• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Evet canım 2gun kala yaptım idrarı kanıda iki gün geçtikten sonra yaptım deger çok düşük 20

Evet canım 2gun kala yaptım idrarı kanıda iki gün geçtikten sonra yaptım deger çok düşük 20

idrarı daha önce yaptın cıktı:) Olsn yükselir değerin daha çok yenisin :):) bende 1 gün geçtikten sonra yaptm idrar testi negatif:( sanırım kaçırdım o yüzden sordm canım benim::

Ocak ayı umudu olanlardan buraya transfer oldum bu sabah itibariyla. 3 ay önce yaşadığım kimyasal gebelikten sonra herşey kontrol altındaydı. Yumurtamın olgunlaşması, çatlaması, başka testler...neler neler...hiç bir sonrun olmamasına rağmen haftalardır haftada bir gün doktora gidiyorum. insanlar artık bebeğinin 1 hücreli halini bile göreceksin diyorlardı. dün adet olmam gerekirken olmadım. yarında doktora gidecektim. tamam dedim bu sefer oldu ama yine bana hüsran....
içimdeki acının tarifi yok. filmi gene başa sarıyoruz. yok yumurtlama günü, yok testler, yok yumurta çatladı mı acaba ve sonunda adet olacakmıyım acaba....bu filmi tekrar oynamak istemiyorum artık...
Herşeyden gebeliğe dair olumlu duygular beslemeler....ve daha bir çok şey...
Elden birşey gelmez tabi...Beklemek lazım ama ne zamana kadar

İşallah Mart konusu açmadan pozitif leri görelim. Ocak olumsuz bende şubata transfer oldum kızlar :34: Hayırlısıyla hepimiz bu ay bebişlerimize kavuşalım işallah. Bu arada ayakları sıcak tutma konusunda başarısızım istediğim kadar kat kat çorap giyeyim ayaklar buz gibi :( Neyse ben daha adetimin 3. günündeyim ooooo çok bekleme zamanım var. :18:

İşallah Mart konusu açmadan pozitif leri görelim. Ocak olumsuz bende şubata transfer oldum kızlar :34: Hayırlısıyla hepimiz bu ay bebişlerimize kavuşalım işallah. Bu arada ayakları sıcak tutma konusunda başarısızım istediğim kadar kat kat çorap giyeyim ayaklar buz gibi :( Neyse ben daha adetimin 3. günündeyim ooooo çok bekleme zamanım var. :18:

bende sanırım şubata transferim :( daha henüz adet olmadım 2 gün geçti adetimden fakat dün idrar testi yaptm negatif:( sanırım şubata geçicem:S umarm martı görmeyiz dediğin gibi canım

bende sanırım şubata transferim :( daha henüz adet olmadım 2 gün geçti adetimden fakat dün idrar testi yaptm negatif:( sanırım şubata geçicem:S umarm martı görmeyiz dediğin gibi canım

Umudumuzu kaybetmiyelim kizlar ayaklari sicak tutalim dar giymiyelim sicak suyla dus almiyalim dengeli beslenelim sigara alkol iceyelim yumurtalama gununu kacirmiyalim artik tavuklara donduk :) stres te yapmayin olucak insallah bel altina yastik ve 1 saat kipirdamadan durmayi da unutmiyalim :)

Doğru umudumuzu kesmiyelim :) ama ben hamilelik bebek doğumla ilgili araştırma yapmaktan çılgına döndüm diyebiliriiiiiim :30:

derman degerın cok düşük saglıklı geblık ıcın genelde 50 ve üstü olması gerekıyor senın egr saglıklıysa büyük ıhtımalle gec döllenme olmustur ınsallah öyledır pts falan yaptır tekrar ınsallah yükselir
subatta hepımızın ayı olur kırmızı kartları görmeyız beklenen adet tarıhlerınız nezamn bır lıste yapalım belkı tutar:))
benım bat 9-10subat

derman degerın cok düşük saglıklı geblık ıcın genelde 50 ve üstü olması gerekıyor senın egr saglıklıysa büyük ıhtımalle gec döllenme olmustur ınsallah öyledır pts falan yaptır tekrar ınsallah yükselir
subatta hepımızın ayı olur kırmızı kartları görmeyız beklenen adet tarıhlerınız nezamn bır lıste yapalım belkı tutar:))
benım bat 9-10subat

11-12-13 subat:S

Banada yasaklıyo ama o uyuyo ben pc başına.. dün sabaha karşı 5'e kadar araştırdım durdum :52:[/QUOTE
:) olsun kiz simdiden pratik yap insallah yakinda hep su sarkiyi soyleriz uykusuz her geceee:)

Olacağı o zaten canım :1: Keşke profil ismimi gece kuşu falan yapsaydım kk ya üye olduğumdan beri face e bile girmez oldum :1: burda birbirimizin deneyimlerini paylaşıyoruz bilgileniyoruz aslında çok faydalı :118:

Eğer gerçekten negatifse umutlandırmak istemem ama adetin henüz 2 gün geciktiyse idrar testlerinde negatif çıkar zaten biraz daha sabır et gelmezse tekrar yap. Yani demek istediğim hamile olsan bile negatif çıkabilir erken bakmışsın.

Benim adetin 18 şubat da gelecek :D
Liste güzel iyi fikir benide eklermisin canım . :3:
Derman sana da gözün aydın işallah göbüte bebiş vardır :emir_bebek: :nazar:

gunaydin hanimlar sabaha kadar nete arastirma yapanlar gec uyananlar icin de iyi gunler simdiden mutlu suprizlerle dolu bir hafta sonu dilerim hepinize

valla canım sorunlara baglı bizde sperm sayısı düşüktü asılamalar yapıldı 3 kez tutmamıstı sonra kecıboynuzu kürü uyguladık sonrası hamıle kaldım ben dün tekrar kecıboynuzuna basladık ınternetten yumurtlama dönemlerımı hesapladım ogünlerde ılıskıye gırmeye calısıcaz ılıskı sonrası sabah banyo uygun dıyorlardı hemen aksam yıkanmamak daha hayırlı derlrdı bende ona dıkkat edıyordum sen incir kürünü neden uyguluyordun yumurtlamanda sorunmu var yoksa bosuna uygulama bence esının spermelrı hakkında bılgınız varmı kecıboynuzu kürünü tavsıye ederim varsa

ebrucum hamile kalmışsın tecrübelisin.. allah kucağın alamayı nasip etsin .. belirtilerin nelerdi adet gecikme gününden önce? kahverengi mercimek kadar akıntı geldimi hiç?

Back