Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

pembemasal

Ya nasip de RABBİNE bırak
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
2.071
1
106
- Yurtdışı
Bir bucuk aylik yasadigim kaostan ciktim ve dun adet oldum artik subat ayina bakiyorum incir kurunu kullanicam da adet doneminde baslarsam bir sakincasi olur mu bilgisi olan yazabilir mi Herkeze hayilri bebekler dilerim...

umarım şubatta pozitif görürüz.valla bi göreyim ömür boyu saklarım herhalde...

incirkürü hakkında bılgım yok canım bende bugün adet oldum bızde kecıboynuzukürüne baslıycaz bakalım sperm arttırmak ıcın hayırlısı subat 10 bat(

incirkürü hakkında bılgım yok canım bende bugün adet oldum bızde kecıboynuzukürüne baslıycaz bakalım sperm arttırmak ıcın hayırlısı subat 10 bat(

bu ay ki adetim tuhaf oluyor ya ilk gun cok ikinci gun hic 3 cu gun cok az 4 gunumdeyim yine hic arkadasima sordum bana da oyle oldu sonra hamile kaldim dedi acaba dogrumu ebrucum senin fikrin ne

İncir kurunu adet bittikten sonra deneyin zaten 40gun falan sürüyor ben adet gecikmesini beklemeden idrar testi yaptım sonuc negatif

İdrar testinde çıkmadıysa değilim her halde bunda 8 ay once boş gebelik yasadım korunma süreci bitti bu ay ilk denemem in hamileyimdir birde folik asit kullanın doktorum öyle dedi bana

İdrar testinde çıkmadıysa değilim her halde bunda 8 ay once boş gebelik yasadım korunma süreci bitti bu ay ilk denemem in hamileyimdir birde folik asit kullanın doktorum öyle dedi bana

idrar testine fazla guvenme canim hamile oldugu halde pozitif cikmayan test soz konusu bu surecte sabir lazimm:)

pembemasal canım senın buay düzensızlık oldu ya ondandır benımde mesela gecen ay ılkgün cok olmustu kanama ıkıncı gün azalmıstı dedım bende üstüne görme falan olabılırmıkı dıye ama buayy adet oldum yıne üstüne görmede falan cok az kahverengı kanama gıbı gelıp kesılıyor hemen

subat ayini canim 4 gozle bekliyorum umarim hamile kalirim saglikli besleniyorum uyku da duzenli kat kat corap ta giyiyorum ayaklarim usumesin belim uzumesin diye bakicaz insallah

şubat ıcın tam gaz hazırlanmak lazım benımde 2.cocuk ıcın hazırlıklarım oglumda kardes ıstıyor cok ınsallah hepımızın olur en kısa sürede

valla canım sorunlara baglı bizde sperm sayısı düşüktü asılamalar yapıldı 3 kez tutmamıstı sonra kecıboynuzu kürü uyguladık sonrası hamıle kaldım ben dün tekrar kecıboynuzuna basladık ınternetten yumurtlama dönemlerımı hesapladım ogünlerde ılıskıye gırmeye calısıcaz ılıskı sonrası sabah banyo uygun dıyorlardı hemen aksam yıkanmamak daha hayırlı derlrdı bende ona dıkkat edıyordum sen incir kürünü neden uyguluyordun yumurtlamanda sorunmu var yoksa bosuna uygulama bence esının spermelrı hakkında bılgınız varmı kecıboynuzu kürünü tavsıye ederim varsa

incir kurunu uygulamaya daha baslamadim canim aslinda biz 1 aydir cocuk istiyoruz ama ben acelecilik yapiyorum daha eniz bir sorunumuz yok cok sukur arastirdim 25 yas altindaki ciftler en fazla 1 yil ugrasidan sonra dr ya basvurmalari gerekmis simdilik bisi yok bende de sorun gormedi doktor bakalim bu ay umarim olur:) hem senin ogluna bir kardes gelir hem de bize bir melek:)

bende dün kırmızıları gördüm.artık denemede 4.ayıma giriyorum.ikinci bebişimi istiyorum.6yaşında bi kızım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…