• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Yumurtlama döneminde kasıklarda batma akıntının fazlaolmasi ateş vücut ısısı yükseliyor benim öyle olmustu

eger spermler cok sıvıysa belınızın altına yastık koyup hafıf dıklestırın belınızı cok sıvı degılse gerek bıle yok öyle ayaktan tutup silkelemek falan abartıdan baska bısey degıl tutmayacaksa amudada kalksanız bısey olmaz:)))bosuna silkeletmeyın sacma bunlar belın altına yastık koyun yeterlı ayakalrı az havayada kaldırııdım ben ama kadın dogumcu gerek yok demişti
bu yumurtlama kıtlerını kullanıyosunuz ya orda tam cıft cızgı tam yumurtlama gününümü gösterıyor sadece ogünmü ılıskıye gııryosunuz ozamn genelde 9-16.günler falan ılıskıye gıtrılıyor ya 1 günde zor olmazmıkı?

eger spermler cok sıvıysa belınızın altına yastık koyup hafıf dıklestırın belınızı cok sıvı degılse gerek bıle yok öyle ayaktan tutup silkelemek falan abartıdan baska bısey degıl tutmayacaksa amudada kalksanız bısey olmaz:)))bosuna silkeletmeyın sacma bunlar belın altına yastık koyun yeterlı ayakalrı az havayada kaldırııdım ben ama kadın dogumcu gerek yok demişti
bu yumurtlama kıtlerını kullanıyosunuz ya orda tam cıft cızgı tam yumurtlama gününümü gösterıyor sadece ogünmü ılıskıye gııryosunuz ozamn genelde 9-16.günler falan ılıskıye gıtrılıyor ya 1 günde zor olmazmıkı?

Gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnn yani bir cok hareketi duyuyorum da tuhaf geliyor eskiden bunlar mi biliniyormus:) tutucaksa caktir ki insallah tutar mutlu gunlerr hanimlar...

kan tahlili yaptim 20 cikti haftalik pozitifmis 3 gun sonra tekrar yaptiracagim hayirlisi ins artar degerim

kan tahlili yaptim 20 cikti haftalik pozitifmis 3 gun sonra tekrar yaptiracagim hayirlisi ins artar degerim

hayırlı olsun,sağlıklı sıhatlı kucağına al inşallah :) Evet ya adetin geçmişmiydi,idrar testi yaptın mı? yaptıysan ne cıktı:S bir söylermisin?

Adetim geçmişti idrardada silik çıkıyordu yeni bir gebeliğim haftaya tekrar gidip kan testii yapacagım darısı hepinizin basına ins

Back