- 24 Eylül 2020
- 966
- 680
- 36
YaAaa hayırlı olsun sağlıkla al kucağına canım rabbim bize isteyen herkese nasip etsin inşallahDyanamayip testi yaptm. Iste sonuc
Rabbim kucağına almayı da nasip etsinDyanamayip testi yaptm. Iste sonuc
Cok sevindim canım. Saglicakla gelsin kucağına inşallahDyanamayip testi yaptm. Iste sonuc
canımmm kesin var bence artık çok sevindim senin adına inşallah rabbim bana da nasip eder :) :) Ne zaman kan vermeye gideceksin?Hicbirinizi tanimiyorum. Ama bana kardesten daha kardes oldunuz cogu zaman. Gece namazinda sizin icin dua eden bir kardesiniz de var. Ismen bilmesem de bu sayfadaki herkese dua ettim. Newmonn , biliyrm ki sen de bu ay hamile kalacaksin. Icime boyle doguyor. baki dostluklara insAllah
Harika haberDyanamayip testi yaptm. Iste sonuc
İlk sayfada durumunu bile güncelledim :)))))Dyanamayip testi yaptm. Iste sonuc
Verdim. Yarim saate cikacak.canımmm kesin var bence artık çok sevindim senin adına inşallah rabbim bana da nasip eder :) :) Ne zaman kan vermeye gideceksin?
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bir gebelik olurda bebeğini alırsın kucağına güzel anneDyanamayip testi yaptm. Iste sonuc
Amh:1.16 Tsh: 2.53 Fsh: 4.71 E2: 38.42 benim bu değerlerle 10 aydan fazla geçtiği için olsa gerek direk tüp bebek dedilerBende aynı durumdayım 29 yaş bat 10 Şubat FSH 13.7 yumurta rezervi az amh 0.91 Dr 3 ay dene olmazsa yine hormon tahlili yapacaz duruma göre konusuruz dedi bu Dr un dediği 2.ay ama korunmayı bırakalı 3.ay
Yaaaaa harikaaaaDyanamayip testi yaptm. Iste sonuc
Bi belirtin var mi kuzum?Darısı bana artık bende çarşamba test yapım diyorum iğnenin 11 gunu sizce çıkarmı varsa
Göğüs ve bel agrım çok normalde hiç belim göğsüm ağrımazdıBi belirtin var mi kuzum?
Merhaba,Arkadaşlar Merhaba,
Bu topikte sadece Şubat ayı bat bekleyenleri ekleyeceğiz Ocak için diğer bir arkadaşımız topik açmıştı isterseniz oraya yazabilirsiniz :)
Yavrum kac gun kala yapmistin adete yumurtlamadan 14 gun sonra demissin yumurtlamani takip edip gormusmuydun bende yapicam ya ovulasyonla ondan merak ettimDaha yeni yaptim. Yine koyu cikti. Sizce?
Canim sen tekrarladin mi testi bida gebelikS Sardunya21 tebrikler canım benim çok sevindim hayırlısıyla kucağına almak nasip olsunkan testi sonucunu da paylaşır mısın
Kızlar adetime bir hafta kaldı ama öyle bir kaşık ağrısi var ki cidden adet olacakmis gibi merakla bekliyorum