- 26 Aralık 2020
- 337
- 250
Bende oldum canm sabah adet gibi kanamam geldiii üzülme dicem ama bnmde çok canım sıkıldı bir dahaki ay inşallah ne diyeliimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende oldum canm sabah adet gibi kanamam geldiii üzülme dicem ama bnmde çok canım sıkıldı bir dahaki ay inşallah ne diyeliimmm
Bugün bende yaptim 15 Subatta aksam catlama baslamis bugün 11. Gün sanirim sabah negatifti testim bu ay ona güveberek sabah disciye gittim dolgu yaptirmaya buay bende bi mucize olsun istedim ama sanirim olmadi Rabbim aratmadan kucagimiz7 doldursunYok zaten görünecek bişey . Moralim bozuldu
canım hayırlısı olsun inşallah 20 gün sonra görüşürüz ozaman az daha sık dişini ama olacak inanıyorum birde ilişkin düzenli olsun bu ay öyle bir iki defa deneyip olacak diye beklemeyin ben geçen ay tam 11 defa denedim oldu ama kimyasal
Aynen öyle kalp atışlarınıda görmüşsünüz ne güzel bence de evham yapmayıp tadını çıkartın belirtiler zaman zaman kaybolması normalmiş bende oazartesi gidicem kalp atışı içinİnşallah en güzel şekilde duyarsınız kalp atışlarını ben 6. Haftamda duydum 12. Haftada gideceğim tekrar İnan o sitres bitmiyor şimdi de bi anda bulantım kesildi benim 9. Haftaya yeni giriyorum korku bastı ya bir şey olduysa diye sanırım evham yapmadan Allah’a emanet edip tadını çıkartmak lazım
Ben de saydım tam 15 kere denemişiz yahu nasıl tutmaz içlerinden biri diye de düşünüyorum ben daha napcağımı bilmiyorum bugün tam bat günüm acaba erken mi test yapıyorum ben ? Kan sonucumu beklicem bakalım ne olcakcanım hayırlısı olsun inşallah 20 gün sonra görüşürüz ozaman az daha sık dişini ama olacak inanıyorum birde ilişkin düzenli olsun bu ay öyle bir iki defa deneyip olacak diye beklemeyin ben geçen ay tam 11 defa denedim oldu ama kimyasal
denemeye devam olana kadar kısmet herşey canım yaBen de saydım tam 15 kere denemişiz yahu nasıl tutmaz içlerinden biri diye de düşünüyorum ben daha napcağımı bilmiyorum bugün tam bat günüm acaba erken mi test yapıyorum ben ? Kan sonucumu beklicem bakalım ne olcak
Benim dünden beri kanamam gelmiyo bugün kahverengi akıntı geldi yine sinirlerim bozuldu artık iyice 1.5 gün adetmi olurmuş yaelbetteki vardır Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur inşallah bir avazda nasip etsin bekletmesin rabbim
Benim dünden beri kanamam gelmiyo bugün kahverengi akıntı geldi yine sinirlerim bozuldu artık iyice 1.5 gün adetmi olurmuş ya
kan testi versene böyle kendne işence edeceğine önünü görürsün bari böyle stres yapmazssınBenim dünden beri kanamam gelmiyo bugün kahverengi akıntı geldi yine sinirlerim bozuldu artık iyice 1.5 gün adetmi olurmuş ya
Tanıdık bi eczcı var ona sordum birkaç gün bekle dedi canım sağ kasığımda tatlı tatlı batmalar oluyor hayırlısı artıkv
kan testi versene böyle kendne işence edeceğine önünü görürsün bari böyle stres yapmazssın
unuttum yine sorcam senin adetin geçtimi günüTanıdık bi eczcı var ona sordum birkaç gün bekle dedi canım sağ kasığımda tatlı tatlı batmalar oluyor hayırlısı artık
yok canım iyiyim ben valla. alışkınım ben negatiflere .dert etme sen beni. zaten olmayacağını biliyordum ama birkaç günlük gecikme bile beni ümitlendirmeye yetti valla. ilk defa bu kadar gecikti. tüp bebek topiğindeki kızlarla konuşuyorum da bir yandan buraya bakıyorumtosbaga kuzum sen sessizleştin dert oldu içime olacak sakın ümitlerini kırma allah ne zaman hayırlısı ise ozaman nasip edecektir az daha sabret anım benim bu ay lur ben sana dua etmeye devam hatta herkes allah bekletmeden versin
canım sen bekle bence biraz normal adet olman gereken gün bi gelsin şimdi hatırladım dün konuşmuştuk seninle ekle sen bekleAdetime 11 gün varken kanamam oldu mesela normal şartlarda 9 gün var hala adete yumurtlama dönemim bittiği günün ertesi günü adet oldum yani
Bende de 10.gün yoktu 11.gün vardı bekle biraz daha canımBende bugün yine test yaptim bembeyazdi bu ayda yok anlasilan catlamanin 10.günüydü bugün aksam yaptim normal testle
Yarın 11. Günüm, 11. Gün sizin çok çok silik miydi yoksa net miydi acabaBende de 10.gün yoktu 11.gün vardı bekle biraz daha canım