Valla bende çok şaşkınım canım yumurtlamayı 7 sinde gördüm çatlamayı da 8 de ama 12 sinde lekelenmem başladı neden anlayamadm bugüne kadar da devam etti ama ayın 8 inden beri kasık ağrısımı yaşamadm adet ağrısı gibi ağrılarımmı olmadı anlatamam hepsini yaşadm ama bugün yoğun kanamam oldu bu ay aslında çok stres yapmadım düşünücem başka şeyler vardı ama neden anlayamadm ilk defa bu ay böyle bisey başıma geldi adet olarak hangi tarihi baz alıcam onu bile anlayamıyormm yaa çünkü 12 sinden beri lekelenme ve kanamalarm oldu artk kendimden hiç bisey anlayamıyorm
İkiniz içinde kafa karışıklığı yaratmak istemem dr a sorarsınız yine de ama sanki tam söküldüğü zamanı baz alsanız daha sağlıklı olacak gibi geldi bana.Aynen ben de neyi baz alıcam bilmiyorum, hormon tahlili yaptırmak istiyorum ama adetin 3.gunu lekelenmelerin başladığı zaman miydi, yoksa cumartesi günü mu olacak bilemiyorum. Eğer cumartesi ise poliklinikler kapalı
Aynen canm bi arkadaşımda öyle dedi tamamen başladığı günü baz al desi ama zaten mart 1 de doktor randevum var soracam ona da artkİkiniz içinde kafa karışıklığı yaratmak istemem dr a sorarsınız yine de ama sanki tam söküldüğü zamanı baz alsanız daha sağlıklı olacak gibi geldi bana.
Evet en doğru net bilgiyi onlar verir. İnşallah tez zamanda sağlıkla sıhhatle güzel haberler alırsınAynen canm bi arkadaşımda öyle dedi tamamen başladığı günü baz al desi ama zaten mart 1 de doktor randevum var soracam ona da artk
Bi arkadaşım lekelenmelerin başladığı günden değilde adet gini geldiği günü adetin 1. Günü saymalısın dedi ama bnde mart 1 e doktor randevusu aldım gidicem bakalm ne der ve doktora da sorcam bunu ama ovulasyon testi de aldım şubat çok karmaşık geçti martı kestiremiyorm çünkü canmAynen ben de neyi baz alıcam bilmiyorum, hormon tahlili yaptırmak istiyorum ama adetin 3.gunu lekelenmelerin başladığı zaman miydi, yoksa cumartesi günü mu olacak bilemiyorum. Eğer cumartesi ise poliklinikler kapalı
İnşallah canım sende inşallahhh Allah her isteyene bu duyguyu tattırsın inşallah kimseni kucağını boş bırakmasınEvet en doğru net bilgiyi onlar verir. İnşallah tez zamanda sağlıkla sıhhatle güzel haberler alırsın
Ben de 1 marta alayım o zaman randevuyu.yarina randevu bulmam çok zor zaten. İnşallah güzel sonuçlar alırızBi arkadaşım lekelenmelerin başladığı günden değilde adet gini geldiği günü adetin 1. Günü saymalısın dedi ama bnde mart 1 e doktor randevusu aldım gidicem bakalm ne der ve doktora da sorcam bunu ama ovulasyon testi de aldım şubat çok karmaşık geçti martı kestiremiyorm çünkü canm
Insalahhh kuzummm ne güzel söyledinnn aminnn insallah rabbim bizlerede yasatsinnnHadi inşallahyürekten diliyorum hepimiz için. Benim de bat 1 i yapmıyorum test ya negatif çıkarsa diye belki psikolojik bu belirtiler diyorum kendi kendime ama içim içimi yiyiyor. Mesela şuan gaz ve kasık ağrımla beraber bel ağrım da var ha bi de bi kaç gündür beyaz akıntım da var. Rabbim hayırlısıyla bu sevinci yaşatsın bizlere inşallah
Yarın yaz mutlaka
İnşallahhh canım Rabbim bizlere de nasio etsin en kısa zamandaaBen de 1 marta alayım o zaman randevuyu.yarina randevu bulmam çok zor zaten. İnşallah güzel sonuçlar alırız
İnşallah sağlıkla sorunsuz ilerler gebelik sürecinbende pazartesi kalp atışı için gidicem stresliyim inşallah görebiliriz
bende dün akşam yaptım aynı böyle çıktı .bende pek umutlu değilim kimyasal sanırım ama hala adet olmadımKızlar test aldım yaptım böyle çıktı ama hala kanamam var 5 ay öncede böyle silik çizgilerle adet olmustum kimyasaldı galiba buda öyle mi acaba yerleşme kanaması yaşadm diyelim 11 gündür bitmesi gerekmiyo mu yaa
kan testi yaptırsana neyi bekliyorsunKızlar test aldım yaptım böyle çıktı ama hala kanamam var 5 ay öncede böyle silik çizgilerle adet olmustum kimyasaldı galiba buda öyle mi acaba yerleşme kanaması yaşadm diyelim 11 gündür bitmesi gerekmiyo mu yaa
yaptın mı ne çıktı testinİş çıkışı alıp yapıcam insallah varsa paylaşırım burda da
| 26.02.2021 | 26 | Folikasit | 2 AY | |||
[IMG alt="Summerwinter"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/987/987087.jpg?1603914240[/IMG] Summerwinter | 26.02.2021 | 32 | - | İnnovita | 1 YIL | - |
Canimm ben test yaptim sabah negatif malesef bu ayda yok bendeHadi inşallahyürekten diliyorum hepimiz için. Benim de bat 1 i yapmıyorum test ya negatif çıkarsa diye belki psikolojik bu belirtiler diyorum kendi kendime ama içim içimi yiyiyor. Mesela şuan gaz ve kasık ağrımla beraber bel ağrım da var ha bi de bi kaç gündür beyaz akıntım da var. Rabbim hayırlısıyla bu sevinci yaşatsın bizlere inşallah
Yarın yaz mutlaka
Yaptim canimm negatif bu saba yaptim bu ayda yok anlasilan olsa cikardi kesinTestlerini sabah yap canım. Ben de hafta sonu diyordum ama yarın sabah dayanamayıp yapabilirim 10. Gün
11. Günün senin. Geç döllenme vs olabilir diyorlar bazı arkadaşlar aslında ama en iyisi bu ayda olmadı diyip kestirip atmak sanırım, benim bugün 10. Gün hiçbişi çıkmadı yarın da çıkmazsa bat günü yaparım birde.Yaptim canimm negatif bu saba yaptim bu ayda yok anlasilan olsa cikardi kesin15 subat aksam catlama olmus degerlendirdim amademekki yine yok
Canım kasrt testte çıkmadı mı?KIZlar ben de erken gebelik testi yaptım bat 21 şubattı sizce bu kadar silik çıkması normal mi
hayır canım kaset teste negatif çıktı. bende anlamadım hamilemiyim değilmiyimCanım kasrt testte çıkmadı mı?