inşallah vardır canm yaBenim bat 26 sı cuma günü tekrar kan vericem bi de acaba düşünüyorum erken gebelik testi alıp yapsam mı diye çok kararsızım inşallah vardır çok istiyorum ben de
MERAKLI MELO canım online bir doktora danıştım test yapmamı istedi eczaneden test aldım erken gebelik testi verdi. Sabah ilk idrarla dene dedi. Dua edin bana hiç ümitlenmek istemiyorum ama içimdende bir ses herşey güzel şeyler olacakcanım ne çıktı sonuç
kuzum ne çıktı sonuç haber ettMERAKLI MELO canım online bir doktora danıştım test yapmamı istedi eczaneden test aldım erken gebelik testi verdi. Sabah ilk idrarla dene dedi. Dua edin bana hiç ümitlenmek istemiyorum ama içimdende bir ses herşey güzel şeyler olacak diyor
benide ekleyin kızlar:)
ah canım o kimyasal gebelik benim gebelik testlerim okadar pembeydiki yedi cihana hamileyim dedim söyledim bir kan testi yaptım hayal kırıklığıkan verdim canım negatifNeyden kaynaklı bilmiyorum çok ciddi bi gecikmem oldu. Hayaller marta kaldı
MERAKLI MELO canım online bir doktora danıştım test yapmamı istedi eczaneden test aldım erken gebelik testi verdi. Sabah ilk idrarla dene dedi. Dua edin bana hiç ümitlenmek istemiyorum ama içimdende bir ses herşey güzel şeyler olacaksonucun ne çıktııı
Test yaptım bu sabah negatif canım umutlar önümüzdeki aya kaldı artık yapacak bişey yok
adet olmadıysan hala umut var
Bu gelen kanamayı adet olarak sayıyorum artık vardır bundada bi hayıradet olmadıysan hala umut var
elbetteki vardır Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur inşallah bir avazda nasip etsin bekletmesin rabbimBu gelen kanamayı adet olarak sayıyorum artık vardır bundada bi hayır
Silik bir çizgi görüyoruuum, hadi hayırlısıKızlar bi bakarmısınız var mı
Erken gebelik testi mi?Kızlar bi bakarmısınız var mı
Anlattim ya dun. Uzun uzun yazmistimne kadar zamandır deniyorsun
Ben 2003 te geldim İstabula ama Eskişehire çok sık geliyoruz eşim heray gelior benim kayınvalidemlerde Eskişehirde tüm akrabalarımız orda bizim eşim daha geçen ay Şhir hastanesindeydi peki sen nasıl hamiş kaldın anlatırmısın neler yaptın bizde yapalım
bana hoscakal adet oldumm:):)
Evet erken gebelik testiErken gebelik testi mi?
Evet. Duyduk canm. Sukurler olsnCanım günlükte 8. Hafta yazıyor diye merak ettim kalp atışlarını görebildin mi bebeğin
Canım çizgi bariz görünüyor ama silik olunca kesin de denilmiyor işte. Yumurtlamadan sonra kaçıncı günün, kaset testte de çıkar inşallahEvet erken gebelik testi