- 15 Aralık 2020
- 94
- 120
- 27
Hamdolsun gözüktü çok teşekkür ederim sıkıntı yok şimdilik kesem aşağıda tek sıkıntı o düşük riskim var inşallah sıkıntısız giderCanım kalp atışıda göründü mü kese mi göründü tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamdolsun gözüktü çok teşekkür ederim sıkıntı yok şimdilik kesem aşağıda tek sıkıntı o düşük riskim var inşallah sıkıntısız giderCanım kalp atışıda göründü mü kese mi göründü tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah
Canım tam 14üncü gün bugün kaset teste çıkmadı, bugün bat günüCanım çizgi bariz görünüyor ama silik olunca kesin de denilmiyor işte. Yumurtlamadan sonra kaçıncı günün, kaset testte de çıkar inşallah
Teşekkür ederim allah razı olsun darısı tüm isteyenlereAnladım canım, tekrardan tebrikler, sağlıkla al kucağına inşallah :)
Hayırlısı, hamilesindir inşallahCanım tam 14üncü gün bugün kaset teste çıkmadı, bugün bat günü
İnşallah canımHayırlısı, hamilesindir inşallah
ah canım ben buayı kullanmayı çok blmiyorum sen biliyorsan tekrar ilet bana :) gözden kaçırdım sanırımAnlattim ya dun. Uzun uzun yazmistim
Kızlar son durumlarınız nedir tabloyu güncelleyeceğim. Bana yarına kadar bilgi verir misiniz?
@inciss @mahivema @Hayallerimmm3 @yugi30 @CevikKiz @Konyakk @mavispreyboya @melyes @burcu24242 @Narence06 @arhiaz63 @elinahazer sanemben
Ben de regl oldum maalesefKızlar BAT geldi durumlar nedir?
sanemben
08.02.2021 31 - - 1,5 YIL Rahim Basıklığı @Sinoplu17
08.02.2021 26 Folden
Klomen1 YIL @Nrgulbeski3344
08.02.2021 29 Diafol - - - @LeyLA84db
08.02.2021 37 Folikasit
ProgestanInnovita
Ç.iğnesi6 AY Düşük amh
Yerleşme kanaması oldu mu sende de ? Bende o lekelenmelerden sonra gelen giden yok halapembemanolya Asi kedi bende sizinle aynı durumdayım . normal test yaptım negatif ama hala adet olamadım bekliyorum neler olacak
Canm benim kanamam var zaten 12sinden beri leke leke ama adete dönmedi bi türlü ne bu anlayamadm kiYerleşme kanaması oldu mu sende de ? Bende o lekelenmelerden sonra gelen giden yok hala
evet canım oldu . adetimde gelmedi henüz bugün 5 gün geçtiYerleşme kanaması oldu mu sende de ? Bende o lekelenmelerden sonra gelen giden yok hala
Kaç günlükken duydun canım bir de kese boyutu kaç mm yazıyordu hatırlıyor musun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet. Duyduk canm. Sukurler olsn
Erken gebelik testi mi denesek acaba napsak ?evet canım oldu . adetimde gelmedi henüz bugün 5 gün geçti
Seni biliyorum zaten tosbağaya sormuştum ben o da bizdenmişCanm benim kanamam var zaten 12sinden beri leke leke ama adete dönmedi bi türlü ne bu anlayamadm ki
İnşallah sağlıkla sorunsuz ilerler gebelik sürecin bende pazartesi kalp atışı için gidicem stresliyim inşallah görebilirizHamdolsun gözüktü çok teşekkür ederim sıkıntı yok şimdilik kesem aşağıda tek sıkıntı o düşük riskim var inşallah sıkıntısız gider
K.bakma canm adımı orda görünce bana sordun sandımumarım kafayı yemeden bi sonıç alırız yaaSeni biliyorum zaten tosbağaya sormuştum ben o da bizdenmiş
Ne zaman gidiyo kayınvaliden? Ekmek almaya diye çıkıp bi teste mi gitsen acabaK.bakma canm adımı orda görünce bana sordun sandımumarım kafayı yemeden bi sonıç alırız yaa
Valla bilmiyorm ki canm o bisey demiyo su an bnde soramıyom yanlış anlamasn diye şöylede bisey var oturduğumuz sitenin altı market hani gitsem hemen gelmem lazm sağlık ocağıda çokyakın değil işin aksi yaaNe zaman gidiyo kayınvaliden? Ekmek almaya diye çıkıp bi teste mi gitsen acaba
Bugün tekrar bi idrar testi yapsana kaset olandan ? Eğer varsa bu kadar gündür illa ki çizgi olucak orda ben de alıp yapıcam bugün tekrarValla bilmiyorm ki canm o bisey demiyo su an bnde soramıyom yanlış anlamasn diye şöylede bisey var oturduğumuz sitenin altı market hani gitsem hemen gelmem lazm sağlık ocağıda çokyakın değil işin aksi yaa