• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında gebelik haberi almayı bekleyenler birlikte gün sayalım :)

Benim bat 17 Şubat, 8 gün var daha ama az önce dayanamayıp test yaptım, sonuç negatif :KK43: çok mu erken yaptım sizce?
Baya erken canım benim benim 2 yada 4 günüm var ben 1 kere yaptım aynı senin gibi8 gün kala negatif çıktı ama suan kan vermeye bile gitmek istemiyorum sonucu negatif görürüm diye .s.s.s.s

kızlar benimde sat 8 ocaktı sabah test yaptım negatif :KK61:olsaydı şimdiye çıkardı dimi

Benim test negatif kizlar adetim 8 gun gecikti yaptim bisiy yok
Henüz regli olmadıysanız ve geç döllenme olduysa evde yapılan idar testi sonuç vermeyebilir.En sağlıklısı kan da Betahcg testi yaptırmaktır.
Bazen de psikolojik hamilelik yaşanabilir. Kendinizi gebe kalmaya şartlarsanız tüm gebelik belirtilerini yaşarsınız ve regliniz gecikebilir.Bazı kadınlar da psikolojik olarak 15 günlük regli gecikmesi yaşanabiliyor.Mutlaka bir Jinekoloğa görünün.Düzenli regli görürken uzun süreli gecikme gebelik dışında başka bir durumun habercisi olabilir.
Geçmiş olsun.

Henüz regli olmadıysanız ve geç döllenme olduysa evde yapılan idar testi sonuç vermeyebilir.En sağlıklısı kan da Betahcg testi yaptırmaktır.
Bazen de psikolojik hamilelik yaşanabilir. Kendinizi gebe kalmaya şartlarsanız tüm gebelik belirtilerini yaşarsınız ve regliniz gecikebilir.Bazı kadınlar da psikolojik olarak 15 günlük regli gecikmesi yaşanabiliyor.Mutlaka bir Jinekoloğa görünün.Düzenli regli görürken uzun süreli gecikme gebelik dışında başka bir durumun habercisi olabilir.
Geçmiş olsun.

Tesekkur ederim en iyisi beklemek olacak olmadi dr a gozukcem

Bende bekleyenlerdenim adetim 4.5 gün var .Ama bütün adet belirtileri var. Kasık ağrısı göğüslerde acıma ve şişlik. Ekstra olarak karnimda rahim kısmında sürekli bir titreme hissi. Umudum azaldı. Galiba adet olacağım. Rabbim en güzel zamanda nasip etsin etsin inşallah isteyen herkese
Bende de reglime 1 hafta kala tüm regli belirtileri vardı.Ped kullandığım halde sürekli wc gidip bakıyordum.Bir an önce olup rahatlamak istiyordum ama aradan 3 gün geçti yani adetime 4 gün kala gidip idrar testi yaptım pozitif çıktı ertesi günde kan testi yaptım o da pozitif çıktı.
Regli günüm geçti ve tekrarlanan kan testim giderek yüseldi.
Ve hala kasık ağrım sinirlilik duygusalık halim devam ediyor :)
En güzeli en garanti sonuç KAN TESTİ ;)

Yaa ben simdi bisiy farkettim sabah yaptigim test i atmamistim simdi baktim silik cizgi var test de kafayi yicem ben:))

20160209_142357.jpg

Yaa ben simdi bisiy farkettim sabah yaptigim test i atmamistim simdi baktim silik cizgi var test de kafayi yicem ben:))
Canım evde yapılan testler ilk 15 dakika için de verilen sonuç geçerli oluyor.Ancak bazı durumlarda geç döllenme durumların da ikinci çizgi geç ve silikte olsa çıkabiliyor.Eczaneden bir test daha al ve tekrar yap.Fırsatın varsa kan testi yaptır derim.
Hadi hayırlısı inşaAllah.Haberlerini bekliyorum canım ;)

Cikmayada bilir canım bat gectimi
kızlar bat geçmeden negatif çıkan test bat günü adet olmayıp geçince pozitife döner dimi. bende aynı durumdayım bat 11 yada 12 şubat. gebelik testi henüz negatif. bu ayı çok güzel değerlendirdim ovulasyon testi kullandım. inş gelmezzzz

kızlar bat geçmeden negatif çıkan test bat günü adet olmayıp geçince pozitife döner dimi. bende aynı durumdayım bat 11 yada 12 şubat. gebelik testi henüz negatif. bu ayı çok güzel değerlendirdim ovulasyon testi kullandım. inş gelmezzzz
Aynı gün beklemekteyiz desene canım ☺ bende test cikarmi yapsam

Back