- 22 Kasım 2014
- 3.148
- 3.140
- 31
Normalde öyleyim ben de ama anlık aydınlanma geldi bana şuan üşeniyorum artık o dereceBen dayanamam 100 tane yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde öyleyim ben de ama anlık aydınlanma geldi bana şuan üşeniyorum artık o dereceBen dayanamam 100 tane yaparım
Hadi ya..batın kaç :)Benimle aynı belirtileri yaşayan bayan hamileydi ..Son 2 gün kala basım agrimazsa kesin hamileyim diyebilirim. İnşallah hamileyizdir. Benimde ikinci ayın geçen ay da hamileydim kimyasal oldu
Senle batlarımız aynı galiba 1 Şubat. Valla bende test kalmadığından beklicem ben de, yoksa 3 gün kala başlardım kesin ama en doğrusunu yapıyorsun strese girme en güzeliKızlar ben bata kadar bekleyeme karar verdim hatta batin bile geçmesini beklicem. Hayali çizgiyle bile kan testinde negatif çıkanlar falan var. En iyisi beklemek. Kendimi de dinlemicem. Akışına bırakcam. Zaten test yapmaya üşeniyorum
Benim de 5şubat. zaman geçmiyorKızlar bat yaklaşanlar nasıl heyecanlı mısınız ben baya heyecan yaptım yaklaştıkça bat 2-3 subat
Aynen bende de test yok. Geçen ay gittim dört gün kala test yaptım negatif adet günüm yaptım negatif hiç düzeni şaşmayan adet gitti dört gün şaştı falan. Neden yapayım ki bunu kendime. 2 şubata kadar beklicem. Varsa çok güzel olur, yıldönümü falan. Yoksa da canımiz sağolsun dimiiSenle batlarımız aynı galiba 1 Şubat. Valla bende test kalmadığından beklicem ben de, yoksa 3 gün kala başlardım kesin ama en doğrusunu yapıyorsun strese girme en güzeli
Aynen öyle canım strese girince bütün düzen şaşıyor zaten ama gün saymadan da duramıyorumAynen bende de test yok. Geçen ay gittim dört gün kala test yaptım negatif adet günüm yaptım negatif hiç düzeni şaşmayan adet gitti dört gün şaştı falan. Neden yapayım ki bunu kendime. 2 şubata kadar beklicem. Varsa çok güzel olur, yıldönümü falan. Yoksa da canımiz sağolsun dimii
Arkadaşlar Merhaba,
Yeni yıla girdiğimiz bugünde yılın ilk topiğini açmak istedim. :) Umarım 2021 hepimize uğur getirir. Daha önce Kasım topiğini açmıştım ve burada en çok hamilelik görülen topik oldu uğurlu bir topikti beni oradan hatırlayanlar vardır belki içinizde. :) İnşallah Şubat ayıda bana ve benim gibi diğer anne adaylarına uğurlu gelir. Bu seferde anne adaylarının ocaktan transfer olanları şubat ayı başlığında toplamak istedim. :)
Sizlerden isteğim "Beklenen adet tarihiniz" ile birlikte aşağıdaki soruları cevaplayıp tabloya isminizi yazdırmanız. :)
1-Beklenen Adet Tarihiniz? 7 şubat
2-Kaç yaşındasınız? 29
3-Kullandığınız herhangi bir ilaç/takviye var mı gebeliği destekleyici? Yok
4-Varsa Kullandığınız ovulasyon testi markası? Artımed
5-Ne kadar süredir çocuk istediğiniz? 2 ay
6-Herhangi bir sağlık sorununuz var mı? Yok
@newmoon10 Beni de ekler misiniz
Ayyy nasıl mutlu oldum saglikla gelsin inşallahDyanamayip testi yaptm. Iste sonuc
Canim bence pozitif bir belirti gibiSelam arkadaşlar öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin. Benim bat 1-2 Şubat olarak görünüyor. Ocak ayında ilk kez ovülasyonla takip ettim değerlendirdim günleri. 2-3 gündür akıntımda ince bi şekilde kırmızılıklar var. Test yapmak istemiyorum negatif görüp üzülmemek için. Size sormak istedim varmı böyle bişe başına gelen belirti olabilir mi?
Çift koyu cizgi senin pik gunun oluyor canim bu pik bazen 2 gün sürebiliyor sen bu pikten sonra testin tekrar siliklesene kadar yapmalısın çatlaması ozaman gorunuyor.Kızlar ben geçen ay ilk defa ovülasyon testi kullandım. Açıkçası nasıl kullanıldığını bilmediğim için 14. Günümde tek bi test yaptım ve iki çizgi de koyu çıktı. Başka test de yapmadım. Burda yazılanları görünce kafam karıştı. Çift çizgi çıktıktan sonra ne kadar süre daha test yapılmalı ve çalışmalara devam edilmeli. Bir de merak ettiğim yumurtlama zamanı çift çizgi oluyor sanırım peki çatlama zamanı da anlaşılabiliyor mu testten?
Hadi inşallah kac gün var bat a ?Çok fena bel ağrım var dünden beri ve bugün sebebsizce ağladım. Sürekli uyuyorrum ve halsizim test için çok mu erken acaba
Canim hayirli olsunnn topik imize ugur getir insallahDyanamayip testi yaptm. Iste sonuc
10 Şubat ama ağrı uyutmadi bugün göğüslerimde hassasiyet var inşallah güzel haber gelirrrHadi inşallah kac gün var bat a ?