Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

evde gebelik testi olmadığı için clearblue dıjital ovulasyon testi yaptım glen yüz çıktı dün yaptığımda boş yüz çıkmıştı regl tarihim 03 mart hamile olabilirmiyim ovulasyn testiyle anlaşırlırmı ? gülen yüz çıkmasının nedeni ne olabilir?

yarın ayın 28 ve ben korkuyorum adet günüm diye bu ay çok heveslendim ve içime doguyo resmen hamile oldugum birsürü belirti yasadım ve bunlar ilk defa olduu su günlerde bi geçseydi

hayal selam canım benimde bugün adet günüm ve bir an önce bugünün bitmesini istiorum ama yinede test yapmak için 1 martı beklicem sende durumlar nasıl bu arada

Slm leydiler,
subat bat gunumdu. Hala kirmizi kart gormedim. Ancak iki defa test yaptim gecen hafta.
Belki de cok erken yaptim testleri ama aldigim testin uzerinde bes gun onceden tespit edildigi yaziyodu o yuzden ben de dayanamadim erkenden yaptim iki testi.
Ikisinde de negatifi gorunce kalbime sanki hancer saplandi :(
Hamile kalma hayallerimi marta erteleyip Mart ayindaki yumurtlama donemimi hesaplamaya bile koyuldum.
Ancak bugun kirmizi gelmeyince umut bu ya iste..
Tekrar umutlandim. Acaba gebe olma ihtimalim var ,i?
Ancak eger adetim yarin da gelmezse tekrar test yapip negatifi gorup kedimi uzmeye hic niyetim yok.
En az br hafta test yapmicam..

Kirmizi kart gordum.. Oyundan cikiyorum ben:( Insallah umudu olan diger arkadaslar siz bu kirmiziyi gormezsiniz.

Kirmizi kart gordum.. Oyundan cikiyorum ben:( Insallah umudu olan diger arkadaslar siz bu kirmiziyi gormezsiniz.[/QUOT
kırmızı kartı bende bu sabah itibari ile görmüş bulunmaktayım:5: iki gün geçikmeli olarak geldiği için baya bi umutlanmıştım:( aşkımında hayallerinin yıkıldığını görmek beni giderek umutsuzluğa sürüklüyor offfffffffffffffffffffffffff

drun dogru söylemiş 2 günde ıkıye katlaması lazım senın persembeden berı bugün 5.gün degerın baya bır düşük kalmıs kımyasal yada dısgebelık olabılır lazımdı ıkıye katlamıs halıyle cts 400 pts salı 800lerde olmalıydı belkı gec döllenme vardır sen gecırmeden tekrarla yarın mesela dısgebelık tehlıkelı bır durum cünkü biran evvel anlasılması lazım insallah gec döllenmedır saglıklı gebelık olusur

dün verdigim kandaki sonuc 298e cıkmıs 4 günde 50 artmıstı sımdı 2 günde 50 arttı ve kafam karıstı sonradan düzelirmi bu durum peki :(((((((((((

kızlar selam...

beklenmedik bir gebelikle buradayım.. sizleri takip ediyordum ama bebek için yazı bekliyordum:) dün test yaptım pozitif, ardına kan testi yaptırdım değer 5622,56 çıktı pozitif :) İşin ilginç yanı geçen hafta cuma günü doktora gittim, vaginal ultrason yaptı kist vardı bişey görünmüyordu. dünkü test sonucundan sonra bugün sabah telaşla doktora koştum keseyi gördük ama alelacele baktı doktor, ameliyata girecekmiş. Çarşamba öğreneceğim herşeyi. Darısı sizlere inşallah, isteyen herkese. Allahım nazarlardan korusun hepimizi:)

kızlar 5 haftalık hamileymişim çok şükür kesemi dün gördük yalnız midem çok yanıyor ne yapsam geçerki:(

kızlar 5 haftalık hamileymişim çok şükür kesemi dün gördük yalnız midem çok yanıyor ne yapsam geçerki:(

benimde aynı.. ben midemi boş bırakmıyorum tuzlu kraker yiyorum. bir de nar çiçeği al ve onun çayını yap bulantıya da çok iyi oluyor

Arkadaşlar bende hamile olduğumu yazmıştım daha önce, kanda çıkmıştı. Ama yinede tekrar aldırdım zaten ilk aldırdığım yer değerini söylememişti. Bugün hcg 451.2 olduğunu öğrendim. Çarşamba günü ultrasonda bi baktırayım dedim çünkü hamile olduğuma inanamadım gerçe hala inanamıyorum çünkü ALLAHım banada nasip etti benim için büyük bir mucize. Ultrasonda birşey görünmüyor henüz dedi doktor sadece rahim duvarı kalınlaşmış ve birşey parlıyor ama emin değilim dedi. Arkadaşlar kese nezaman görünür sizce???

nasıl baktınız canım karnından mı ultrasonla baktı 5 haftalıkken benimde eğer doğru ise bugün itibari ile 4 haftalık dün gördüm çift çizgiyi ne olur bilgi ver

Back