Insallah kuzummm insallah.Aynı durum bendede vaR. Kuzenlerim iğnenin ilk ayında kaldirlar darısı bize inşallah. Doktor bu ay olmassa diğer ay olur iğnenin etkisi 3 ay suruyormus
Hayır kullanmadım , hatta bu ay denemicektim ilaçlı mr diye ama o gün iptal edilince test yaptım. Pik gördümIlaç falan kullandinmi klomen vb
Bence yine de yapma. Bekle derm.Merhaba kizlar merk edenler icin ben test yaptım ama maalesef negatif peki artik hamile olmadigimdan emin olabilirmiyim adet gecikmesinin 5. Gunu sogan kurune baslamak istiyorum belki adet sokturur sizce?
Yumurtlama var gosteriyordu. Ama ayni gun yumurta takibi yaptirdim doktorumda. Olusmamis bile. Aglamaktan helak olmstmNedem canim testle ilgli bi sorun mu vardi
Ben . dun ovulasyon yaptm. Koyuydu. Aklima suphe dustu. Ardindan hcg yaptm. 2. Cizgi cikti. Ama pazartrsi ise gidince kan vericem.Kizlar ovulasyin testiyle hamilelik ogrenmeyi duydunzmu
Hamile olabilir msn? Cok net cikmis.Eki Görüntüle 2767333 Kızlar şimdi kafam karıştı. Adet son gününden itibaren ovülasyon testi yaptım sırasıyla üstte bugün iki farklı marka yaptım iki gün arayla pk görünce kaset gebelik testi yaptım ki geçen hafta adet başlamadan da aynısını yapmıştım tek çizgiydi şimdi iki gün arayla mı yumurtladım peki gebelik testi neden çizgi çıkardı bir fikri olan var mı ?
Adetim üç gün gecikmişti erken test kaset test yaptım negatifti adetin son günü ovülasyona başladım sonuç bu bugün kaseti denedim şaşırdım bir de size attığımda iki dakika falan olmuştu şimdi biraz daha koyu bilemedim normal geçti adet sürecim kısa değildi yani 2-3 gün gibiHamile olabilir msn? Cok net cikmis.
Çok hafif görünüyor gibi canım sende deBu da benimki.
BAT ne zaman peki? İğne falan vurulmadıysan bariz hamilesinEki Görüntüle 2767333 Kızlar şimdi kafam karıştı. Adet son gününden itibaren ovülasyon testi yaptım sırasıyla üstte bugün iki farklı marka yaptım iki gün arayla pk görünce kaset gebelik testi yaptım ki geçen hafta adet başlamadan da aynısını yapmıştım tek çizgiydi şimdi iki gün arayla mı yumurtladım peki gebelik testi neden çizgi çıkardı bir fikri olan var mı ?
Adetten hemen sonrası yani bu?Adetim üç gün gecikmişti erken test kaset test yaptım negatifti adetin son günü ovülasyona başladım sonuç bu bugün kaseti denedim şaşırdım bir de size attığımda iki dakika falan olmuştu şimdi biraz daha koyu bilemedim normal geçti adet sürecim kısa değildi yani 2-3 gün gibi
Bat 12 Şubat canımBAT ne zaman peki? İğne falan vurulmadıysan bariz hamilesin
Adetim normal geçti zaten aman aman gelmez yani. Son günü yani 21. Gün başladım ovülasyona dün çizgi silik diye bugün de yaptım yine koyu olunca gebelik testi denedim kafam çok karıştıAdetten hemen sonrası yani bu?Adetin baya yoğun kanama şeklinde oldu mu?
Kusura bakma mesajlarına geriye dönük bakamadım. Yeni düşük falan yapmadın dimi? Eğer öyleyse beta hcg daha sıfırlanmamış olabilir çünkü. Ama hiçbiri değilse hamilesin o zamanBat 12 Şubat canımçok var yani ama yok iğne vurdurmadım
Yani aslında adetim üç gün gecikmişti test yaptım çeşit çeşit negatifti yani düşük oldu mu onu bilemiyorum kimyasal falan olsa adetten önceki gün de çıkardı sanki öyle değil mi ?bilemedim test bozuktur belki ilerleyen saatlerde bi tane daha başka marka deneyeyimKusura bakma mesajlarına geriye dönük bakamadım. Yeni düşük falan yapmadın dimi? Eğer öyleyse beta hcg daha sıfırlanmamış olabilir çünkü. Ama hiçbiri değilse hamilesin o zaman
benim ovulasyon ustu 12. Gun. Erken daha. Ama 3 dk icinde ciktiÇok hafif görünüyor gibi canım sende de
Yok düşükten kastım baya 5.,6. hafta bildiğin bi gebelikti. Kimyasal olsa zaten önceki günlerde görürdün evet. Bence de bi test daha yap emin ol sonra da kan ver. Hadi inşallah bi sürpriz olurYani aslında adetim üç gün gecikmişti test yaptım çeşit çeşit negatifti yani düşük oldu mu onu bilemiyorum kimyasal falan olsa adetten önceki gün de çıkardı sanki öyle değil mi ?bilemedim test bozuktur belki ilerleyen saatlerde bi tane daha başka marka deneyeyim
Ovülasyondan 12.günse doğrudur sonucun canım, çıkar. Yarın yine tekrarla. Inşallah vardırDaha
benim ovulasyon ustu 12. Gun. Erken daha. Ama 3 dk icinde cikti
Daha
Öyleyse böyle çıkması normal hayırlı haberler alırız inşallah canımDaha