• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

bu değer ne değeri hamielik testlerinde değer yazmıyo bildiğim? sadece çizgi oluyor ? birde şu kansızlık gebe kalmayı önlermi kan değeri düşüklüğü ?

sanirim o ovulasyon canim ben daha onceden kullanmadim bilmiyorum ya bir akradasim adet bitiminden 1 hafta sonra hamile kalmis ilk denemede :) Allah bizede nasip eder insallah en kisa surede:)

bu değer ne değeri hamielik testlerinde değer yazmıyo bildiğim? sadece çizgi oluyor ? birde şu kansızlık gebe kalmayı önlermi kan değeri düşüklüğü ?

Bu deger gebelik kan testinin sonucu canım diğer kanla bir iliskisi yok

ebru_1907:10 şubat
pembe masal:13 şubat
humeyra87:5 şubat
18 şubat

Slm kızlar bebiş beklerken adet gelince adetin bitmesini beklemek çok zor oluyormuş :( Daha 2 gündeyim ama 1 haftadır bekliyormuşum giibi geldi. Hayırlı haberlerinizi de bekliyorum dört gözle gelsin artık bebişler.... Sormak istediğim denemelerde ben hep 2 gün falan ara verdim ama yumurtlama döneminde hergünmü olması gerekiyor.

Slm kızlar bebiş beklerken adet gelince adetin bitmesini beklemek çok zor oluyormuş :( Daha 2 gündeyim ama 1 haftadır bekliyormuşum giibi geldi. Hayırlı haberlerinizi de bekliyorum dört gözle gelsin artık bebişler.... Sormak istediğim denemelerde ben hep 2 gün falan ara verdim ama yumurtlama döneminde hergünmü olması gerekiyor.

Gun asiri iliskide bulunmak lazim canim her gun olmuyor biliyorsun spermin kalitesi 48 saate yukseliyor uzmanlar genelde iliskiyi sabah erken saatlerde oneriyor spermlerin en verimli oldugu zaman o zaman ama tabi kisiden kisiye degisiyor senin yumurtalama durumuna gore gun asirir iliskide bulunursan hamile kalma sansin daha artar konuyu toparlamam gerekirse haftada 3 kere .:)

elifcım benım 3.5 yasında bır oglum var ıkıncıyı ıstıyoruz şimdi hamıle kalınca söyle dıyım adetım gelcek gıbı belırtım yoktu hıc sonra günüm 1 gün falan gectıkten sonra adet olcakmısım gıbı kasık agrılarım olmustu kesılıp tekrar ara ara baslıyordu bırde bacakalrım agrıyordu kı benım adet olcagım zaman bacakalrda bır agrı olur adet olcakmısım gııb belırtıler vardı yanı anlıycagın gecıkınce 3.gecıkme günü ıdrar testınde cıkmıstı birde beyaz akıntım vardı şimdi ikinciye ugrasmaya basladık sil bastan gecen ay olmadı bakalım sımdı 22 ocakta baslıyoruz hamıle kalınabılen günlere 29una kadar günasırı calıscaz yumurtlamadada hergün degıl bır bos bır dolu olcakkı spermelr bırıksin pek kıymetlıler sonucta:))

Gun asiri iliskide bulunmak lazim canim her gun olmuyor biliyorsun spermin kalitesi 48 saate yukseliyor uzmanlar genelde iliskiyi sabah erken saatlerde oneriyor spermlerin en verimli oldugu zaman o zaman ama tabi kisiden kisiye degisiyor senin yumurtalama durumuna gore gun asirir iliskide bulunursan hamile kalma sansin daha artar konuyu toparlamam gerekirse haftada 3 kere .:)

pembecım genelde saabh 6da en verımlıymıs öyle okumustum nette sbah sabah uyanmakta zor o saatte bu iş için:))

listeye benide yazın bari.13şubat.
bakalım dün testlerim geldi.reglim bitsin hemen başlicamm

: ŞUBAT AYI BAT LİSTESİ :
humeyra87:5 şubat:36:
ebru_1907:10 şubat:36:
pembe masal:13 şubat:36:
fbetuly:13şubat:36:
mustafa_ata:18 şubat :36:

Arkadaşlar listenize beni de ekleyin Bat:2 şubat bu ay ümitliyim hem klomen kullandım hem de çatlatma iğnesi vuruldum.Tam gaz çalıştık.Nasip bakalım.allah herkesin gönlündekini versin.

günaydın bayanlar, ben 22 ekimde bebeğimin kalp atışını duyamadığım için kürtaj oldum. bu ay tekrar denemeye başladım. ama çok korkuyorum rüyalarımda hala kendimi hastanede görüyorum :((

listeye beni de ekler misiniz? bat 9 şubat

selam kizlar..bende 7aydir evliyim, pko adayi, bilmem gelismeyen yumurta falan..bebeyim olsun istiyorum artik..dua ediyorum, ve de dogala yollardan tedavi ediyrum kendimle esimi..fakat bi sorum olacak, belki bilirsiniz sizler..adetime 17 gun var, 4gundur iliski sonrasindan baslayan bel kasik agrilarim var..sizce ne ola bilir bu ????

merhaba kızlar
bugun sabah itibarıyla ocak ayı umudu olanlar topiğinden buraya tasınmıs bulunmaktayım:26:
benide aranıza alın
benim ilk ay denememdi 1tane kızım var 2.5 yasında inşallah en kısa zamanda tüm isteyenler hamiş kalır
benim bat:bugun :37:
regl bitsin hemen calısmalara baslıcam
buay umutlu degildim ama psikolojik olarak sanırım etkilendim belirtiler falan hissettim
inşallah şubat ayına kısmet

selam kizlar..bende 7aydir evliyim, pko adayi, bilmem gelismeyen yumurta falan..bebeyim olsun istiyorum artik..dua ediyorum, ve de dogala yollardan tedavi ediyrum kendimle esimi..fakat bi sorum olacak, belki bilirsiniz sizler..adetime 17 gun var, 4gundur iliski sonrasindan baslayan bel kasik agrilarim var..sizce ne ola bilir bu ????

bende de bel ve kasik agrilari olmustu canim 2 ci ayda adet gordum 4 gundur iliski demisin hamile kalma sansin ancak gun asiri iliskilerde olabilir cunku spermin kalitesi 48 saate bir yukselir uzmanlar gun asiri iliskiyi oneriyor 4 gun iliski yapitigin icin de kasiklarinda kasilmalar olabilir normal olani haftada 3 kez iliskiye girmek bir de sabah saatlerinde spermlerinin en kaliteli oldugu donemdir.

merhaba kızlar
bugun sabah itibarıyla ocak ayı umudu olanlar topiğinden buraya tasınmıs bulunmaktayım:26:
benide aranıza alın
benim ilk ay denememdi 1tane kızım var 2.5 yasında inşallah en kısa zamanda tüm isteyenler hamiş kalır
benim bat:bugun :37:
regl bitsin hemen calısmalara baslıcam
buay umutlu degildim ama psikolojik olarak sanırım etkilendim belirtiler falan hissettim
inşallah şubat ayına kısmet

Hos geldin nurrancim hadi bakalim bu ay dileklerimiz gerceklesirse bir suru hamis olucak gelecek aya insallah

Back