Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapmadım eve geçince yada yarın sabah yaparım diye düşünüyorum. Yanlız bugün pembe bir akıntı geldi sabah sonra bidaha bişey olmadı sürekli kontrol ediyorum bişey yok olucam heralde ondandır diye düşünüyorum
Ay hadi hayırlısı bakalım :) yarın sabaha ya adetın gelmıs olur yada test sonuclanır o zaman haber ver :) benım hıııc gelecek gıbi belırtıde yok testte malum negatıfti :/

İlk bebekse zaman gecmiyo ama 2.ise valla nasıl geciyo anlamıyorsun 3haftalıkken ögrendim ama hızlı gecıyo 2ay bıtecek mesela 😊insallah bu gruptakı herkese nasip olur
İlk bebek benim :) o yüzden geçmiyor zaman valaaa dediğin gibi bu gruptan herkesin olur inşallaahhhh :dua:

Benim en büyük belirtim beyaz kremsi akıntı ve sürekli ıslaklık hissiydi umarım siz de de vardır 🙏🙏
Merhaba hayirli olsun öncelikle bebehinizi saglikla kucaginuza almayi nasip etsin rabbim🌸 beyaz akinti devamli geldi mi acaba yoksa 1 2 defa falan mi 😊 yumurtlamadan 1 hafta sonra acik kahve lekelenmem olsu suan 5 gun var regl olmama dun de ic camasirimda süt beyazi krem kivaminda bir akinti gordum de sabah test yaptim ama cikmadi malesef 🤦‍♀️😄

Kizlar ilk gebeligimde ovulasyon testleryle ilk aydan okdu. Simdi ikinciyi dusunuyorm. Yumurtam 3 gun once catladi.adetimin 18. Gunu bugunku ovu testim bu. Ama farkli bir test pik mi bu niye bu kadar silik bu test. Kullanan var mi. Miratech marka

Eklentiler​

• IMG_20210305_133643.jpg
    IMG_20210305_133643.jpg
    115,5 KB · Görüntüleme: 1

Kızlar hamilelik nasıl gidiyor :) kaçıncı haftalardayız
8+5 olmam lazimken 8+0 dedi doktorum.
Dun trafik kazasi gecirdik. Karnima darbe aldm. Sukurler olsn bisey yokms simdilik. Folik asit degistirdi. Folita basladi. Progestan 200 mg vajinadan, bi de oksapar kan sulandirici.
Kalp atisini duyduk. Daha cok minnos yavrum

Merhaba hayirli olsun öncelikle bebehinizi saglikla kucaginuza almayi nasip etsin rabbim🌸 beyaz akinti devamli geldi mi acaba yoksa 1 2 defa falan mi 😊 yumurtlamadan 1 hafta sonra acik kahve lekelenmem olsu suan 5 gun var regl olmama dun de ic camasirimda süt beyazi krem kivaminda bir akinti gordum de sabah test yaptim ama cikmadi malesef 🤦‍♀️😄
Amin canım teşekkür ederim 🙏🙏 İnşallah isteyen herkes bu güzel haberi alır tez vakitte.. Sürekli ıslaklık ve beyaz kremsi akıntı oluyordu ara ara geliyordu ama sürekli adet olmuş adına ıslaklık vardı

Aynen canım şişlik bende de vardı benimde 2. Olcak inş içime su serptin Allah razı olsun canım ben adetim 1 gün gecti evde test yaptim silik cizgi gördüm sende böyle bisey olmusmuydu doktor sanada boş gebelik olabilir dedi mi keseyi falan görmüşmüydün canım bwnim kese var ici bos ama 1 cm olunca yolk kesesi olusuyomuş daha 1 cam nin altinda inş hayirlisiysa eger okusur
Evet bana da kese var bebek yok demişti hatta kürtaj yapalım dedi sonra ben başka doktora gittim aradan 3-4 gün geçti ve herşey normal çıktı kalp atışlarını duymuştuk çok şükür oğlum şimdi 5 yaşında 🥰

Yumrtamin catlamasinin bir haftasi falan sadece ara ara bulanti sabah uyaninca bulanti bir de kasiklara kucuk kucuk batmalar oluyor. İlk gebeligimde belirtilerim regle yakin baslamisti. Simdi erken mi acaba belirti icin 12 gun var Bata. Sadece yumrta catladgi gun iliski oldu ve onceki gun🙄

X