Amin amin sizinse göbüşleriniz bebekle dolsun inşallahAllah gönlünüze göre hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah
canım selam ocak ayını eklemiyorum ama seni 1 şubat olarak listeye alabilirim :)Selaaam :) bat yarın ama iki negatif gebelik testim var. O yüzden beni de ekler.misin. bat 30 Ocak yas 27 kullandığım ilaç yok iki aydır deniyoruz
teşekkür ederim canım :)Topigin hayirlı olsun cnm
Ekledim canım inşallah güzel haberler alırsın ilk seferinde :)bat 2 subat
yas 32
ilk kez ocakta deneyeceğim :)
ayseee naber? Nasıl gidiyor hamilelik desteğin için çok teşekkür ederim canım :)) Hamilelerin duası kabul olurmuş bizim içnde dua et olur mu :)Evet Kasım’da hamile kalan benim
Canım sadece şubat ayını ekliyorum 15 ocaktan sonra tekrardan yazar mısın BAT tarihini :)Bat 15 ocak
Bu ay kimyasal gebelik geçirdim
1 ay beklemiş olcam bu ay adet olduktan sonra düşünücem inşallah.
Yaş 26
Ekledim senide hoşgeldin canım inşallah güzel haberler alırız :) :)Merhaba canım bende açmıştım muhtemel çok gören olmadı burdan devam edelim
Bat :5 şubat
Folbiol kullanıyorum
İlk kezz deneyeceğim
Herhangi bir sağlık sorunum yok
Ekledim canım inşallah hayırlısı ne zamansa o zaman versin rabbim..Merhaba beklenen adet 10 şubat 28 yaşındayım 2 yılık evliyim evlendiğimizden biri çocuk sahibi olmayı istiyoruz bir defa kimyasal gebelik geçirdim zaten ondan sonrada hiç olmadı gerçi ümidim de yok ocak ayında eminim gelecektir bi sağlık sorumumuz yok ilaçlara bu ay ara verdim şey bide adetim eger gecikirse yada erken gelirse haber veririm
Tşk ederim bekliyoruz artık inşallah bi gun olur allah isteyen herkese nasip etsin inşallahcanım selam ocak ayını eklemiyorum ama seni 1 şubat olarak listeye alabilirim :)
teşekkür ederim canım :)
Ekledim canım inşallah güzel haberler alırsın ilk seferinde :)
ayseee naber? Nasıl gidiyor hamilelik desteğin için çok teşekkür ederim canım :)) Hamilelerin duası kabul olurmuş bizim içnde dua et olur mu :)
Canım sadece şubat ayını ekliyorum 15 ocaktan sonra tekrardan yazar mısın BAT tarihini :)
Ekledim senide hoşgeldin canım inşallah güzel haberler alırız :) :)
Ekledim canım inşallah hayırlısı ne zamansa o zaman versin rabbim..
birde hormon testi falan yaptırdın mı peki? 2 senedir olmadıktan sonra doktor ile takip etseydinz keşke epey zaman olmuş.Tşk ederim bekliyoruz artık inşallah bi gun olur allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet yaptım bi sur test yaptım hepsinede iyi dediler sadece ilk doktora gitigimde yumurtaların zayif dediler tedavi oldum doktora gitigimde iyi dedi istediğimiz gibi olmuş dedi ama olmadı simdide ilaçlara ara verdim belki olur diye ama olmuyorbirde hormon testi falan yaptırdın mı peki? 2 senedir olmadıktan sonra doktor ile takip etseydinz keşke epey zaman olmuş.
allahtan ümidini kaybetme canım o ne zaman vereceğini bilir dua etmekten başka çaremiz kalmıyor maalsef bu durumda.Evet yaptım bi sur test yaptım hepsinede iyi dediler sadece ilk doktora gitigimde yumurtaların zayif dediler tedavi oldum doktora gitigimde iyi dedi istediğimiz gibi olmuş dedi ama olmadı simdide ilaçlara ara verdim belki olur diye ama olmuyor
Arkadaşlar Merhaba,
Yeni yıla girdiğimiz bugünde yılın ilk topiğini açmak istedim. :) Umarım 2021 hepimize uğur getirir. Daha önce Kasım topiğini açmıştım ve burada en çok hamilelik görülen topik oldu uğurlu bir topikti beni oradan hatırlayanlar vardır belki içinizde. :) İnşallah Şubat ayıda bana ve benim gibi diğer anne adaylarına uğurlu gelir. Bu seferde anne adaylarının ocaktan transfer olanları şubat ayı başlığında toplamak istedim. :)
Sizlerden isteğim "Beklenen adet tarihiniz" ile birlikte aşağıdaki soruları cevaplayıp tabloya isminizi yazdırmanız. :)
1-Beklenen Adet Tarihiniz?
2-Kaç yaşındasınız?
3-Kullandığınız herhangi bir ilaç/takviye var mı gebeliği destekleyici?
4-Varsa Kullandığınız ovulasyon testi markası?
5-Ne kadar süredir çocuk istediğiniz?
6-Herhangi bir sağlık sorununuz var mı?
Ve inşallah mutlu haberi aldıktan sonra da aşağıdaki soruları cevaplamanızı isteyeceğim herkese fikir olması açısından? :)
1-Yumurtlamayı adetinizden sonra kaçıncı günü gördünüz?
