Hayırdır canim nedenInsan koca gunu 1 bardak suyla gecirir mi? Öluyorum uzuntuden. Yemek yiyemiyrm. Yedigimi cikartiyrm. Ne gidecek bu bebege?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırdır canim nedenInsan koca gunu 1 bardak suyla gecirir mi? Öluyorum uzuntuden. Yemek yiyemiyrm. Yedigimi cikartiyrm. Ne gidecek bu bebege?
Hmm ben yumurtlama takibi yapmadimBenim yumurtlamadan snra 11. Gun silik sekilde grmstum kaset testte
Daha degil. Ama ben ihtimal dahilindr yine de degerlendirirdim. Yumurtan 16 mm ustunde bu testler bu koyuluga ulasiyr. Tutma sansi yuksek yine de. Degerlendr benceKızlar bu pik mi ne zaman değerlendirme olmalı sizce
Son durumun ne canım merak ettim vallaCanım ya gece 3 gıbı uyanmıstım ayakta bır anda cok midem bulandı yataga gerı kostum. Biraz halsizdim hastamıyım acaba dedim. Sabah uyandım test yaptım birşey yoktu evden cıkmıstık aksam eve geldıl teste bi baktım ıkıncı cızgo barız cıkmıs kostur kostur hastaneye gıttık 1,20 cıktı sonuc. Yok dedıler kızıma hamılr kalmdn once farklı hastanede 0,01 cıkmıstı hamıle olmadıgımda. Bilemedim :/ bunu yasayan var mı
Hala aynı 11.gün olduSon durumun ne canım merak ettim valla
Sonuç adet oldum.Sonuç ne oldu?
Bende benzerini yaşadım senle.
Canim inşallah vardur uzlme sen bekle bence var bak onu bilmiyorum ama benim adetime bir gün kala silik çıktı ama beliydi sonra ki iki günde bir teste rengi artı benim hesabına göre ben doktora gitigm gun bebeğim 6 hafta dört günlüktü ama o bana 6 hafta 1 gün dedi geç döllenme olmuş olabilir dedi işte erken de cıktı mesela adetten bi gün önce herkesin ki değişiyor yumurtalamdan iki hafta sonra çıkıyor bildiğim kadariyla yani o zaman bebek dört haftalık felan heralde senin ki daha çok küçük olabilir canım öyle düşünIñsallah canım beklemedeyim 2 hafta sonra gel dedi doktur bu gun sağlık ocagini aradim anlatti ebe hanim gec dollenme olabilir dedi ama benim adetten 1 gun sora silik bi cizgi cikdi dedim evde yaptigim testte cikabilir desi bilemedim 2 haftalikken normal kasset testten cikar mi sence yada duydugun biri var mı
İnş canim çok sagol icimi cok rahatlattınCanim inşallah vardur uzlme sen bekle bence var bak onu bilmiyorum ama benim adetime bir gün kala silik çıktı ama beliydi sonra ki iki günde bir teste rengi artı benim hesabına göre ben doktora gitigm gun bebeğim 6 hafta dört günlüktü ama o bana 6 hafta 1 gün dedi geç döllenme olmuş olabilir dedi işte erken de cıktı mesela adetten bi gün önce herkesin ki değişiyor yumurtalamdan iki hafta sonra çıkıyor bildiğim kadariyla yani o zaman bebek dört haftalık felan heralde senin ki daha çok küçük olabilir canım öyle düşün
Çok sevindim canım benim inşallah için hep rahat olur bundan sonraİnş canim çok sagol icimi cok rahatlattın
İnş hepimizin canım sağlıkla aliriz kucagimızaÇok sevindim canım benim inşallah için hep rahat olur bundan sonra
Valla canım doktor boş gebelige daha yakındı ondan persembeden sonrası cok zor geçdı 2 haftada cikiyo demen cok rahatlatti beni ben hep evde yaptigin testten dolayi kötü düsunyodum bide su dönemde morele ihtiyacı oluyo insanin doktordan böyle bisey duyunca cok kötü oluyoÇok sevindim canım benim inşallah için hep rahat olur bundan sonra
Hala aynı 11.gün
Canım yerleşmedir muhakakk yarın sabah bı test yap ben hamdolsun hamileyim yarın genel kan tahlillerini yaptırıp hafta içi de doktora gitcem inşallah son adet tarihine bakarsa 2 buçuk aylık ama yumurtlama ve döllenme geç oldu şuan bir aylık gözüküyor rabbim.isteyen herkese en hayırlı vakitte nasip etsin inşallahH Hafize2511 canım durumun nedir tekrar test yaptın mı?
