canım merhabalar burada sadece şubat batlarını topluyorum senin ocakta durumun belli olsun şubat batı verirsen o zaman ekleriz canım.1-Beklenen Adet Tarihiniz?
2-Kaç yaşındasınız?
3-Kullandığınız herhangi bir ilaç/takviye var mı gebeliği destekleyici?
4-Varsa Kullandığınız ovulasyon testi markası?
5-Ne kadar süredir çocuk istediğiniz?
6-Herhangi bir sağlık sorununuz var mı?
MERHABA,ÖNCEKLİKLE HERKESİN HAYIRLI HABERLERİNİ ALMAK DİLEĞİYLE BENDE BU TOPİCE KATILMAK İSTİYORUM.
ARALIK AYINDA TÜP BEBEK DENEMEM NEGATİFLE SONUÇLANDIĞI İÇİN HEM 18 ARALIK DA HEM DE 28 ARALIK DA REGL OLDUM. OCAK AYINDAKİ BAT TARİHİMİ BİLMİYORUM. YAŞ:39 ,AMH DEĞERİM DÜŞÜK ÇIKTIĞI İÇİN TÜP BEBEĞE YÖNLENDİRİLDİM.7 AYDIR DENİYORUZ.ŞUBAT AYINDA İNŞALLAH TEKRAR TÜP BEBEK DENEMEMİZ VAR,BİR SIKINTI ÇIKMAZSA.
OMEPAQ10--BIOSTERON--GONAMAX--DEVİT-3 KULLANIYORUM.
Amin inşallahHemde nasıl. Bizim buralar da on tane doğur ama bir tane düşürme derler. Gerçekten çok zor allahım yaşatmasın bir daha inşallah..
Merhaba bat 22 ocak. 32 yaşındayım. 1 çocuk sahibiyim. Kan pıhtılaşması sorunum var iğne ve coraspin kullanıyorum geçen sene biri 6 haftalık düşük biri 13 haftalık gebelik sonlandırmak zorunda kaldımArkadaşlar Merhaba,
Yeni yıla girdiğimiz bugünde yılın ilk topiğini açmak istedim. :) Umarım 2021 hepimize uğur getirir. Daha önce Kasım topiğini açmıştım ve burada en çok hamilelik görülen topik oldu uğurlu bir topikti beni oradan hatırlayanlar vardır belki içinizde. :) İnşallah Şubat ayıda bana ve benim gibi diğer anne adaylarına uğurlu gelir. Bu seferde anne adaylarının ocaktan transfer olanları şubat ayı başlığında toplamak istedim. :)
Sizlerden isteğim "Beklenen adet tarihiniz" ile birlikte aşağıdaki soruları cevaplayıp tabloya isminizi yazdırmanız. :)
1-Beklenen Adet Tarihiniz?
2-Kaç yaşındasınız?
3-Kullandığınız herhangi bir ilaç/takviye var mı gebeliği destekleyici?
4-Varsa Kullandığınız ovulasyon testi markası?
5-Ne kadar süredir çocuk istediğiniz?
6-Herhangi bir sağlık sorununuz var mı?
Ve inşallah mutlu haberi aldıktan sonra da aşağıdaki soruları cevaplamanızı isteyeceğim herkese fikir olması açısından? :)
1-Yumurtlamayı adetinizden sonra kaçıncı günü gördünüz?
2-Regl döngünüz kaç gün sürüyor?
3-Yumurtlamayı ne ile takip ediyordunuz?
4-İlk gebelik belirtileriniz ne idi?
5-Çatlamadan kaç gün sonra gebeliğinizi öğrendiniz?
Sabırsızlıkla tabloyu oluşturup doldurmak için bekliyorum. İnşallah kasım ayında olduğu gibi güzel haberler aldığımız bir topik olur. :)
Hepinize Sevgiler...
