- Konu Sahibi pembemasal
-
günaydın bayanlar, ben 22 ekimde bebeğimin kalp atışını duyamadığım için kürtaj oldum. bu ay tekrar denemeye başladım. ama çok korkuyorum rüyalarımda hala kendimi hastanede görüyorum(
listeye beni de ekler misiniz? bat 9 şubat
inşallah canım hep dua ediyorum tüm isteyenler içinHos geldin nurrancim hadi bakalim bu ay dileklerimiz gerceklesirse bir suru hamis olucak gelecek aya insallah
bende de bel ve kasik agrilari olmustu canim 2 ci ayda adet gordum 4 gundur iliski demisin hamile kalma sansin ancak gun asiri iliskilerde olabilir cunku spermin kalitesi 48 saate bir yukselir uzmanlar gun asiri iliskiyi oneriyor 4 gun iliski yapitigin icin de kasiklarinda kasilmalar olabilir normal olani haftada 3 kez iliskiye girmek bir de sabah saatlerinde spermlerinin en kaliteli oldugu donemdir.
Umarim bu ay olur canim moralini bozma insallah en kisa zamanda hepimiz annis olucazz
ummuumar nekdarlık evlısın masallah evlendıgınden berı hergün ilişkihamıellık ve cocuk olunca eşin cok arıycak ozamn o hergün ilişkiyı haftada1 senı bulursa sükretsin cocuk olunca bebek 1 numaraya gecıyor hele emzırme dönemlerı cook zor oluyor bır uyandımı yarıda kalıverıyor yada uynacak korkusu stresı derken ınsanın bırlıkte olası gelmıyor :26: ama bebek istiyosan hergün ılısk olmaz spermler bırıksın kalıtelı olsunda ıse yarasın esıne anlatcan bunu hayat sadece sexten ıbaret degil
günaydın bayanlar, ben 22 ekimde bebeğimin kalp atışını duyamadığım için kürtaj oldum. bu ay tekrar denemeye başladım. ama çok korkuyorum rüyalarımda hala kendimi hastanede görüyorum(
listeye beni de ekler misiniz? bat 9 şubat
iyi geceler ben de aralık ayında laparoskopi ameliyatı olmuştum ikinci adetimi oldum ve ovulasyon testinde negatifti yani yumurtam çatlamamıştı, teste devam ettim ve bugün çift çizgiyi gördüm çok mutluyum beklenen adet tarihim sanırım 2 şubat ameliyattan sonra düzenim değişti de..bu ay İNŞALLAH hepimiz seviniriz.
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım :)
pco başlangıcı ve insülin yüksekliği var. hergün diaformin kullanıyorum 2 aydır korunmuyorz.
şubat ayını bende dört gözle bekliyorum inş hepimizin dileği gerçek olur :)
maalesef ayın 22 de adet oldum:s kırmızıları gördümumarım şubat banada pozitif gsterir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?