Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben baktım canım benimSon açtıgom konuya bakar mısınız rica etsem kimse bişey yazmadı merakla bekliyorum tecrübesi olan Allah rızası için yazsın şu konuya
Ya yeni farkettim. Cok mutlu oldm. Ayagimi suruyerek geldim. Haydi bakalim. Herkese nasip olsnİlk sayfada durumunu bile güncelledim :)))))
ay yavrum bugun yumurtlamanın 8. gunu yanı dollenme olduysa 8. gunu dollenmenın ne agrı ne sızı hıc bısey yok :):) sen de ne var ne yok var mı bı değişikliker
Canım çok normal. Her ay aynı semptomları yaşamasak da anlattığın şeyler yumurtlama döneminde de olur. Yumurtalar çatladıktan sonra rahmin içinde sıvı birikir o sancı yapar bel ağrısı da yapar dolayısıyla. Güzel çatlamış yumurtan demek ki endişelenme çatlamayı da muhakkak değerlendir asıl döllenme o zaman olur biliyorsunAdet tarihi 8-15 ocak. Yumurtlama günü uygulamanın biri 24 biri 27 ocak gösteriyor.
22 sinden beri ovulasyon testi yapıyorum. Dün ve önceki gün pikti bugün 12.00 de Cden daha silikti. Karnım şiş ve agrı var, sağ kasıgım sancı gelip gidiyo, belim felaket ağrıyo. Normalde adetim yakın bel kasık agrısı görürüm adet sancım gibi aynı. 20sinden beri ilişkiye giriyoruz korunmadan. Döllenme mi gerçekleşiyor bu agrı ın sebebi nedir? Hiç yumurtlama dönemimde böyle agrı görmedim
(24 ocakta aksam 19.30 da yine yaptım çekmemişim o da pikti.) son resim bugün 12.00 yapıldı
Bu ne demek yani? Allah yardimcin olsn canimmKızlar değerim yükselmiş ama az ikinci kez dış gebelik haberi aldım ilkinde bir tüp gitmiş umarım ikinci yani bu seferde inşallah tüp hasar almadan kurtulurum dualarınızı bekliyorum Çarşmaba belli olacak
Tüp temizleniyor yada alınıyor daha önce diğer tüpte sezeryan oldum şimdi süreç ne olur yaşayıp göreceğizçok geçmiş olsun cnm, acil şifalar. Bu gibi durumda neler yapılıyor peki, bizleri aydınlatır
Umarım tek dileğim o canım bu tüp gitmesin sezeryana gerek kalmasın Dualarınızı bekliyorumSabir sinavi be arkadasim. Dilerim en az hasarla atlatirsin
Rabbim tamamına erdirsin canım allah herkesim gönlünce yavrular versinler sevindim İnanKizlar merhaba,
Az once kan sncm cikti. Hamileyim.
Nelere dikkat ettim anlatayim.
Oncelikle ovulasyon takibi onemli. Ve adet bitimi hemen baslanmali. 8. Gun falan hikaye. Demek ki 5 aydir kacirdim veya tutmadi. Ama hemen arkasindan yapilmaliymis.
Marka diye belki basli ovulasyon markalarinu almayin. Laboquick beni o kadar oyaladi ki. Kac kez aglamsmdr bilmyrm bile. Ben en son bir gwbwnin gunlugunden almistim. Cok net cikariyor koyulugu veya acikligi. Iyi ki almsm.
Beslenmenize dikkat edin. Her sabah yumurta ve gunasiri avokado yedim ben. Gunluk de ceviz.
Kafa rahat olsun olayi dogru . ama benim pek de oyle dgldi. Ama yine de Rabbimin izniyle oldu.
Ve gida takviyesi. Ben biostreon kullaniyrdum. Ama 3 ayi asmamali kullanm suresi. Solgar koenzim q10 ve folik asit.
Folic asit olayu bende karmasikti. Bir eskiden kalma gyneferon vardi.hamilelikten kalma. Bir ondan kullandm. Bazen inofolic kombi kullandm. O an hangisi denk gelirse.
Iliski sonrasi iliskiye girip bacaklari esimin omzuna atip kalcami yukari diktim. Ve en az 40 dk bu sekilde amuda kalkma hareketiyle durdum. Esiniz hemen cikmamali. Biz hep en az 3 dk bekledm.
Ve wn onemlisi tevekkul. Cok yalvardm Rabbime. Zaman zaman aglardim. Bazen aklimi kaciracak olurdum. Marketteki bebek bezlerinin ustundeki resimleri severken blrdum kendimi. Bir bebegin bakisina peisnden bakakalirdim. Gozlerim dolardi.
Ve gece namazi cok kildim. Gece yapilan hicbir dua geri cevrilmiyr. Binlerce kez sukurler olsun.
Rabbimin verdigine de , vermedigine de Elhamdulillah...
lütfen yapmayın ya... herşeyin bir çözümü vardı. bnm arkadaşımın ablası da aynı durumdaydı, meditasyon ve psikolojik destek aldı. bir süre ilaç milaç kullanmadı ve kendiliğinden hamile kaldı... diğer tüpünüz de giderse ne olacak Allah korusun. bence bir süre mola verin.Tüp temizleniyor yada alınıyor daha önce diğer tüpte sezeryan oldum şimdi süreç ne olur yaşayıp göreceğiz
Diğer tüpün gidip gitmeyeceği bu hafta belli olur umarım gitmez. Temizleyebilseler razıyım. O da giderse tüp bebek son çare oluyor. Ama yine de bu günümüze şükür tabi.lütfen yapmayın ya... herşeyin bir çözümü vardı. bnm arkadaşımın ablası da aynı durumdaydı, meditasyon ve psikolojik destek aldı. bir süre ilaç milaç kullanmadı ve kendiliğinden hamile kaldı... diğer tüpünüz de giderse ne olacak Allah korusun. bence bir süre mola verin.
Lütfen bir doktor diğer tüpünü de alacağız dediğinde bir süre mola verin. doğal yollardan hamile kalmak ile diğer yöntemlerle kalmak arasında cok fark var.Diğer tüpün gidip gitmeyeceği bu hafta belli olur umarım gitmez. Temizleyebilseler razıyım. O da giderse tüp bebek son çare oluyor. Ama yine de bu günümüze şükür tabi.
Evet çok teşekkür ederim stresten Bi nebze kurtuldum diyebilirim telefonu daha az elime almaya calısıyorum inşallah hayırlısıyla bu ay hamileliği görürümCanım çok normal. Her ay aynı semptomları yaşamasak da anlattığın şeyler yumurtlama döneminde de olur. Yumurtalar çatladıktan sonra rahmin içinde sıvı birikir o sancı yapar bel ağrısı da yapar dolayısıyla. Güzel çatlamış yumurtan demek ki endişelenme çatlamayı da muhakkak değerlendir asıl döllenme o zaman olur biliyorsun