• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

günaydın bayanlar, ben 22 ekimde bebeğimin kalp atışını duyamadığım için kürtaj oldum. bu ay tekrar denemeye başladım. ama çok korkuyorum rüyalarımda hala kendimi hastanede görüyorum :((

listeye beni de ekler misiniz? bat 9 şubat

Umarim bu ay olur canim moralini bozma insallah en kisa zamanda hepimiz annis olucazz

bende de bel ve kasik agrilari olmustu canim 2 ci ayda adet gordum 4 gundur iliski demisin hamile kalma sansin ancak gun asiri iliskilerde olabilir cunku spermin kalitesi 48 saate bir yukselir uzmanlar gun asiri iliskiyi oneriyor 4 gun iliski yapitigin icin de kasiklarinda kasilmalar olabilir normal olani haftada 3 kez iliskiye girmek bir de sabah saatlerinde spermlerinin en kaliteli oldugu donemdir.

yok oyle deyil sanirim yalnis yazmisim..4gun onceeden basladi agrilar, ama ben evlendiyimden bugune hep hergun iliskide olan birisiyim,iliski yuzunden sanmiyorum agrim ola..bilmemki..hamilelik diye dusunmuyorum aslinda ama agrilarim var belde..nedir diye meraklaniyorum...bu arada gun asiri iliskiyi adama anlatmam uzun olur, dinlemezzzki )))))

merhaba kızlar ben de bugün itibariyle ümidini şubat ayına bağlayanlardanım bugün test alıp yapacaktım ama sabah adet oldum :(( bat 18 şubat nasıl bekleyeceğiz bilmiyorum

ŞUBAT AYI BAT LİSTESİ :
tugsad:2subat :36:
humeyra87:5 şubat:36:
elabebek:9 şubat:36:
ebru_1907:10 şubat:36:
pembe masal:13 şubat:36:
fbetuly:13şubat:36:
mustafa_ata:18 şubat :36:
ness66:18 şubat :36:

Son düzenleme:
ummuumar nekdarlık evlısın masallah evlendıgınden berı hergün ilişki :27: hamıellık ve cocuk olunca eşin cok arıycak ozamn o hergün ilişkiyı haftada1 senı bulursa sükretsin cocuk olunca bebek 1 numaraya gecıyor hele emzırme dönemlerı cook zor oluyor bır uyandımı yarıda kalıverıyor yada uynacak korkusu stresı derken ınsanın bırlıkte olası gelmıyor :26: ama bebek istiyosan hergün ılısk olmaz spermler bırıksın kalıtelı olsunda ıse yarasın esıne anlatcan bunu hayat sadece sexten ıbaret degil :1:

ummuumar nekdarlık evlısın masallah evlendıgınden berı hergün ilişki :27: hamıellık ve cocuk olunca eşin cok arıycak ozamn o hergün ilişkiyı haftada1 senı bulursa sükretsin cocuk olunca bebek 1 numaraya gecıyor hele emzırme dönemlerı cook zor oluyor bır uyandımı yarıda kalıverıyor yada uynacak korkusu stresı derken ınsanın bırlıkte olası gelmıyor :26: ama bebek istiyosan hergün ılısk olmaz spermler bırıksın kalıtelı olsunda ıse yarasın esıne anlatcan bunu hayat sadece sexten ıbaret degil :1:

Aynen canim arti iliski sirasinda cocugu dusunmemek gerek:)

günaydın bayanlar, ben 22 ekimde bebeğimin kalp atışını duyamadığım için kürtaj oldum. bu ay tekrar denemeye başladım. ama çok korkuyorum rüyalarımda hala kendimi hastanede görüyorum :((

listeye beni de ekler misiniz? bat 9 şubat

Canım benim gecmis olsun bende aynı durumu yasadım. Şimdi hamileyimdir tekrar bu seferde kan degerim dusuk çıktı yarın tekrar test yapacaklar umarım yükselir 20 çıkmıştı aynı durumu yaşamaktan korkuyorum dua edin ne olur bana düşükten korkuyorum

Selam Anne adaylari nasilsiniz bakalim umudumuzu yitirmiyoruz moral inanc pskoloji cok onemli ben inaniyorum ki Yuce Rabim bize hayirlisini vesile eder .Hepimize hayirli bebisler dilerim

iyi geceler ben de aralık ayında laparoskopi ameliyatı olmuştum ikinci adetimi oldum ve ovulasyon testinde negatifti yani yumurtam çatlamamıştı, teste devam ettim ve bugün çift çizgiyi gördüm çok mutluyum beklenen adet tarihim sanırım 2 şubat ameliyattan sonra düzenim değişti de..bu ay İNŞALLAH hepimiz seviniriz.

iyi geceler ben de aralık ayında laparoskopi ameliyatı olmuştum ikinci adetimi oldum ve ovulasyon testinde negatifti yani yumurtam çatlamamıştı, teste devam ettim ve bugün çift çizgiyi gördüm çok mutluyum beklenen adet tarihim sanırım 2 şubat ameliyattan sonra düzenim değişti de..bu ay İNŞALLAH hepimiz seviniriz.

Insallah canim senin adina cok sevindim bizim icin de dua et:) Allah herkezi sevindirsin insallah.

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım :)
pco başlangıcı ve insülin yüksekliği var. hergün diaformin kullanıyorum 2 aydır korunmuyorz.
şubat ayını bende dört gözle bekliyorum inş hepimizin dileği gerçek olur :)

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım :)
pco başlangıcı ve insülin yüksekliği var. hergün diaformin kullanıyorum 2 aydır korunmuyorz.
şubat ayını bende dört gözle bekliyorum inş hepimizin dileği gerçek olur :)

Merhaba canim aramiza hosgeldin insallah umudumuz o yonde:)

slm

bende 2 senedir cocuk sahibi olmaya calışıyorum...bu ay yine klomen kullandım ve catlatma iğnesi....bu sefer yumurtam çatlamış...inş tutmuşdur adetim normalinde 4 şubat inş bekleyişim sona erer.....

ŞUBAT AYI BAT LİSTESİ :
tugsad:2subat :36:
selnur81:2şubat :36:
cindy83:4şubat :36:
humeyra87:5 şubat:36:
elabebek:9 şubat:36:
ebru_1907:10 şubat:36:
pembe masal:13 şubat:36:
fbetuly:13şubat:36:
mustafa_ata:18 şubat :36:
ness66:18 şubat :36:

listemız kabardı bızımde önemlı günler basladı yumurtanın catlamasına dogru yanı buay tututurcaz ınsallah hepımız :72:

iyi akşamlar
arkadaşlar bi sorum olucaktı benim dün ovulasyon testim pozitif çıkmıştı 24 saat içinde yumurtam çatlıycak diye biliyorum ancak bugünkü testimde pozitif çıktı acaba daha çatlamadımı yoksa yeniden mi çatlıycak bu arada dün akşam pembe bi akıntı gelmişti yumurtamın çatladığını düşünmüştüm...

Back