Bat günü bile yapmicam artik11. Günün senin. Geç döllenme vs olabilir diyorlar bazı arkadaşlar aslında ama en iyisi bu ayda olmadı diyip kestirip atmak sanırım, benim bugün 10. Gün hiçbişi çıkmadı yarın da çıkmazsa bat günü yaparım birde.
Günün de baya geçmiş canım olsa çıkmaz mıydı kaset testte artık, sen ne olur olmaz olumsuza da hazırla kendinihayır canım kaset teste negatif çıktı. bende anlamadım hamilemiyim değilmiyim
banada öyle geliyor canım çok teşeekkürlerGünün de baya geçmiş canım olsa çıkmaz mıydı kaset testte artık, sen ne olur olmaz olumsuza da hazırla kendini
Henüz adet olmadım ben ama çok sancım var bel ve sol kasık agrısı adet mi olacam bakalımKızlar günaydın ne durumdayız :)
Hadi yaCanimm ben test yaptim sabah negatif malesef bu ayda yok bendeolsaydi silikte olsa cikardi galiba 15 Subatta aksam catlama olmustu cünkü
Benim bat, 21,i dedin bugün ayın26 sı tam 5 gün olmuş gecikmen kan tahlili mi versen acaba ufak da olsa yanılma payı var evde yapılan bütün testlerin.KIZlar ben de erken gebelik testi yaptım bat 21 şubattı sizce bu kadar silik çıkması normal mi
Ayy maşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın... Darısı bizim başımıza inşallahKeseyi gördük kızlar 2 hafta sonra karından anca duyulur dedi kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı
Allah burada bekleyen herkese güzel haberleri versin en kısa zamanda
bugün geçti işteyim hafta sonu da bakalım ne olacak. en geç pazartesi verebilirim. burdan iki arkadaşta aynı şeyleri yaşadık birinin 11 gün geçmiş erken gebelikte silik çıkmış ve bugün adet olmuş .Benim bat, 21,i dedin bugün ayın26 sı tam 5 gün olmuş gecikmen kan tahlili mi versen acaba ufak da olsa yanılma payı var evde yapılan bütün testlerin.
bugün geçti işteyim hafta sonu da bakalım ne olacak. en geç pazartesi verebilirim. burdan iki arkadaşta aynı şeyleri yaşadık birinin 11 gün geçmiş erken gebelikte silik çıkmış ve bugün adet olmuş .
Teşekkürler Aminn inşallahhhAyy maşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın... Darısı bizim başımıza inşallah
sagol canım amin hayırlısı olsun.Anladım canım hakkında hayırlısını diliyorum.. Dilerim seninki sağlıklı gebelikle sonuçlanır .
Stres yapma dicem ama bi gülme geliyor sonra sanki elimizde...
Böyle çıktıyaptın mı ne çıktı testin
normal mi erken test miBöyle çıktı
Ben beklemedeyim test yaptım ama negatif gibi kan sonucumu bekliyorumkızlar günaydın nedir durum :)
pembemanolya 26.02.2021 26 Folikasit 2 AY [IMG alt="Summerwinter"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/987/987087.jpg?1603914240[/IMG] Summerwinter
26.02.2021 32 - İnnovita 1 YIL -
Erken test bulamadım kaset yaptımnormal mi erken test mi
benimde kasette böyle çıktı erken testte çok silik çizgi çıktı .hala adet olamadım 5.günüm bugün . kan sonucun inş. olumlu çıkarErken test bulamadım kaset yaptım
canımm inan ki göremedim yaBöyle çıktı
Yok zaten görünecek bişey . Moralim bozulducanımm inan ki göremedim ya