- 5 Şubat 2016
- 181
- 216
- 103
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık ben de aranizdayim
Heyecanlı bekleyiş bende de var. 4 aydır çift çizgi görme ümidim hüsranla sonuçlandı. Bat 16 Şubat, sabirsizligim
doruklarda, zaman geçmiyor. Rabbim nasip eder inşallah isteyen herkese.
Benim de bat 17 şimdiden hamilelik psikolojisine girmeye başladım ( test almamak için kendimi zor tutuyorum...
Ben 5 gün kala idrar testi yaptım silik çıktı beta baktırdım 97 çıktı bi test yap istersenHaklısın canım benim bizde denedik geçen ay daha reglime 5 fun var ama gecmiyo o 5 gün bazı belirtiler var ama bilmiyorum reglide olablir
kasık ağrısı ve halsizlik var ama psikolojik de olabilir canım yaa, inşallah değildirTest olsa durmam ama sonra üzülmekten korkuyorum o yüzden bekleyelim sizde belirti var mı henüz?
Ben o kadar yorum okudum ki hamilelik belirtisi üzerine bende adam akıllı hiç biri olmadı sadece daha duygusal hissediyordum kasık ağrısı vardı ama beni şaşırtan tek bişi vardı AVM lerde Xray e girmek istemiyordumTest olsa durmam ama sonra üzülmekten korkuyorum o yüzden bekleyelim sizde belirti var mı henüz?
kasık ağrısı ve halsizlik var ama psikolojik de olabilir canım yaa, inşallah değildir
Ben o kadar yorum okudum ki hamilelik belirtisi üzerine bende adam akıllı hiç biri olmadı sadece daha duygusal hissediyordum kasık ağrısı vardı ama beni şaşırtan tek bişi vardı AVM lerde Xray e girmek istemiyordum
Ben 10 gün kala eşimle beraber gittim hastaneye ama yaptırmadan çıktım Rabbim isteyen herkese nasip etsin perşembe beta tekrarlanacak düzenli bi şekilde yükseliyor mu diye 1 hafta kala yaptır bana kalırsa zaman geçmiyor biliyorum ne demek olduğunuHissetmişsiniz demek ki Rabb'im bize de nasip etsin o heyecanları...bende kasık Ağrı'sı falan yok ki daha bat a 9 gün var sanırım çok erken..
Ben 10 gün kala eşimle beraber gittim hastaneye ama yaptırmadan çıktım Rabbim isteyen herkese nasip etsin perşembe beta tekrarlanacak düzenli bi şekilde yükseliyor mu diye 1 hafta kala yaptır bana kalırsa zaman geçmiyor biliyorum ne demek olduğunu
Ama canım ya sonuç negatif çıkarsa çok üzülürüm. S.S. sBen 5 gün kala idrar testi yaptım silik çıktı beta baktırdım 97 çıktı bi test yap istersen
Bende o yüzden yaptırmadım zaten bana kalsa adet günü geçtikten sonra yapacaktım ama c tesi günü mide ağrısı için ilaç alacaktım ne olur ne olmaz diye idrar testi yaptım silik çıktı almadım ilacı dünde beta baktırdım daha çok yeni bekleme sürecindesürecindeyim bende hepimiz mutlu haberler alalım inşallahhhAma canım ya sonuç negatif çıkarsa çok üzülürüm. S.S. s
Canım kendini bebişe odaklama ne kadar rahat olursan o kadar hızlı olur. Ben 2 ay boyunca o kadar taktımki kafama ikisinde de olmadı. Artık takmıyorum ne zaman olursa diye düşünmeyi bırakınca tuttu inanamadım gerçekten çok şükür tabiki. Sizlerden de güzel haberler alırız inşallah
Haklısın canım benim bizde denedik geçen ay daha reglime 5 fun var ama gecmiyo o 5 gün bazı belirtiler var ama bilmiyorum reglide olablir
Ben tıpkı sizin gibi regli belirtileri yaşadım.Kasığımın sol tarafında çok şiddetli sancı bel ağrısı göğüs ağrısı sinir bozukluğu rutin belirtiler yani.Hatta boş boş 5 gün boyunca ped değiştirdim :)Merhaba size birsey sormak istiyorum geçen ay eşimle Korunmasız ilişkiye girdik yumutrtalanma döneminde ama bilmiyorum ne olacak bende suan kasigimda ani harekette batma oluyo birsey şişlik var çok değil ama sizde reglimi yoksa hamilelik belirtisimi
Hayırlı uğurlu olsun canım.Kızlarrr beta baktırdım sonuç 97 çıktı ☺
Netice de kan testi yapınca da negatif çıkarsa yine üzüleceksiniz.Ama canım ya sonuç negatif çıkarsa çok üzülürüm. S.S. s
Amin ecmain :)İnşallahhhhhh Rabbim o günleri göstersin nn hepimize
Folik asit Kan değeri ölçümü yapılarak başlansa daha iyi olur.kizlar folic asit falan basladiniz mi?
evet evet bende bu sebeple basladim bi 20 gun oldu merak ettim aramizda baska baslayanlarda var mi diye. doktorlar soylemeyi unutabiliyolar bide hatirlatmak lazimFolik asit Kan değeri ölçümü yapılarak başlansa daha iyi olur.
Çünkü kansız anne adayları için Folibol normal adaylar için de folidoce tablet hergün sabah kahvaltıdan sonra 2 tane bol suyla kullanılmalıdır.
Gece ve Akşam kullanıldığında uykusuzluk ve baş ağrısı yapabiliyor.
Ve gebelikten en az 3 ay önce başlandığı zaman anomali yani sakat bebek riskini tamamen düşürür.Gebelik sırasın da kullanılan folikasit takviyesi anne ve bebeği için sadece kan yapar ancak anomali riskini düşürmez.
Bu sebepten gebe kalmadan önce en az 3 ay folik asit takviyesine başlamak ve bol bol ıspanak marul brokoli gibi maydanoz hariç yeşilliği bol taze sebze tüketimi yapmak gerekir.