Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk denemed bu şekilde olabiliyor rahim hazırlık yapıyor.derler eğer gebelik yok ise normal inşallah bı sıkıntı yoktur güzel dilleklerin için Allah razi olsun
Benım rahım hazırlıgı baya yapıyor sanırım 😁 13. Gün oldu sanırım artık gunlerde karıstı. Esım aksama test alacak sabah yapıcam ınsallah

Merhaba , geçen ay ben de aynı sizin gibi oldum sadece peceteye gelen uçuk pembe kanama yaşadım bir hafta kadar adetim gelene kadar devam etti adetim geciktiginde kan verdim 2 çıktı test yaptım silik çıktı ama 2 gün sonra adet oldum malesef. Ne yaşadığıma ben de anlam veremedim.insallah sizinki yerleşme kanamasidir🤲
Teşekkürler, nasip ☺️

Canım canım :) bir kac dakıka önce test yaptım direk silik ıkıncı cızgı cıktı :) bebe time markası dogrumudur acaba bır tane daha var onuda sabah yapıcam ay ınsallah vardır kızımada söyledık umarım hayalleeı yıkılmaz
Canım hayırlısı ya vardır eğer öyle çıktı ise sevindim 🥰🥰🥰rabbim insallah hayra getirsin biz henüz söylemedik 5 yaşında oğlum doktora gidip danışma dan eşimde bende kimseye söylemeyeyim.dedik aileler dahil bilmiyor inşallah sağlıkla ilerler onu düşünme sabah ilk idrar ile yap yaz bekliyorum 🥰🥰🥰

Canım hayırlısı ya vardır eğer öyle çıktı ise sevindim 🥰🥰🥰rabbim insallah hayra getirsin biz henüz söylemedik 5 yaşında oğlum doktora gidip danışma dan eşimde bende kimseye söylemeyeyim.dedik aileler dahil bilmiyor inşallah sağlıkla ilerler onu düşünme sabah ilk idrar ile yap yaz bekliyorum 🥰🥰🥰
Canım biz dayanamadık hastaneye girrik 58 cıktı sonucum cok sukur :) doktor folik asiti verdi cumartesı tekrat yaptırcaz ınsallah saglıkla ilerler. Sen ne zaman gideceksin? Ya bizde öyle plnlamıstık ama kızım cok istiyodu anlıl sevıncle söyledik :)

Canım biz dayanamadık hastaneye girrik 58 cıktı sonucum cok sukur :) doktor folik asiti verdi cumartesı tekrat yaptırcaz ınsallah saglıkla ilerler. Sen ne zaman gideceksin? Ya bizde öyle plnlamıstık ama kızım cok istiyodu anlıl sevıncle söyledik :)
Ayyy ne güzel maşallah sübhanallah 🥰 pazartesi için randevu aldım bende bu sabah gidip genel kan tahlili ile tekrar beta verdim aile hekimliğinde yarın sonuçlar çıkar pazartesi giderim bence sende gitmeden yaptır

Arkadaşlar benim bu ay 12 gün gecikmem oldu ve adet oldum ama diğer aylar gibi yoğun değildi az az oluyorum neden öyle olmuş olabilir 🙄

Ayyy ne güzel maşallah sübhanallah 🥰 pazartesi için randevu aldım bende bu sabah gidip genel kan tahlili ile tekrar beta verdim aile hekimliğinde yarın sonuçlar çıkar pazartesi giderim bence sende gitmeden yaptır
Ay mutlaka yaz ınsallah guzel cıkar sonucta. Hangi tahlili beta yımı tekrar farklımı

Arkadaşlar benim bu ay 12 gün gecikmem oldu ve adet oldum ama diğer aylar gibi yoğun değildi az az oluyorum neden öyle olmuş olabilir 🙄
Benım bazı aylar cok olurken bazı aylar az oluyor neden öyle bilmiyorum ama aşırı mı az peçeteye gelecek kdar falan mı

X