- 2 Mart 2015
- 1.233
- 1.488
Beni de ekler misiniz bat 1 şubat 31 yaş ikinci ay klomen tedavisi olacak esimde de bende de sıkıntı yok hormonlar siklus hersey gayet yolunda fakat olmuyor 7 aydır ilk çocuğumuz ilk aylarda adet günümü bile bilmeden kendiliğinden olmuştu su an 5 yasinda yazdan ber istiyoruz fakat vakti gelmemis demek ki. Allah isteyen herkese nasip eylesin ins bize de hayirlisiyla
Beklenen tarih 14.10.2021
Yaşım 23
Ovulasyon testi olarak laboquick kullanıyorum hep.
Kullandığım ilaç sadece folbiol
Yaşadığım düşükten sonra daha bu ay ilk denememiz olacak.
Sağlık sorunum kan pıhtılaşması var. Benimde eklerseniz sevinirim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Merhaba Bat 5 Şubat. yaş 27. 9 aydir bekliyoruz. Promotil kullaniyorum. Ovu testi markasi innovita . Bildiğim bir sağlık problemim yok.
Bat 7 ocak reglim düzensiz ama
26 yaşındayım
1 buçuk yıldır istiyorum
Hafif pko var yumurtlama günlerimi çok yakalayamıyorum o yüzden
Geçen ay rahim filmi çekildim bir tüpüm tıkalı başka bir tedavi görmedim şuanda gün sayıyorum bakalım birsürü belirtim var psikolojik değildir inşallah rahim filminden dolayıda sanırsam aşırı kasık ağrım oluyor hepimizin hakkında hayırlsı olsun inşallah uğur getirsin bu topik bize
Hepinizi ekledim arkadaşlar hoşgeldiniz :)1-Beklenen Adet Tarihiniz?( 30 ocak)
2-Kaç yaşındasınız?( 30)
3-Kullandığınız herhangi bir ilaç/takviye var mı gebeliği destekleyici?( Coraspin)
4-Varsa Kullandığınız ovulasyon testi markası?
5-Ne kadar süredir çocuk istediğiniz? (3 ay)
6-Herhangi bir sağlık sorununuz var mı(kan pıhtılaşmasi)
Canım çok teşekkürler desteğin için nasıl gidiyor senin hamilelik? Cinsiyeti falan belli oldumu :)Bol pozitifli bir topik olsun kasım topiği gibi. Tek takip ettiğim oydu sıra burda