- 29 Kasım 2020
- 161
- 196
- 35
Merhaba benim de 20 haftalık düşüğüm oldu sebebi ney öğrenebildniniz mi çok geçmiş olsunBat 2 şubat , yaş 29, loboguık ile 2 aydır takip ediyorum ama olmadı( 5 ay önce 15 haftalık düşüğüm oldu. ) Ovulasyonda çok net çıkıyor yumurtlama , pik ve çatlama ama tutmadıdemekki vakti saati var diyorum
Yanlış olmuş beklenen tarih 14.02Beklenen tarih 14.10.2021
Yaşım 23
Ovulasyon testi olarak laboquick kullanıyorum hep.
Kullandığım ilaç sadece folbiol
Yaşadığım düşükten sonra daha bu ay ilk denememiz olacak.
Sağlık sorunum kan pıhtılaşması var. Benimde eklerseniz sevinirim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Ben adet oldum zaten bugun adetimin 2. Gunu o yuzden buralardayim xanin sagolsunama o zaman diğer arkadaşlara haksızlık olur :) İnşallah bu ay regl olmazsında güzel haberlerini alırız canm :) Böylece hiç eklemek zorunda kalmayız.
Ay hadi insallh seninle ayni gunlerde negaitifi gormustuk ben simdi adein 2. Gunundeyim sen insallhhhhh hamileisnnnndirrrSelam kızlar. Bat iki gün geçti. Adetten iki gün önce test yapmıştım negatif. Bu akşam da tekrarladım. Koca bir nagatif. Adete dair belirti yok. Şöyle diyeyim adet takip programı var döngü ortalamam 27-28. Bugün 31. Gün oldu. Perşembeye kadar bekleyip kan verecem adet olmazsam
Sağolun gerçekten çok zor bir durum insan yavrusuna mi yansın o kadar emek verdiğine mi gerçektende aklıma geldikçe kahroluyorum. Sebebi bebeğe benden kan akışı gitmemiş kendi doktorumda radyoloji doktorumda aynı şeyi söyledi plesenta sebepli dediler.zaten ilk öğrendiğimden itibaren düşük tehdidi vardı ve kanama geldi bir kaç kere de. Kese etrafında kanama alanı derdi doktorum her gittiğimde . Allah hepimize de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Sizin de geçmiş olsun sebebi neydi ??Merhaba benim de 20 haftalık düşüğüm oldu sebebi ney öğrenebildniniz mi çok geçmiş olsun
Aaa süper inşallah güzel haberlerini alırız kuzummmnewmoon10 iki gün gecikmem var, eğer olursa daha adım atar atmaz uğur getirmiş olacaksın bana :) inşallah başta sen olmak üzere tüm isteyenler en yakın zamanda hayırlı evlat sahibi olurlar
Bende de tek elle tutulur sebep kan pıhtılaşması olduğu çıktı.. sizin gibi kordondan kan akışı sağlanmamış. Ama benim başından beri hiç sıkıntım yoktu Kalp atışı duyulduğundan 17 haftalık olana kadar hiçbir sorun çıkarmadı.. 17 haftalıkken hiçbir sorun yokken 20 deyken birden kalbi durmuş. Nasipse bu hamileliğim de iğne kullanacağım kan sulandırıcı inşallah. Rabbim. Bidaha aynı acıyı yaşatmasın ne size ne bana ne başka annelere çok zor. Canından can gidiyor insanınSağolun gerçekten çok zor bir durum insan yavrusuna mi yansın o kadar emek verdiğine mi gerçektende aklıma geldikçe kahroluyorum. Sebebi bebeğe benden kan akışı gitmemiş kendi doktorumda radyoloji doktorumda aynı şeyi söyledi plesenta sebepli dediler.zaten ilk öğrendiğimden itibaren düşük tehdidi vardı ve kanama geldi bir kaç kere de. Kese etrafında kanama alanı derdi doktorum her gittiğimde . Allah hepimize de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Sizin de geçmiş olsun sebebi neydi ??
Selam kızlar. Bat iki gün geçti. Adetten iki gün önce test yapmıştım negatif. Bu akşam da tekrarladım. Koca bir nagatif. Adete dair belirti yok. Şöyle diyeyim adet takip programı var döngü ortalamam 27-28. Bugün 31. Gün oldu. Perşembeye kadar bekleyip kan verecem adet olmazsai
Yumurta gelistirici ilaç ictin miSelam kızlar. Bat iki gün geçti. Adetten iki gün önce test yapmıştım negatif. Bu akşam da tekrarladım. Koca bir nagatif. Adete dair belirti yok. Şöyle diyeyim adet takip programı var döngü ortalamam 27-28. Bugün 31. Gün oldu. Perşembeye kadar bekleyip kan verecem adet olmazsam
Beni de ekler misiniz bat 1 şubat 31 yaş ikinci ay klomen tedavisi olacak esimde de bende de sıkıntı yok hormonlar siklus hersey gayet yolunda fakat olmuyor 7 aydır ilk çocuğumuz ilk aylarda adet günümü bile bilmeden kendiliğinden olmuştu su an 5 yasinda yazdan ber istiyoruz fakat vakti gelmemis demek ki. Allah isteyen herkese nasip eylesin ins
Hemde nasıl. Bizim buralar da on tane doğur ama bir tane düşürme derler. Gerçekten çok zor allahım yaşatmasın bir daha inşallah..Bende de tek elle tutulur sebep kan pıhtılaşması olduğu çıktı.. sizin gibi kordondan kan akışı sağlanmamış. Ama benim başından beri hiç sıkıntım yoktu Kalp atışı duyulduğundan 17 haftalık olana kadar hiçbir sorun çıkarmadı.. 17 haftalıkken hiçbir sorun yokken 20 deyken birden kalbi durmuş. Nasipse bu hamileliğim de iğne kullanacağım kan sulandırıcı inşallah. Rabbim. Bidaha aynı acıyı yaşatmasın ne size ne bana ne başka annelere çok zor. Canından can gidiyor insanın
Aynen canım öyle yap lan tahlilinde doğru sonuç alırsın inşAllah gebesindir inşAllahSelam kızlar. Bat iki gün geçti. Adetten iki gün önce test yapmıştım negatif. Bu akşam da tekrarladım. Koca bir nagatif. Adete dair belirti yok. Şöyle diyeyim adet takip programı var döngü ortalamam 27-28. Bugün 31. Gün oldu. Perşembeye kadar bekleyip kan verecem adet olmazsam
Yok canım hicbirsey içmedim. İlk denemeydi zaten. Sekmeyen adetim iki gündür yok bugün üçüncü gün olacakYumurta gelistirici ilaç ictin mi