- 7 Eylül 2018
- 2.316
- 3.148
Ben 8+0 gaz sancısı sislik ve azda olsa mide bulantısı dısında hamdolsun iyi :)Kızlar hamilelik nasıl gidiyor :) kaçıncı haftalardayız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 8+0 gaz sancısı sislik ve azda olsa mide bulantısı dısında hamdolsun iyi :)Kızlar hamilelik nasıl gidiyor :) kaçıncı haftalardayız
Maşşallah canım sağlıklaa inşallaah :) bende 8+5 zaman geçmiyor sanki cinsiyetini çok merak ediyorum :)Ben 8+0 gaz sancısı sislik ve azda olsa mide bulantısı dısında hamdolsun iyi :)
Durumlar nedir aynı beklemedemisin sende hala canımEvet ya aynen öyle bi olsak.. Rabbim dualarımuzı kabul etsın saglıkla bizde hamile olalım inşallah
İlk bebekse zaman gecmiyo ama 2.ise valla nasıl geciyo anlamıyorsun 3haftalıkken ögrendim ama hızlı gecıyo 2ay bıtecek mesela insallah bu gruptakı herkese nasip olurMaşşallah canım sağlıklaa inşallaah :) bende 8+5 zaman geçmiyor sanki cinsiyetini çok merak ediyorum :)
Ay evet hala sen yaptın mı test bugun yapacaktınDurumlar nedir aynı beklemedemisin sende hala canım
Yapmadım eve geçince yada yarın sabah yaparım diye düşünüyorum. Yanlız bugün pembe bir akıntı geldi sabah sonra bidaha bişey olmadı sürekli kontrol ediyorum bişey yok olucam heralde ondandır diye düşünüyorumAy evet hala sen yaptın mı test bugun yapacaktın
Ay hadi hayırlısı bakalım :) yarın sabaha ya adetın gelmıs olur yada test sonuclanır o zaman haber ver :) benım hıııc gelecek gıbi belırtıde yok testte malum negatıfti :/Yapmadım eve geçince yada yarın sabah yaparım diye düşünüyorum. Yanlız bugün pembe bir akıntı geldi sabah sonra bidaha bişey olmadı sürekli kontrol ediyorum bişey yok olucam heralde ondandır diye düşünüyorum
Tamam canm tez zamanda duamız kabul olsunAy hadi hayırlısı bakalım :) yarın sabaha ya adetın gelmıs olur yada test sonuclanır o zaman haber ver :) benım hıııc gelecek gıbi belırtıde yok testte malum negatıfti :/
Tamam canm tez zamanda duamız kabul olsun
Amin canım inşallah. Rahatlamıssındır ya en azından belirsizlikten kurtuldun yeni ay yeni umutMutluBulut_ valla mesajım soğumadan malesef elendim regli oldum Bir sonraki aya kaldım artık
İlk bebek benim :) o yüzden geçmiyor zaman valaaa dediğin gibi bu gruptan herkesin olur inşallaahhhhİlk bebekse zaman gecmiyo ama 2.ise valla nasıl geciyo anlamıyorsun 3haftalıkken ögrendim ama hızlı gecıyo 2ay bıtecek mesela insallah bu gruptakı herkese nasip olur
Merhaba hayirli olsun öncelikle bebehinizi saglikla kucaginuza almayi nasip etsin rabbim beyaz akinti devamli geldi mi acaba yoksa 1 2 defa falan mi yumurtlamadan 1 hafta sonra acik kahve lekelenmem olsu suan 5 gun var regl olmama dun de ic camasirimda süt beyazi krem kivaminda bir akinti gordum de sabah test yaptim ama cikmadi malesefBenim en büyük belirtim beyaz kremsi akıntı ve sürekli ıslaklık hissiydi umarım siz de de vardır
Evet canım inşallah bu yeni dönemimde olurAmin canım inşallah. Rahatlamıssındır ya en azından belirsizlikten kurtuldun yeni ay yeni umut
8+5 olmam lazimken 8+0 dedi doktorum.Kızlar hamilelik nasıl gidiyor :) kaçıncı haftalardayız
Amin canım teşekkür ederim İnşallah isteyen herkes bu güzel haberi alır tez vakitte.. Sürekli ıslaklık ve beyaz kremsi akıntı oluyordu ara ara geliyordu ama sürekli adet olmuş adına ıslaklık vardıMerhaba hayirli olsun öncelikle bebehinizi saglikla kucaginuza almayi nasip etsin rabbim beyaz akinti devamli geldi mi acaba yoksa 1 2 defa falan mi yumurtlamadan 1 hafta sonra acik kahve lekelenmem olsu suan 5 gun var regl olmama dun de ic camasirimda süt beyazi krem kivaminda bir akinti gordum de sabah test yaptim ama cikmadi malesef
Evet bana da kese var bebek yok demişti hatta kürtaj yapalım dedi sonra ben başka doktora gittim aradan 3-4 gün geçti ve herşey normal çıktı kalp atışlarını duymuştuk çok şükür oğlum şimdi 5 yaşındaAynen canım şişlik bende de vardı benimde 2. Olcak inş içime su serptin Allah razı olsun canım ben adetim 1 gün gecti evde test yaptim silik cizgi gördüm sende böyle bisey olmusmuydu doktor sanada boş gebelik olabilir dedi mi keseyi falan görmüşmüydün canım bwnim kese var ici bos ama 1 cm olunca yolk kesesi olusuyomuş daha 1 cam nin altinda inş hayirlisiysa eger okusur
Masallah ins hakimizda hayirlisiEvet bana da kese var bebek yok demişti hatta kürtaj yapalım dedi sonra ben başka doktora gittim aradan 3-4 gün geçti ve herşey normal çıktı kalp atışlarını duymuştuk çok şükür oğlum şimdi 5 yaşında