Erken gebelik testi mi denesek acaba napsak ?
Benim adetler düzensiz bazen 29 gün bazen 35 gün bazen çok stresli olduğumda 38 39 a kadar çıkıyor döngüm . geçen ay 21 inde oldum bu ay 26 sında dedim ama gecikti mi gecikmedi mi bilmiyorum hiçAsi kedi bana kalsa o testi de yapmazdım . hafta sonuna kadar beklemeyi planlıyordum ama yaptık birkere. ben yapmicam beklemeyi düşünüyorum biraz daha . sizler ? bu ay ters rahim pozisyonunu denemiştim işe yarıyor sanıırm :) adetim ilk defa bu kadar gecikti
benimkiler düzenlidir. sen anlayamıyorsun demek ki anladım canım . sabır bu işin % 80 i sanırımBenim adetler düzensiz bazen 29 gün bazen 35 gün bazen çok stresli olduğumda 38 39 a kadar çıkıyor döngüm . geçen ay 21 inde oldum bu ay 26 sında dedim ama gecikti mi gecikmedi mi bilmiyorum hiçÇok zormuş böyle beklemek
Ay biz de denedik o pozisyonu inşallah işe yarar. Bi kaç yerde daha okumuştum illa ters rahmi olanlar değil herkes için daha iyi diyeAsi kedi bana kalsa o testi de yapmazdım . hafta sonuna kadar beklemeyi planlıyordum ama yaptık birkere. ben yapmicam beklemeyi düşünüyorum biraz daha . sizler ? bu ay ters rahim pozisyonunu denemiştim işe yarıyor sanıırm :) adetim ilk defa bu kadar gecikti
Evdee testim kalmadı dısarı çıkıp almam lazım alır yaparsam haber ederim sende yaparsan haber et canmmBugün tekrar bi idrar testi yapsana kaset olandan ? Eğer varsa bu kadar gündür illa ki çizgi olucak orda ben de alıp yapıcam bugün tekrar
adetim gelmedi hala bekliyorum . ben hamile kalırsam burdaki bütün kızların boğazına yapışıp bu poziyonu deneyin diye başlarının etlerini yicem :) 2 başarısız tüp bebek geçmişi olan biri olarak bu ay neler olacak merakla bekliyorum .Ay biz de denedik o pozisyonu inşallah işe yarar. Bi kaç yerde daha okumuştum illa ters rahmi olanlar değil herkes için daha iyi diye
aradığım o markette yokmuş diye haber ver kaynanana . git :)Valla bilmiyorm ki canm o bisey demiyo su an bnde soramıyom yanlış anlamasn diye şöylede bisey var oturduğumuz sitenin altı market hani gitsem hemen gelmem lazm sağlık ocağıda çokyakın değil işin aksi yaa
Bakalm canm ya test alıcam yakan vericemmm haber ederiiiaradığım o markette yokmuş diye haber ver kaynanana . git :)
İnsallah insallah hamile olduğunu öğreneceksin senadetim gelmedi hala bekliyorum . ben hamile kalırsam burdaki bütün kızların boğazına yapışıp bu poziyonu deneyin diye başlarının etlerini yicem :) 2 başarısız tüp bebek geçmişi olan biri olarak bu ay neler olacak merakla bekliyorum .
İnşallah sağlıkla sıhhatle güzel haberler gelsinadetim gelmedi hala bekliyorum . ben hamile kalırsam burdaki bütün kızların boğazına yapışıp bu poziyonu deneyin diye başlarının etlerini yicem :) 2 başarısız tüp bebek geçmişi olan biri olarak bu ay neler olacak merakla bekliyorum .
