekleri tutunmuştur annelerine dualarım sizleHayirlisi olsun canm
Tamam canım benim hadi bakalımYok yok birakirmiyim canim alir almaz haber ederim:)
kızlar benim kırmızılar geldi bu ay çok umutlanmıştım ama olmadı inşallah matta olur bebeğim gel artık daha fazla bekletme beni
Üzme kendini canım vakti geldiğinde bebeğin gelecek :)kızlar benim kırmızılar geldi bu ay çok umutlanmıştım ama olmadı inşallah matta olur bebeğim gel artık daha fazla bekletme beni
Ya benim midem çok bulanıyor bugün ümitlenmek de istemiyorum olabilir mi sizce?
13 ü canımCanim bat ne zamandi
13 ü canım
Dün evde dandik test vardı yaptım biri bozuk çıktı biri de negatif çıktı bilemedim ne düşüneceğimi canım yaa :-(Sana tavsiyem sakin onceden test yapna cnm negatif cikabiliyor ben 2 gun once yaptim negatifti uzuldum baya hos gecince de yaptim yine negatif
Dün aynı şey benim de başıma geldi bir test bozuKTu 2.yi yaptım negatif çıktı bende çok üzüldüm hatta ağladım bilmiyorum nolcak halimiz. S.S. s.s.s.Dün evde dandik test vardı yaptım biri bozuk çıktı biri de negatif çıktı bilemedim ne düşüneceğimi canım yaa :-(
Dün evde dandik test vardı yaptım biri bozuk çıktı biri de negatif çıktı bilemedim ne düşüneceğimi canım yaa :-(
Senin bat ne zaman canım , üzülme ama ya kısmet belki de vardır bekleyelim biDün aynı şey benim de başıma geldi bir test bozuKTu 2.yi yaptım negatif çıktı bende çok üzüldüm hatta ağladım bilmiyorum nolcak halimiz. S.S. s.s.s.
Hayırlısı olsun senin için canım , ben de bekleyecem bir iki gün daha sonra tekrar test yapacamCanim en iyisi kan tahlili direk sonuc veriyor bakalim 4 de ogrencem kesin sonucu