Benım sanırım 12.gunum dun akıntının ıcınde pembelik vardı O saatten sonra karnım falan agrımaya basladı dun aksamda agrıdı tamam dedi adet oluyorum sonunda fakat suan dun hıc yasanmamıs gıbı
Masallah canım insallah herseg cok guzel ılerler :) saglıkla alırsın kucagına inşallahCanım yerleşmedir muhakakk yarın sabah bı test yap ben hamdolsun hamileyim yarın genel kan tahlillerini yaptırıp hafta içi de doktora gitcem inşallah son adet tarihine bakarsa 2 buçuk aylık ama yumurtlama ve döllenme geç oldu şuan bir aylık gözüküyor rabbim.isteyen herkese en hayırlı vakitte nasip etsin inşallah
Canım benim.ikinci hamileliğim yumurtlamayı gördüm yani aslında pik diyemem ama akıntım oldu şeffaf bol miktar eşime de söyleyince değerlendirdik ondan bir kaç gün sonra 2-3 en fazla bende ateş basması aynı zamanda üşüme sanki grip Olcan vücudum kırılıyor gibi idi aynısı ilk oğlumda olmuştu ben hissettim dedim bunda bişi var ki adet zaten çok geçti ama geç yumurtlama olduğu için geçti de diyemedim bu ateş basması bir gün oldu sadece ertesi gece sağ kasığımda baya canımı yakacak bir batma oldu daha sonraki günler namazda felan başım döndü bir iki kez çok değil ama ben test yaptım yumurtlamanın 7-8 inci günü testte hiç çıkmadı iki gün sonra yaptım baştan çıkmadı sora testi atayım yok demek dedim silik çizgi vardı ama kuruma felan deyip onemsemedim iki gün sonra vida yaptım yine silik ama bu sefer hemen çıktı böyle böyle koyulasti ben ilk silik çizgiyi gördüğümde çok fazla belirti yoktu ama koyulastikca beyaz koyu akıntım oldu bide o gün iki gün aradada peceteye gelecek kadar akıntı içinde kahverengi pembe gibi çok çok az gördüm yerleşme idi herhalde bunu da oglumdmdayasammistimMasallah canım insallah herseg cok guzel ılerler :) saglıkla alırsın kucagına inşallah
Bugundw aynı sekılde geldı bı kere karnımda agrıdı yıne durdu. Evde test yok eczanede biraz uzak eger yarında adet olmazsam cıkıp alıcam. Sen nasıl anladın belirti varmıydı
Canım o akıntı kısmı aynı bakalım benım bugun nasıl olacak. Saglıkla kucagına almak nasıp olsun ınsallah yumurtladıgını ıyı anlamıssın. Benım basım sürekli döndügü için ben ondan hıc fark edemem :) benımde kızımda hıc belirtim olmamıstı öylesıne test yapmıstım cıkmıstı. Bi hastalık cıkmasında gecıkmeden dolayı ınsallah. Cok duzenlıydım ılk denemede böyle olduCanım benim.ikinci hamileliğim yumurtlamayı gördüm yani aslında pik diyemem ama akıntım oldu şeffaf bol miktar eşime de söyleyince değerlendirdik ondan bir kaç gün sonra 2-3 en fazla bende ateş basması aynı zamanda üşüme sanki grip Olcan vücudum kırılıyor gibi idi aynısı ilk oğlumda olmuştu ben hissettim dedim bunda bişi var ki adet zaten çok geçti ama geç yumurtlama olduğu için geçti de diyemedim bu ateş basması bir gün oldu sadece ertesi gece sağ kasığımda baya canımı yakacak bir batma oldu daha sonraki günler namazda felan başım döndü bir iki kez çok değil ama ben test yaptım yumurtlamanın 7-8 inci günü testte hiç çıkmadı iki gün sonra yaptım baştan çıkmadı sora testi atayım yok demek dedim silik çizgi vardı ama kuruma felan deyip onemsemedim iki gün sonra vida yaptım yine silik ama bu sefer hemen çıktı böyle böyle koyulasti ben ilk silik çizgiyi gördüğümde çok fazla belirti yoktu ama koyulastikca beyaz koyu akıntım oldu bide o gün iki gün aradada peceteye bgelecek kadar akıntı içinde kahverengi pembe gibi çok çok az gördüm yerleşme idi herhalde bunu da oglumdmdayasammistim
İlk denemed bu şekilde olabiliyor rahim hazırlık yapıyor.derler eğer gebelik yok ise normal inşallah bı sıkıntı yoktur güzel dilleklerin için Allah razi olsunCanım o akıntı kısmı aynı bakalım benım bugun nasıl olacak. Saglıkla kucagına almak nasıp olsun ınsallah yumurtladıgını ıyı anlamıssın. Benım basım sürekli döndügü için ben ondan hıc fark edemem :) benımde kızımda hıc belirtim olmamıstı öylesıne test yapmıstım cıkmıstı. Bi hastalık cıkmasında gecıkmeden dolayı ınsallah. Cok duzenlıydım ılk denemede böyle oldu
Merhaba , geçen ay ben de aynı sizin gibi oldum sadece peceteye gelen uçuk pembe kanama yaşadım bir hafta kadar adetim gelene kadar devam etti adetim geciktiginde kan verdim 2 çıktı test yaptım silik çıktı ama 2 gün sonra adet oldum malesef. Ne yaşadığıma ben de anlam veremedim.insallah sizinki yerleşme kanamasidirMerhaba kızlar,
Sat 15 Şubat, bat 14 Mart. 9 Mart’ta hafif kanama yaşadım. Bugün 3.gün az az devam etmekte. Öyle ped kullanmadım hiç. Sildikçe geliyor. Günlük ped ile takip ediyorum. Ona bile bulaşmıyor pek. Hiç ağrım da yok. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi? Hiç bir tecrübem yok bu konuda. Max kaç gün sürer bir de? Tecrübesi veya bilgisi olan kızlar yazabilir mi acaba Teşekkürler