Canim oncelikle jel spermi oldurmez. Ama yavaslatabilir bazi doktorlar bu yuzden kullanimini istemiyolar. Kullanilcaksa da su bazli yani doktorlarin kullandigi jeli tavsiye ederler. Ben jelle hamile kaldim bu arada ogluma. Yine jel kullaniyorum. Ayrica sperm suan tupte ve ultrason alttan baktiinda rahim icine bakabiliyor tupun icine girmiyo bu yuzden zaten spermi etkilemesi mumkun degil. Ki doktor kontrolunde yumurtlama takibi yaptoran birsuru insan var heosinde de sperm oluyo icerde
karbonat sirke vs bence kullanma doktor ben akintim oldigu da ped yerine pecete koyiyoum dedigim ped pecete vajijal dus hepsi ph dengesini bozar ozel bi bolgge kendi halinde olmalo dedi
o yizden kas yapim derken goz cikrma derim kendi fikrimce. illa kiz erkek secimi yapilcaksa ki benim ailem de herkes bi kiz bi erkek bu yontemle yapmis ama sordugum doktor solediklerin dogru ama herkesde tutcak die bisey yok kizim olsun isterdim iki oglum var dedi. O da yumurtlamadan 1 gun onceye kadar girilen iliskide kiz yumurtlama oncesi ve yumurtlama gunu erkek :) sanirim cok uzun olduuuu