- 24 Eylül 2020
- 966
- 680
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın :) sana ve mınnagına :)Gunaydin herkese
Canım s3n evde test yapmişmıydin ben adettin bir gün sonra yaptim ciktiEvet bana da kese var bebek yok demişti hatta kürtaj yapalım dedi sonra ben başka doktora gittim aradan 3-4 gün geçti ve herşey normal çıktı kalp atışlarını duymuştuk çok şükür oğlum şimdi 5 yaşında
Canım ya gece 3 gıbı uyanmıstım ayakta bır anda cok midem bulandı yataga gerı kostum. Biraz halsizdim hastamıyım acaba dedim. Sabah uyandım test yaptım birşey yoktu evden cıkmıstık aksam eve geldıl teste bi baktım ıkıncı cızgo barız cıkmıs kostur kostur hastaneye gıttık 1,20 cıktı sonuc. Yok dedıler kızıma hamılr kalmdn once farklı hastanede 0,01 cıkmıstı hamıle olmadıgımda. Bilemedim :/ bunu yasayan var mıMutluBulut_ ne durumdasın canım yaptın mı yine test
Ben geçen ay karın ağrısı yaşadım adetim biteli 7 gün olmuş gam yumurtlama zamanıydı hsg çekmek için beta baktılar 1.20 çıktı sonra 1 akşam sonra gene gittim gene baktı Dr gene 1.20 gaz sancısı demişti yani olabiliyor ve sonra günümde regl oldum hiçte acaba hamilemiyim demedim o zaman neden 1.20 çıkar acabaCanım ya gece 3 gıbı uyanmıstım ayakta bır anda cok midem bulandı yataga gerı kostum. Biraz halsizdim hastamıyım acaba dedim. Sabah uyandım test yaptım birşey yoktu evden cıkmıstık aksam eve geldıl teste bi baktım ıkıncı cızgo barız cıkmıs kostur kostur hastaneye gıttık 1,20 cıktı sonuc. Yok dedıler kızıma hamılr kalmdn once farklı hastanede 0,01 cıkmıstı hamıle olmadıgımda. Bilemedim :/ bunu yasayan var mı
Cok tuhaf ya keske yaptırmasaydım diyorum suan 8 gun gecıktıBen geçen ay karın ağrısı yaşadım adetim biteli 7 gün olmuş gam yumurtlama zamanıydı hsg çekmek için beta baktılar 1.20 çıktı sonra 1 akşam sonra gene gittim gene baktı Dr gene 1.20 gaz sancısı demişti yani olabiliyor ve sonra günümde regl oldum hiçte acaba hamilemiyim demedim o zaman neden 1.20 çıkar acaba
Bence o adama gitmeyin ben gittim ve çok pişmanım..Ne ilk konuştuğumuz fiyatlara uydular ne de başka bir şeye. İlk yapacağı transferi 3-4 gün kala iptal etti neden çünkü rahim filmi çektirmeyi unutmuş. İkinci transfer tarihinde transfer başarısız geçti dolayısıyla tutmadı. Daha bir sürü şey var anlatmak istediğim ama sayfa yetmezÇok teşekkür ederim. Ben İstanbul da yaşamıyorum. Pandemi nedeniyle gidemiyorum başka şehre. Mart ayına kadar normal yoldan deneyip,eğer olmazsa tekrar tüp bebek yaptıracağız.Çağdaş aslan Fox tv ye çıkmıştı. İnşallah hakkımızda her şeyin hayırlısı.
Yapmadım test henüz adetim genelde gecikiyor her ay pazartesi alıp yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısıCanım s3n evde test yapmişmıydin ben adettin bir gün sonra yaptim cikti
Değeri 1.65 çıkmıştı canım.sonra gebelik yok dediler kardeşim.yine adet olmadı bende bekle dikkat et dedim daha sonra bir hafta sonra tekrar gitti yükselmişti baya geç döllenme demiştiH Hafize2511 canım degerım 1.20 cıktı gecıkmemın 8.gunu kardesınde boyle bırsey mı yasamıstı sen bılıyorsun nedir sence hastanede negatıf dedıler
Yani böyle yükselmeler olduğu olmuş inş yukselir tatlım ama ben çok bekleme 2 gün sonra tekrar baktır eğer yükselme yoksa adet söktürücü masaj yap derin bekleyip arayı açmamak adına hayırlısı olur inşCok tuhaf ya keske yaptırmasaydım diyorum suan 8 gun gecıktı
Adetı gecıkmıstı yanı öyle mi ay hastaneye gıtmeden önce belırsızdı gıttık daha belırsız olduDeğeri 1.65 çıkmıştı canım.sonra gebelik yok dediler kardeşim.yine adet olmadı bende bekle dikkat et dedim daha sonra bir hafta sonra tekrar gitti yükselmişti baya geç döllenme demişti
En az 1 hafta beklıcem bakalım cunku sonucu alınca sınırım bozulduYani böyle yükselmeler olduğu olmuş inş yukselir tatlım ama ben çok bekleme 2 gün sonra tekrar baktır eğer yükselme yoksa adet söktürücü masaj yap derin bekleyip arayı açmamak adına hayırlısı olur inş
Muhakkak bekle canım tamam adette olabilir ama bak kendimden örnek vereceğimAdetı gecıkmıstı yanı öyle mi ay hastaneye gıtmeden önce belırsızdı gıttık daha belırsız oldu
En az 1 hafta beklıcem bakalım cunku sonucu alınca sınırım bozuldu
Şimdi benim.son adet tarihim 17 ocak ama ben daha ancak ikinci çizgiyi gorunur gördüm bu gün düşün şuan adetimin 15 gün gecikti gözüküyorMuhakkak bekle canım tamam adette olabilir ama bak kendimden örnek vereceğim
Aynen canim inş güzel haberlerini alirızYapmadım test henüz adetim genelde gecikiyor her ay pazartesi alıp yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı
Muhakkak bekle canım tamam adette olabilir ama bak kendimden örnek vereceğim
Yaa cok guzel ınsallah hamılesındır canım kan ne zaman vereceksın. Baya gecmıs haklısın en ıyısı beklemek ınsallah hayırlısıyla vardır tabıŞimdi benim.son adet tarihim 17 ocak ama ben daha ancak ikinci çizgiyi gorunur gördüm bu gün düşün şuan adetimin 15 gün gecikti gözüküyor
Hafta içinde inşallah canım ama doktora kendimi nasıl anlatacağım onu dusunuyorumYaa cok guzel ınsallah hamılesındır canım kan ne zaman vereceksın. Baya gecmıs haklısın en ıyısı beklemek ınsallah hayırlısıyla vardır tabı
Neden canım gec yunurtlamadan dolayımıHafta içinde inşallah canım ama doktora kendimi nasıl anlatacağım onu dusunuyorum