- 26 Ekim 2020
- 1.489
- 1.476
Teşekkürler :) kuruluk problemi olmayanlar kullanabiliyormu :)Kayganlastirici bende kuruluk problemi var onun icin kullaniyorum. Reklamlari flaan var ya durex
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler :) kuruluk problemi olmayanlar kullanabiliyormu :)Kayganlastirici bende kuruluk problemi var onun icin kullaniyorum. Reklamlari flaan var ya durex
Yok ya geçen ay da böyle oldu sanmam yok sanırımKuzum bekle biraz daha bata ne kadar var belli olmaz belkide bebiş kendini belli etmiyordur
Merhaba canım Laboquck markası bende pik gunu de dahil olmak üzere böyle belli belirsiz çıkartıyordu kac ay bu test yüzünden emin olamadım bende hiç bir zaman çok koyu vs olmadı bazı kullanıcılar bu testten memnunlar kişiye göre mi değişiyor anlayamadım ..Merhaba bende bu ay gebelik planliyorum. Laboquick ovulasyon testi yapıyorum. Üstteki bugün yaptigim alttaki dün. Degerlendirebilir misiniz yumurtlama olmuş mu acaba??
Şubat'ın biri ya da ikisi bat canım. Yani yumurtlamami biliyorum bilmesem belki bir ihtimal derdim de.benim de iki ay gitti offf dün ne diyorum eşime ben sana güzel haber vermek istiyorum mutlu etmek istiyorum diyorum adam Digor ki zaten sen beni mutlu ediyorsun ben mutluyumBozma yabrum morlini daha kac gun var bide senin ben napim yarin olcam3. Ayda gitti newmoon10 yarin yazicam adet okunca subat topigine eklicn bemi ismim yazcak benimde herkes gibo
Antidepresan çok kuruluk yapıyor bu arada gerçi sen de bırakmışsin canım ne için kullanmıştın ilaçKayganlastirici bende kuruluk problemi var onun icin kullaniyorum. Reklamlari flaan var ya durex
canım neden moralini bozuyorsun senin daha bata var. bekleyip görelim bence :)
Yok ya geçen ay da böyle oldu sanmam yok sanırım
Yok ya bu donemde hic kullanma arkasinda da yaziyo sperm odkurmez ama yavaslatir die ne gerek var risk almaya ihtiyacin yokkenTeşekkürler :) kuruluk problemi olmayanlar kullanabiliyormu :)
Miratech test eger yumurtlama günü değilse silikte olsa hiç çıkmıyor değil mi canımMerhaba canım Laboquck markası bende pik gunu de dahil olmak üzere böyle belli belirsiz çıkartıyordu kac ay bu test yüzünden emin olamadım bende hiç bir zaman çok koyu vs olmadı bazı kullanıcılar bu testten memnunlar kişiye göre mi değişiyor anlayamadım ..
iki aydır miratech kullanmaya başladım çok memnunum imkanın var ise eczaneden başka bir markanın testini alıp teyit et derim
hayır tüp bebek değil normal hamilelik içintüp bebek mi yapıyorsun
inşallah vardır ama geç yumurtlamışsan görünmeyebilirDoktora geldim kızlar inşallah gelişmiş yumurtam vardır dua edin benim için geçen ay gibi ağlayarak çıkmak istemiyorum doktordannn
Şuan bende seninle aynı durumdayım canım; senin BAT ne zamandı? benim yarın. hakkımızda hayırlısı. ben de birkaç gün bekleyeceğim :)Hep o anksiyeteden işte, normal insan bu kadar erken paniklemez yani :))
İlk belirtim göğüsler. Bende adet öncesi hiç bu kadar hassas olmamıştı, bu ay fazla hassas. Kasik ağrılarım, yürürken bile böyle ağrı giriyor arada. Ateş basması. Halsizlik, isteksizlik, duygusallık. Ama kasiklar aşırı ağrıyor, dün gece alt karnımdaki ağrı yüzünden uykumdan uyandim. Aynı zamanda adet belirtileri tabi ama vücudum garip bu ara :) dediğim gibi piskolojik de olabilir. Bakcaz bakalım nasip :)
sonraki süreç nasıl devam edicekmişhayır
hayır tüp bebek değil normal hamilelik için
Arkadaşlar Cinsel ilişki sonrası spermler, rahime oradan da tüplere ulaşır, yaklaşık 10 cm olan bu mesafe 30-60 dakikada geçilir... sonra lavaboya fln gidebilirsiniz. Ertesi günü de duş alabilirisiniz.Ay evet bu benim çok sinirimi bozuyor, o kadar uğraşıyoruz, tuvalete gittigimiz an gidiyor gibi :) ama fazla da duramıyor insan sanki.
bence muayene eden doktor bunun da bilincindedir, ona göre uygun bir kaygan jel kullanıyordur; sonucta bu tarz doktorların da istediği hamilelik oluşması. Neden bile bile uygun olmayan bir jel kullansın ki?Bana daha önce hiç sormamislardi altanmi olsun normal ultrason mu olsun die özel devlet
Ya açıkçası bu doktara ben ilk defa gidecem dedim bide tahlillerimi bu doktor görsün die geneldede bı alttan muane yapıyorlar ya ondan böyle kafama takildi