Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

insallah canım ama 6 ay kadar hamıle kalamazsan esınde bır sperm tahlılı yaptırsın ben 6 ayda dra gıttıgımde dr 1 sene olmadı nıye geldınkı demsıtı sonra bende bısey cıkmadı esınde tahlıl yaptırsın deyınce sperm düşk cıkınca ıyıkı gelmıssınız dedı dr ve bız 2 senededn fazla ugrastık cocuk ıcın oyüzden 1 sene falan bekleme bence 6 ay kdar olmazsa mutlaka kontrollerı yaptırmak lazım malesef artık ınfertılıte cok yaygınlastı

r

aslında haklısın ama ne biliyim çok acele etmiyim diyorum.kızımda hemen ilk ayda hamile kalmıştım.o zamanlar 18 yaşındaydım.şimdi yaşlandımmı ne:))kendim için genel bi kontrole gitmeyi düşünüyorum ne var ne yok diye.adetlerim çook düzenli saat gibi,ümitlenemiyorum bile.ama çok kanamam oluyo benim normalmi acaba 7 gün sürüyo ilk günler ped yetiştiremiyorum.

hanimlar tam yumurtlama gununu hesaplayamasakta doktorlar akinti gelirse karniniz siser ve kasiklarda agri olursa yumurtlariniz olgunlasmis demektir diyor aklinizda bulunsun:)

ben akıntıya göre bakıyorum tam catlama günün bılmıyorumdurda ama spermler 72 saat canlı kaldıgından sorun olmaz gırcekse hertürlü gırer yeterkı yumurta kabul etsin:))

Bu gün 2 tane test yaptım ikiside silik çıktı adetim bir gün gecti

Ben çok heyecanlıyım ins hamileyimdir testte silik çıktı bekliyorum

İns bizde annelik duygusunu tadariz ALlah olmayan herkese versin o kadar çok istiyorum ki günler geçmiyor eğer ben hamis sem sana bir önerim var

İliskiden sonra ayağa kalma esın seni ayaklarından tutup sallasın silkelesin yani kesin tutuyor çevremdeki kisiler söyledi bende bu ay yaptım ve gunüm gecti heyecanla bekliyorum

İnşallah bende sizlerle beraber hamiş haberini verenlerden olurum Allah hepimizin yardımcısı olsuuun

İliskiden sonra ayağa kalma esın seni ayaklarından tutup sallasın silkelesin yani kesin tutuyor çevremdeki kisiler söyledi bende bu ay yaptım ve gunüm gecti heyecanla bekliyorum

Bunu ilk defa duydum canim ayaga kalkmama gerektigini biliyordum da bi de beline yastik koyup bir saat bekleyin diyor doktorlar iyi bak bu da aklimda bulunsun bilgilerin icin tesekurler her zaman dedigim gibi bu yaza formda degil gobisli girelim INSALLAH:)

arkadaşlar bizde eşimle bir aydır korunmuyoruz bu ikinci ayımız olacak en son ocak 7 de adet oldum. Şubat 5 bat tarihim fortel ovulasyon testi kullanıyorum daha çift çizgiyi göremedim ama bende şubatta ayı pozitif bekleyenlerdenim

hadi bakalim canim insallah hepimizin umudu o

bende ovulasyon testi sipariş ettim bide öyle denicem.şuan adetliyim bitmesini bekliyorum.dün gece rüyamda hep ovulasyon testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm

bende 9. günden beri yapıyorum kaçırmamak için bugün 12.gün hafiften diğer çizgi belirgenleşmeye başladı sanki hangi markayı kullanıyorsun arkadaşım

bende 9. günden beri yapıyorum kaçırmamak için bugün 12.gün hafiften diğer çizgi belirgenleşmeye başladı sanki hangi markayı kullanıyorsun arkadaşım

labaoquıck diye bi marka.yanlış yazmışda olabilirim .daha kullancam bakalım umarım faydasını görürüm.sen hangi marka kullanıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…