Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklisin. Bugunden ona bir mesaj biraktim. Buyuyunce okutucam ona.

Ben inaniyrm. Bence sen bu ay hamile kalacaksin

Bir gebenin gunlugu. 80 tl ye 30lu ovu, 2 tane de gebelik testi. Ben hep en az 4 saat susuz kalacak sekilde yaptm testleri. Net cikti
ebru ceylan herhalde dimi . ben de akşam 6,30 gibi yapabiliyorum çalıştığım için . saat 3 ten sonra birşey içmiyorum. en son tuvalete 17,00 gibi gidiyorum acbaa saat 3 ten 18,30 a kadar da tuvalete gitmiyim mi ?

ebru ceylan herhalde dimi . ben de akşam 6,30 gibi yapabiliyorum çalıştığım için . saat 3 ten sonra birşey içmiyorum. en son tuvalete 17,00 gibi gidiyorum acbaa saat 3 ten 18,30 a kadar da tuvalete gitmiyim mi ?
Yo gidin. Bende lavaboya gtmstm zaten. Su icme sadece.kafi

Ben aksam 9 gbi yaptigimda cok net cikti. Lh in yogun oldgu saatler var. 1-5arasi ve aksam 8 - 10 Arasi

Ben aksam 9 gbi yaptigimda cok net cikti. Lh in yogun oldgu saatler var. 1-5arasi ve aksam 8 - 10 Arasi
bir gebenin günlüğü ebru ceylan dimi testi ondan aldınız. benim aldığım test laboquıck sabah 10 akşam 8 arası yazıyordu o yüzden 6,30 da yapıyordum. yanlış saattemi yapıyordum acaba

Ya hayırlı olsunn hepimize Uğur getirsin bat ne zamandı canım

merhaba güzel bayanlar
daha önce bir düşüğüm var birde 16 haftalık kalbı durdu bebegımın artık kendımı topladım ve planlama basladı :)
yaş 24
regl tarıhım 05/02/2021
3 yıldır istiyoruz
folikasit ve clife kullanmaya basladım
herhangı bır saglık sorunum yok

merhaba güzel bayanlar
daha önce bir düşüğüm var birde 16 haftalık kalbı durdu bebegımın artık kendımı topladım ve planlama basladı :)
yaş 24
regl tarıhım 05/02/2021
3 yıldır istiyoruz
folikasit ve clife kullanmaya basladım
herhangı bır saglık sorunum yok

çok geçmiş olsun cnm, acil şifalar. Bu gibi durumda neler yapılıyor peki, bizleri aydınlatır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…