- Konu Sahibi pembemasal
-
Adetim geçmişti idrardada silik çıkıyordu yeni bir gebeliğim haftaya tekrar gidip kan testii yapacagım darısı hepinizin basına ins
Evet canım 2gun kala yaptım idrarı kanıda iki gün geçtikten sonra yaptım deger çok düşük 20
İşallah Mart konusu açmadan pozitif leri görelim. Ocak olumsuz bende şubata transfer oldum kızlarHayırlısıyla hepimiz bu ay bebişlerimize kavuşalım işallah. Bu arada ayakları sıcak tutma konusunda başarısızım istediğim kadar kat kat çorap giyeyim ayaklar buz gibi Neyse ben daha adetimin 3. günündeyim ooooo çok bekleme zamanım var. :18:
bende sanırım şubata transferimdaha henüz adet olmadım 2 gün geçti adetimden fakat dün idrar testi yaptm negatif sanırım şubata geçicem:S umarm martı görmeyiz dediğin gibi canım
Doğru umudumuzu kesmiyelim :) ama ben hamilelik bebek doğumla ilgili araştırma yapmaktan çılgına döndüm diyebiliriiiiiim
derman degerın cok düşük saglıklı geblık ıcın genelde 50 ve üstü olması gerekıyor senın egr saglıklıysa büyük ıhtımalle gec döllenme olmustur ınsallah öyledır pts falan yaptır tekrar ınsallah yükselir
subatta hepımızın ayı olur kırmızı kartları görmeyız beklenen adet tarıhlerınız nezamn bır lıste yapalım belkı tutar:))
benım bat 9-10subat
Aynen ya uzmanlastik resmen her gun yeni bir bilgi kutusu oldum kocam sana kitap okumak internet tv yasak diyor
Banada yasaklıyo ama o uyuyo ben pc başına.. dün sabaha karşı 5'e kadar araştırdım durdum[/QUOTE
:) olsun kiz simdiden pratik yap insallah yakinda hep su sarkiyi soyleriz uykusuz her geceee:)
Banada yasaklıyo ama o uyuyo ben pc başına.. dün sabaha karşı 5'e kadar araştırdım durdum[/QUOTE
:) olsun kiz simdiden pratik yap insallah yakinda hep su sarkiyi soyleriz uykusuz her geceee:)
Olacağı o zaten canımKeşke profil ismimi gece kuşu falan yapsaydım kk ya üye olduğumdan beri face e bile girmez oldum burda birbirimizin deneyimlerini paylaşıyoruz bilgileniyoruz aslında çok faydalı :118:
Eğer gerçekten negatifse umutlandırmak istemem ama adetin henüz 2 gün geciktiyse idrar testlerinde negatif çıkar zaten biraz daha sabır et gelmezse tekrar yap. Yani demek istediğim hamile olsan bile negatif çıkabilir erken bakmışsın.bende sanırım şubata transferimdaha henüz adet olmadım 2 gün geçti adetimden fakat dün idrar testi yaptm negatif sanırım şubata geçicem:S umarm martı görmeyiz dediğin gibi canım
valla canım sorunlara baglı bizde sperm sayısı düşüktü asılamalar yapıldı 3 kez tutmamıstı sonra kecıboynuzu kürü uyguladık sonrası hamıle kaldım ben dün tekrar kecıboynuzuna basladık ınternetten yumurtlama dönemlerımı hesapladım ogünlerde ılıskıye gırmeye calısıcaz ılıskı sonrası sabah banyo uygun dıyorlardı hemen aksam yıkanmamak daha hayırlı derlrdı bende ona dıkkat edıyordum sen incir kürünü neden uyguluyordun yumurtlamanda sorunmu var yoksa bosuna uygulama bence esının spermelrı hakkında bılgınız varmı kecıboynuzu kürünü tavsıye ederim varsa
Evet canım 2gun kala yaptım idrarı kanıda iki gün geçtikten sonra yaptım deger çok düşük 20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?