Kullanıcı B.A.T. Yaş Kullanılan İlaç Ovulasyon testi Ne zamandır deniyor? Sağlık Sorunu? Sonuç Duhanin annesi
01.02.2021 31 Klomen - 7 AY - toffie33
01.02.2021 30 Coraspin - 3 AY Kan Pıhtılaşması inciss
02.02.2021 32 - - YENİ BAŞLIYOR - caglaaaaaa
02.02.2021 31 Folicus Laboquick 2 AY - mahivema
02.02.2021 27 - - 3 AY - Hayallerimmm3
02.02.2021 29 - Laboquick 2 AY - karadenizkizi1982
03.02.2021 38 Folikplus
CoraspinLobitek 3 YIL -
kurk mantolu madonna
03.02.2021 27 - - 2 AY -
Tiniminimavihanim 05.02.2021 30 Folbiol - YENİ BAŞLIYOR -
Mevacaa 05.02.2021 27 Promotil İnnovita 9 AY - mavispreyboya
07.02.2021 26 1,5 YIL PKO sanem1989
08.02.2021 31 - - 1,5 YIL Rahim Basıklığı KelebekkB
09.02.2021 27 Proceive women Surelab 8 AY - Summerwinter
10.02.2021 32 - İnnovita 1 YIL - Derin1111
10.02.2021 28 - - 2 YIL -
Blackbluee1 14.02.2021 23 Folbiol Laboquick YENİ BAŞLIYOR Kan Pıhtılaşması Glchn66
Belirsiz 27
canım selam ocak topiğine yazar mısın burda sadece şubat için batları topluyorum.Merhaba bat 22 ocak. 32 yaşındayım. 1 çocuk sahibiyim. Kan pıhtılaşması sorunum var iğne ve coraspin kullanıyorum geçen sene biri 6 haftalık düşük biri 13 haftalık gebelik sonlandırmak zorunda kaldıminşallah yeniden gebelik düşünüyorum ve inşallah bir daha böyle sorunlar yaşamam
MUTLAKA OCAK AYINDAKİ BATIMI BİLDİRECEĞİM SİZE.canım merhabalar burada sadece şubat batlarını topluyorum senin ocakta durumun belli olsun şubat batı verirsen o zaman ekleriz canım.
Merhaba gün aşırı canım.Her gün olunca spermler kalitesizlesiyormusKizlar siz yumurtlama donemi hergun mu giriyosunuz iliskiye gun asirimi
Tam yazacaktım sen yazmissin. Olsun kuzum hayırlısı böyleymiş. Bizim ilk denememizdi, üstüne hiç şaşmayan adet üç gün geçti dehşet umutlandim koca bir fos. İdrar ve kan negatif geldi bugün de adet oldum zatenGeçen ay çok umitliydum çift çizgi bile gördum ama 3 gün önce adet oldum. İnşallah bu ay hamile kalırız
Aynen adetimde şaştı. Eşim biz ne yaşadık ben anlamadım dedi.Tuhaf bi aydı. Tüm gebelik belirtileri vardı.Tam yazacaktım sen yazmissin. Olsun kuzum hayırlısı böyleymiş. Bizim ilk denememizdi, üstüne hiç şaşmayan adet üç gün geçti dehşet umutlandim koca bir fos. İdrar ve kan negatif geldi bugün de adet oldum zaten
Benimde bat 3şubat. Bu kez yumurtlamadan sonra da çalışacam adete kadarNewmoon yeni bat 3 Şubat canim bu topikten de güzel haberler gelecek insallah umutluyum durmak yok yola devam
Teşekkür ederimMerhaba bat 22 ocak. 32 yaşındayım. 1 çocuk sahibiyim. Kan pıhtılaşması sorunum var iğne ve coraspin kullanıyorum geçen sene biri 6 haftalık düşük biri 13 haftalık gebelik sonlandırmak zorunda kaldıminşallah yeniden gebelik düşünüyorum ve inşallah bir daha böyle sorunlar yaşamam
Senin ilk gebeliğin mi olacak. CanımKızlar geçen ay adetten itibaren gün aşırı ilişki yaşadık biz. Bu ay da öyle yapmayı düşünüyorum akıntının arttığı günler biraz daha özenli olmak lazım
Evet canım. Henuz yeni evliyim beş aylık dahaSenin ilk gebeliğin mi olacak. Canım
Aa cok yeni . Hiç üzülme canım ilk ay olma ihtimali az zatenEvet canım. Henuz yeni evliyim beş aylık dahaama negatif görmek üzdü baya
Conceive yi aldınız mı ben de araştırıyorum ama kullananlardan bi bilgi bulamadım halaAminn canimmm insallhhconceive die bisi daha once kullananlar olmus hamile kalanda olmus hic ise yaramayanda biri demiski bende kromozom bozuklugu oldu bunla alakasi varmi bilmiyorum demis bi deniyim diyorum sonucta zaten kullaniyorum ben kayganlastirici ovulasyonuda bi denicem bakalim