- 10 Mayıs 2020
- 517
- 302
- 33
AynenNeden canım gec yunurtlamadan dolayımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AynenNeden canım gec yunurtlamadan dolayımı
Direk test yaptırsan
Sonuç ne oldu?Merhaba kizlar .Benim son adet tarihim 18 ocakti .Takvim 29,30,31,1,2,3,4 u gösteriyor.3 u çatlama olarak görünüyor .Benim de o gün aşırı kaşık ağrım oldu.Hepsini değerlendirdik .Ara vermeden .Hala da devam ediyoruz .Dün yani ayın 6 sında bebeğimi uyuturken karnıma bir kramp girdi ..Sonra yatırdım ve lavaboya gittim .Peceteye pembe akıntı geldi .Ama sadece Peceteye ..Çok ıslaklık hissediyorum bir de .Yumurtlama lekelenmesi yaşardım ama kahverengi çamur gibi olurdu .Bu pembe ve suluydu .Kizlar çatlama olabilir mi?Ya da yerleşme olsa bu kadar erken olur mu???Cevaplarınızı bekliyorum
Yaptircam canımDirek test yaptırsan
Sonuç gene degilim canım .Yumurtlama belirtisiymis ..Sonuç ne oldu?
Bende benzerini yaşadım senle.
Yaptırınca haber verırsınYaptircam canım
Bi dahaki aylara inş.yeterki sağlık olsun canım.Sonuç gene degilim canım .Yumurtlama belirtisiymis ..
Catlamis ya da catlayacak bugunu mutlaka deneyinGünaydın hamiş bayanlar ben mart topiğimden zıpladım geldim tecrubelerden faydalanmak adına. Ovulasyon testlerim atıyorum size yorum bekliyorum tek çekilen bugune ait ne zaman çatlar yumurtam. Sizce pik olmus mu?
Sağolasın canım yardımcı olduğun için Allah gönlüne göre versinCatlamis ya da catlayacak bugunu mutlaka deneyin
Yok canım benim direkt sokuldu .Öyle lekelenme falan olmadı .Görünce hemen anladım .Adet oldum diye ..Bi dahaki aylara inş.yeterki sağlık olsun canım.
Benim adetim geç oldu, bitti.
Iki gün sonra kahverengi ve parlak açık kırmızı leke geldi peçeteyle sadece. Göral de hepsi bir kaç damladır.
Seninde böyle miydi rengi miktarı?
Seninki yoğunmuş. Kaç ay oldu denemelere başlayalı?Yok canım benim direkt sokuldu .Öyle lekelenme falan olmadı .Görünce hemen anladım .Adet oldum diye ..
Yaptın miiii canımmmYapmadım test henüz adetim genelde gecikiyor her ay pazartesi alıp yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı
Ne oldu canım senin durumun olsun uzlme ya rabim en hayırlısını biliyordur inan inşallah herşey guz3l olur canımCanim bugün doktora gittim ultrasanda kese göründü ama bebek yok dedi gelisimi geri 4 haftalik gibi duruyo desi 2 hafta bekliyelim dedi yüksek ihtimalle sagliksiz gebelik dedi canm
Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim seni de bebeğini de korusun inşallah8+5 olmam lazimken 8+0 dedi doktorum.
Dun trafik kazasi gecirdik. Karnima darbe aldm. Sukurler olsn bisey yokms simdilik. Folik asit degistirdi. Folita basladi. Progestan 200 mg vajinadan, bi de oksapar kan sulandirici.
Kalp atisini duyduk. Daha cok minnos yavrum
Iñsallah canım beklemedeyim 2 hafta sonra gel dedi doktur bu gun sağlık ocagini aradim anlatti ebe hanim gec dollenme olabilir dedi ama benim adetten 1 gun sora silik bi cizgi cikdi dedim evde yaptigim testte cikabilir desi bilemedim 2 haftalikken normal kasset testten cikar mi sence yada duydugun biri var mı canimNe oldu canım senin durumun olsun uzlme ya rabim en hayırlısını biliyordur inan inşallah herşey guz3l olur canım
Bu ikinci ay olacak canım ..Seninki yoğunmuş. Kaç ay oldu denemelere başlayalı?
Inş güzel haberlerinide alacağız.
Daha çok yeni.Bu ikinci ay olacak canım ..
Benim yumurtlamadan snra 11. Gun silik sekilde grmstum kaset testteIñsallah canım beklemedeyim 2 hafta sonra gel dedi doktur bu gun sağlık ocagini aradim anlatti ebe hanim gec dollenme olabilir dedi ama benim adetten 1 gun sora silik bi cizgi cikdi dedim evde yaptigim testte cikabilir desi bilemedim 2 haftalikken normal kasset testten cikar mi sence yada duydugun biri var mı canim