- Konu Sahibi pembemasal
-
bildigim kadariyla karin bel agrisi akinti geldigi zaman ovulasyon zamani diyor doktorlar.
evet anlıyodum aslında ne zaman yumurtladığımı:)ama desteklemek istedim riske atmak istemedim hayılısı..
:) bitmiyor calismalar bir turlu bi de dogum sancilari varr ahhh ahhh kadin olmak ne zormuss :)
ben kızımı sezeryanla doğurdum şimdikide öyyle olur o yüzden rahatım.sezeryan çok rahattı.tabi mecburen sezeryan oldum
labaoquıck diye bi marka.yanlış yazmışda olabilirim .daha kullancam bakalım umarım faydasını görürüm.sen hangi marka kullanıyosun?
labaoquıck diye bi marka.yanlış yazmışda olabilirim .daha kullancam bakalım umarım faydasını görürüm.sen hangi marka kullanıyosun?
eger spermler cok sıvıysa belınızın altına yastık koyup hafıf dıklestırın belınızı cok sıvı degılse gerek bıle yok öyle ayaktan tutup silkelemek falan abartıdan baska bısey degıl tutmayacaksa amudada kalksanız bısey olmaz:)))bosuna silkeletmeyın sacma bunlar belın altına yastık koyun yeterlı ayakalrı az havayada kaldırııdım ben ama kadın dogumcu gerek yok demişti
bu yumurtlama kıtlerını kullanıyosunuz ya orda tam cıft cızgı tam yumurtlama gününümü gösterıyor sadece ogünmü ılıskıye gııryosunuz ozamn genelde 9-16.günler falan ılıskıye gıtrılıyor ya 1 günde zor olmazmıkı?
bende fortel kullanıyorum innten aldım inş. herşey istediğimiz gibi olur
kan tahlili yaptim 20 cikti haftalik pozitifmis 3 gun sonra tekrar yaptiracagim hayirlisi ins artar degerim
kan tahlili yaptim 20 cikti haftalik pozitifmis 3 gun sonra tekrar yaptiracagim hayirlisi ins artar degerim
hayırlı olsun,sağlıklı sıhatlı kucağına al inşallah :) Evet ya adetin geçmişmiydi,idrar testi yaptın mı? yaptıysan ne cıktı:S bir söylermisin?
aynen yaen kısa zamanda inşallah bizde bu sonucu görürürz:S
evet ya bebek reyonlarindan alisveris yapmak istiyorum mini etekler ya da kareli gomlekler :) uctum bu gunlerde ben:)
ben bu aydan değilde birdahaki aydan umutluyum:S Zaten umut fakirin dünyası =) Olucak olucak bizimde bebişlerimiz olucak inşşşşşş
evet cnaim ya Allah kimseyi evlatsiz birakmasin insallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?