sağol canım benim . inş. hepimiz mutlu haberler alırız bu ay . bu aya yakışır bir çıkış yapalım artık yeter ya :)İnsallah insallah hamile olduğunu öğreneceksin seno pozisyonu biz de denedik bu ay gün aşırı hem de valla olmazsa üzülücem bu ay çok umutlandım
Canım tebrikler , her sağlık kuruluşunun test aralığı farklı, ben de hastanede çalışıyorum mesela bağlı olduğum hastanenin değerleri ile başka bir hastanenin değerleri birbirini tutmuyor o yüzden aynı merkezden takip etmek gerekiyor artışı. Hiç moralini bozma yarın da kanı ver insallah artışı göreceksinkızlar merhaba birşey danışmak istiyorum.benim adet tarihime şuan 2 gün var 4 ve3 gün kala gebelik testi yaptım pozitif çıktı dün akşam üstü bir merkezde kan verdim 28 çıktı.bu sabah devlet hastanesinde kan verdim yine 28 çıktı. doktor takip edelim yarın sabahta kan ver hep aynı yerde takip edilmeli dedi.sizce o yüzden mi yoksa bu değer yükselmiycekmibunu yaşayan var mı varsa yardımcı olurmusunuz?
İnşallah yükselir değeriniz moral bozmayın bence güzel şeyler düşünün..kızlar merhaba birşey danışmak istiyorum.benim adet tarihime şuan 2 gün var 4 ve3 gün kala gebelik testi yaptım pozitif çıktı dün akşam üstü bir merkezde kan verdim 28 çıktı.bu sabah devlet hastanesinde kan verdim yine 28 çıktı. doktor takip edelim yarın sabahta kan ver hep aynı yerde takip edilmeli dedi.sizce o yüzden mi yoksa bu değer yükselmiycekmibunu yaşayan var mı varsa yardımcı olurmusunuz?
amin canım çok sagol. cümlemizin güzel haberler olduğu son ayımız olsun inş.İnşallah sağlıkla sıhhatle güzel haberler gelsin
bu kadar sık neden test yaptın . iki test arası 2 gün olması gerekiyor. akşamdan sabaha değer yükselmez herlade . bence yarın akşam yap tam 48 saat geçsinkızlar merhaba birşey danışmak istiyorum.benim adet tarihime şuan 2 gün var 4 ve3 gün kala gebelik testi yaptım pozitif çıktı dün akşam üstü bir merkezde kan verdim 28 çıktı.bu sabah devlet hastanesinde kan verdim yine 28 çıktı. doktor takip edelim yarın sabahta kan ver hep aynı yerde takip edilmeli dedi.sizce o yüzden mi yoksa bu değer yükselmiycekmibunu yaşayan var mı varsa yardımcı olurmusunuz?
o kadar moralimi yükselttin ki çok teşekkür ederim canım benim.çok sağol umarım dediğin gibi olur. sevinemedim bile bu yüzden.darısı herkesin başına inşallahCanım tebrikler , her sağlık kuruluşunun test aralığı farklı, ben de hastanede çalışıyorum mesela bağlı olduğum hastanenin değerleri ile başka bir hastanenin değerleri birbirini tutmuyor o yüzden aynı merkezden takip etmek gerekiyor artışı. Hiç moralini bozma yarın da kanı ver insallah artışı göreceksin
bu sabah devlet hastanesine geldim dün testim pozitif çıkınca folik asit yazar takibe alır diye birde biz kan alalım dedi. aynı çıkıncada takip dedi.ama o da dedi burda ilk kan tahlilin yükselişi bundan sonra takip edicez dedi.bu kadar sık neden test yaptın . iki test arası 2 gün olması gerekiyor. akşamdan sabaha değer yükselmez herlade . bence yarın akşam yap tam 48 saat geçsin
teşekkür ederim inşallahİnşallah yükselir değeriniz moral bozmayın bence güzel şeyler düşünün..
Moralinin bozulması için hiçbir şey ortada şu an sen gönlünü ferah tuto kadar moralimi yükselttin ki çok teşekkür ederim canım benim.çok sağol umarım dediğin gibi olur. sevinemedim bile bu yüzden.darısı herkesin başına inşallah