- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
Bu değerler tüp bebeklik değerler miAmh:1.16 Tsh: 2.53 Fsh: 4.71 E2: 38.42 benim bu değerlerle 10 aydan fazla geçtiği için olsa gerek direk tüp bebek dediler
O kadar aynıyız ki akıntım bile sıfır durdu alt karnım da dolu hissi. Ki ben vücüdümü hiç dinlemiyorum olursa olur yoksa sonra denerşz diyenlerdenim ilk ayım diye ama..bu belirtiler yerleşme vs ile mi ilgili acabakızlar kasığımda pıt pıt atmalar oluyor. seğirme gibi. akıntım hiç yok ama hiç... Normalde hiç bu kadar kuru olmadım.
arada bir kasık ağrım oluyor. Birde göğüslerde dolgunluk. yürürken göğüslerim ağrıyor resmen.bir ağrı var.
Allah'ım lütfen
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm, inşallah en az hasarla atlatırsınnDiğer tüpün gidip gitmeyeceği bu hafta belli olurumarım gitmez. Temizleyebilseler razıyım. O da giderse tüp bebek son çare oluyor. Ama yine de bu günümüze şükür tabi.
Bizim durumlar benziyor birazBenim de bir oğlum var ilk evliligimden , 13 yaşında . Geçen sene hamile kalmıştım ama malesef 10. Hafta civari kalbi durduğu için kürtaj oldum .inşallah çok beklememize gerek kalmadan , sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize
Amin arkadaşım ,inşallahBizim durumlar benziyor birazbenim de ilk evliliğimden bir oğlum var. Ama şimdi yaş ilerleyince zorlanıyoruz yumurtalar gelişmiyor. Ocak başında düşük yaptım ben de. Hayırlısıyla hepimiz alalım muhteşem haberi, sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Benimle aynı belirtileri yaşayan bayan hamileydi ..Son 2 gün kala basım agrimazsa kesin hamileyim diyebilirim. İnşallah hamileyizdir. Benimde ikinci ayın geçen ay da hamileydim kimyasal olduO kadar aynıyız ki akıntım bile sıfır durdu alt karnım da dolu hissi. Ki ben vücüdümü hiç dinlemiyorum olursa olur yoksa sonra denerşz diyenlerdenim ilk ayım diye ama..bu belirtiler yerleşme vs ile mi ilgili acaba
Canım gebelik testi çift çizgi betahcg yüksekKizlar ya kimyasal naisl oluyo nasil anliyosunuz
Peki adet oldugunda agrisi falan oluyomuCanım gebelik testi çift çizgi betahcg yüksek
Ama adet oluyorsun bebek tutunamiyor
Ben çok ağrı yaşamadım normal adet oldum 3 gün gecikmeliPeki adet oldugunda agrisi falan oluyomu
Canım nasıl aldın bu kararları bana da anlatKızlar ben bata kadar bekleyeme karar verdim hatta batin bile geçmesini beklicem. Hayali çizgiyle bile kan testinde negatif çıkanlar falan var. En iyisi beklemek. Kendimi de dinlemicem. Akışına bırakcam. Zaten test yapmaya üşeniyorum
Ben dayanamam 100 tane yaparımKızlar ben bata kadar bekleyeme karar verdim hatta batin bile geçmesini beklicem. Hayali çizgiyle bile kan testinde negatif çıkanlar falan var. En iyisi beklemek. Kendimi de dinlemicem. Akışına bırakcam. Zaten test yapmaya üşeniyorum
İsteydim canımın içi boyle bir yandan sürekli birşeyler araştırıyorum. Yaa napiyosun dedim o an kendime. Olacaksa zaten olur, istesen de olur istemezken korunurken de. Yiyecek ekmeği varsa olur. O gelene kadar da eşimle tadını çıkarmak istiyorum anın. Varsa sorun zaten, ona göre aksiyon alırız bilinçli ilerleriz diye düşündüm. Öyle yani inan üşeniyorum test bile yapmayaCanım nasıl aldın bu kararları bana da anlat