2-Regl döngünüz kaç gün sürüyor?
3-Yumurtlamayı ne ile takip ediyordunuz?
4-İlk gebelik belirtileriniz ne idi?
5-Çatlamadan kaç gün sonra gebeliğinizi öğrendiniz?
Sabırsızlıkla tabloyu oluşturup doldurmak için bekliyorum. İnşallah kasım ayında olduğu gibi güzel haberler aldığımız bir topik olur. :)
Hepinize Sevgiler...
Kullanıcı B.A.T. Yaş Kullanılan İlaç Ovulasyon testi Ne zamandır deniyor? Sağlık Sorunu? Sonuç kurk mantolu madonna
01.02.2020 27 - - 2 AY - B Birsosyalci
02.02.2020 32 - YENİ BAŞLIYOR -
Tiniminimavihanim 05.02.2020 30 Folbiol - YENİ BAŞLIYOR - Summerwinter
10.02.2020 32 - İnnovita 1 YIL -
Derin1111 10.02.2020 28 - - 2 YIL - Clair Underwood 29.01.2021 30 Folbiol,Aspirin Laboquick 2 YIL -
Bilmiyorum ümidimi gerçekten kaybettim o kadar dua ediyorum hem benim için hemde tüm anne olmak isteyenler için ama olmuyor zaten cnm çok yanıyor herkes çocuk istemediğimi düşünüyor sanki hersey benim yüzümden oluyormuş gibiallahtan ümidini kaybetme canım o ne zaman vereceğini bilir dua etmekten başka çaremiz kalmıyor maalsef bu durumda.
Canım merhaba seni hatırlıyorumArkadaşlar Merhaba,
Yeni yıla girdiğimiz bugünde yılın ilk topiğini açmak istedim. :) Umarım 2021 hepimize uğur getirir. Daha önce Kasım topiğini açmıştım ve burada en çok hamilelik görülen topik oldu uğurlu bir topikti beni oradan hatırlayanlar vardır belki içinizde. :) İnşallah Şubat ayıda bana ve benim gibi diğer anne adaylarına uğurlu gelir. Bu seferde anne adaylarının ocaktan transfer olanları şubat ayı başlığında toplamak istedim. :)
Sizlerden isteğim "Beklenen adet tarihiniz" ile birlikte aşağıdaki soruları cevaplayıp tabloya isminizi yazdırmanız. :)
1-Beklenen Adet Tarihiniz?
2-Kaç yaşındasınız?
3-Kullandığınız herhangi bir ilaç/takviye var mı gebeliği destekleyici?
4-Varsa Kullandığınız ovulasyon testi markası?
5-Ne kadar süredir çocuk istediğiniz?
6-Herhangi bir sağlık sorununuz var mı?
Ve inşallah mutlu haberi aldıktan sonra da aşağıdaki soruları cevaplamanızı isteyeceğim herkese fikir olması açısından? :)
1-Yumurtlamayı adetinizden sonra kaçıncı günü gördünüz?
2-Regl döngünüz kaç gün sürüyor?
3-Yumurtlamayı ne ile takip ediyordunuz?
4-İlk gebelik belirtileriniz ne idi?
5-Çatlamadan kaç gün sonra gebeliğinizi öğrendiniz?
Sabırsızlıkla tabloyu oluşturup doldurmak için bekliyorum. İnşallah kasım ayında olduğu gibi güzel haberler aldığımız bir topik olur. :)
Hepinize Sevgiler...
Kullanıcı B.A.T. Yaş Kullanılan İlaç Ovulasyon testi Ne zamandır deniyor? Sağlık Sorunu? Sonuç kurk mantolu madonna
01.02.2021 27 - - 2 AY - B Birsosyalci
02.02.2021 32 - YENİ BAŞLIYOR -
Tiniminimavihanim 05.02.2021 30 Folbiol - YENİ BAŞLIYOR - Summerwinter
10.02.2021 32 - İnnovita 1 YIL -
Derin1111 10.02.2021 28 - - 2 YIL -
İyi yapmışsın kuzum inşallah güzel haberlerin olur da hiç listeye eklemeyizCanım merhaba seni hatırlıyorumbi selam vereyim dedim hayırlı olsun topiğin ben ocak adetimi olunca klomen kullanacağım sonra gelirim
Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Vucudun ilaçları atınca neden olmasın..hepsinin zamanı var inan kardesim de öyleydi 6 Y gecınve kalabildi üzülmeEvet yaptım bi sur test yaptım hepsinede iyi dediler sadece ilk doktora gitigimde yumurtaların zayif dediler tedavi oldum doktora gitigimde iyi dedi istediğimiz gibi olmuş dedi ama olmadı simdide ilaçlara ara verdim belki olur diye ama olmuyor
Bekliyorum ama ister istemez üzülüyor insan iste aklimda sadece bu var benim bebeğim olmıyacak bu aklımdan çıkmıyorVucudun ilaçları atınca neden olmasın..hepsinin zamanı var inan kardesim de öyleydi 6 Y gecınve kalabildi üzülme
Tedavin bile bitmiş inşşallah olurBekliyorum ama ister istemez üzülüyor insan iste aklimda sadece bu var benim bebeğim olmıyacak bu aklımdan çıkmıyor
İnşallah çok tsk ederim İnşallah bu yıl olurTedavin bile bitmiş inşşallah olur