- Konu Sahibi pembemasal
-
umarım şubatta pozitif görürüz.valla bi göreyim ömür boyu saklarım herhalde...
ben de saklıycam.olsun hele bi :))ben de 10unda oldum.bir liste oluştursak ya:13:
incirkürü hakkında bılgım yok canım bende bugün adet oldum bızde kecıboynuzukürüne baslıycaz bakalım sperm arttırmak ıcın hayırlısı subat 10 bat(
İncir kurunu adet bittikten sonra deneyin zaten 40gun falan sürüyor ben adet gecikmesini beklemeden idrar testi yaptım sonuc negatif
İdrar testinde çıkmadıysa değilim her halde bunda 8 ay once boş gebelik yasadım korunma süreci bitti bu ay ilk denemem in hamileyimdir birde folik asit kullanın doktorum öyle dedi bana
pembemasal canım senın buay düzensızlık oldu ya ondandır benımde mesela gecen ay ılkgün cok olmustu kanama ıkıncı gün azalmıstı dedım bende üstüne görme falan olabılırmıkı dıye ama buayy adet oldum yıne üstüne görmede falan cok az kahverengı kanama gıbı gelıp kesılıyor hemen
Mrb arkadaslar bende araniza yeni katildim ,bende bu sene ikinci cocuk istiyorum ins olur
şubat ıcın tam gaz hazırlanmak lazım benımde 2.cocuk ıcın hazırlıklarım oglumda kardes ıstıyor cok ınsallah hepımızın olur en kısa sürede
valla canım sorunlara baglı bizde sperm sayısı düşüktü asılamalar yapıldı 3 kez tutmamıstı sonra kecıboynuzu kürü uyguladık sonrası hamıle kaldım ben dün tekrar kecıboynuzuna basladık ınternetten yumurtlama dönemlerımı hesapladım ogünlerde ılıskıye gırmeye calısıcaz ılıskı sonrası sabah banyo uygun dıyorlardı hemen aksam yıkanmamak daha hayırlı derlrdı bende ona dıkkat edıyordum sen incir kürünü neden uyguluyordun yumurtlamanda sorunmu var yoksa bosuna uygulama bence esının spermelrı hakkında bılgınız varmı kecıboynuzu kürünü tavsıye ederim varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?