- Konu Sahibi pembemasal
-
bu değer ne değeri hamielik testlerinde değer yazmıyo bildiğim? sadece çizgi oluyor ? birde şu kansızlık gebe kalmayı önlermi kan değeri düşüklüğü ?
bu değer ne değeri hamielik testlerinde değer yazmıyo bildiğim? sadece çizgi oluyor ? birde şu kansızlık gebe kalmayı önlermi kan değeri düşüklüğü ?
Bu deger gebelik kan testinin sonucu canım diğer kanla bir iliskisi yok
ebru_1907:10 şubat
pembe masal:13 şubat
humeyra87:5 şubat
18 şubat
Slm kızlar bebiş beklerken adet gelince adetin bitmesini beklemek çok zor oluyormuşDaha 2 gündeyim ama 1 haftadır bekliyormuşum giibi geldi. Hayırlı haberlerinizi de bekliyorum dört gözle gelsin artık bebişler.... Sormak istediğim denemelerde ben hep 2 gün falan ara verdim ama yumurtlama döneminde hergünmü olması gerekiyor.
Gun asiri iliskide bulunmak lazim canim her gun olmuyor biliyorsun spermin kalitesi 48 saate yukseliyor uzmanlar genelde iliskiyi sabah erken saatlerde oneriyor spermlerin en verimli oldugu zaman o zaman ama tabi kisiden kisiye degisiyor senin yumurtalama durumuna gore gun asirir iliskide bulunursan hamile kalma sansin daha artar konuyu toparlamam gerekirse haftada 3 kere .:)
pembecım genelde saabh 6da en verımlıymıs öyle okumustum nette sbah sabah uyanmakta zor o saatte bu iş için:))
Arkadaşlar listenize beni de ekleyin Bat:2 şubat bu ay ümitliyim hem klomen kullandım hem de çatlatma iğnesi vuruldum.Tam gaz çalıştık.Nasip bakalım.allah herkesin gönlündekini versin.[/
Insallah canim hepimizin umudu subat:)
selam kizlar..bende 7aydir evliyim, pko adayi, bilmem gelismeyen yumurta falan..bebeyim olsun istiyorum artik..dua ediyorum, ve de dogala yollardan tedavi ediyrum kendimle esimi..fakat bi sorum olacak, belki bilirsiniz sizler..adetime 17 gun var, 4gundur iliski sonrasindan baslayan bel kasik agrilarim var..sizce ne ola bilir bu ????
merhaba kızlar
bugun sabah itibarıyla ocak ayı umudu olanlar topiğinden buraya tasınmıs bulunmaktayım:26:
benide aranıza alın
benim ilk ay denememdi 1tane kızım var 2.5 yasında inşallah en kısa zamanda tüm isteyenler hamiş kalır
benim bat:bugun
regl bitsin hemen calısmalara baslıcam
buay umutlu degildim ama psikolojik olarak sanırım etkilendim belirtiler falan hissettim
inşallah şubat ayına kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?