Ben 15 ocakta adet oldum 21 ocakta bitti adetim bugün yada yarın başlamayı düşünüyorum ama adet bittiğinde korunmadan yaptık dün pik falansa eğer kaçırmamışımdır heraldeSize kendimden ornek vereyim. Adetin son gunu yumurtlamaya basladm. Adet bitimi 2. Gun pik gordum. Size kalmis tabi. Ama 10 gun diye sartlamayin Kendinizi. Kacirabilir veya 2 kere yumurtlama olablr.
Canım dün bir arkadaş sogan maydonoz biR ay boyunca kaynatip ictigini söyledi diger ayda hamile klmis dene istersenMerhaba kizlar merk edenler icin ben test yaptım ama maalesef negatif peki artik hamile olmadigimdan emin olabilirmiyim adet gecikmesinin 5. Gunu sogan kurune baslamak istiyorum belki adet sokturur sizce?
Canım yumurtalar hemen öyle kolay kolay büyüyüp çatlamiyo adetin 12 14 gününu buluyoBen 15 ocakta adet oldum 21 ocakta bitti adetim bugün yada yarın başlamayı düşünüyorum ama adet bittiğinde korunmadan yaptık dün pik falansa eğer kaçırmamışımdır heralde
Ben yarın başlarım o zaman ovülasyona umarım tutturabilirimCanım yumurtalar hemen öyle kolay kolay büyüyüp çatlamiyo adetin 12 14 gününu buluyo
Doktora gittinmi canım hiçBen yarın başlarım o zaman ovülasyona umarım tutturabilirim
Evet cunku yumurt 6 ile 24 saat arasi canli kaliyomus gece 5 de catlasa 6 saat yasasa oglen 1 e kdr iliskiye girmen lazim yani catladiktan sonra daha zor bemce tuttrmakUmarım işe yaramıştır valla sağolasın 3 gün yaşama muhabeetinden dolayı mu diyorsun spermin?
Bende cok duydum ama adet gecikmem var hamile olmus olmaktan korkuyorum dusuk riski oluyoyaCanım dün bir arkadaş sogan maydonoz biR ay boyunca kaynatip ictigini söyledi diger ayda hamile klmis dene istersen
Nedem canim testle ilgli bi sorun mu vardiVe ayrica ovulasyon takibi gercekten cok onemliymis. Ve adetin son gununden baslamak. Klasik o dusunce yuzunden hep yumurtlamalari kacirdim sanrm. Laboquick testi yuzunden husrana ugradm hep. Insallah pazartesi guzel haberler verrm.
Adet olduktan sonra yaparsın. Bu şekil kuzenlerim hep kalmış keşke ben daha önce duysaymisim biri hatta ikiz doğurduBende cok duydum ama adet gecikmem var hamile olmus olmaktan korkuyorum dusuk riski oluyoya
Adetin geciktiyse çok kan testi yaptırBende cok duydum ama adet gecikmem var hamile olmus olmaktan korkuyorum dusuk riski oluyoya
Duydum canım bende denedim ama başarısız olduKizlar ovulasyin testiyle hamilelik ogrenmeyi duydunzmu
Pozitif cikti ama sonuc negatif anlamindamiDuydum canım bende denedim ama başarısız oldu
Doktora gittinmi canım hiç
Aynen öyle ama doktora gittim yumurtam çatlamıyormuşPozitif cikti ama sonuc negatif anlamindami
Bir gün yap bir gün yapmaBi hafta kaldi adetime acaba diyorum hergun yapsammi 2. Cizgi zaten hep cikiyo ama koyulascakmi gunden gune
Bir gün yap bir gün yaBi hafta kaldi adetime acaba diyorum hergun yapsammi 2. Cizgi zaten hep cikiyo ama koyulascakmi gunden gune
Bu arada ben bu ay catlama ignesi yaptırdım. Bugün 7 günüm bakalım bu sefer ne olcakPozitif cikti ama sonuc negatif anlamindami
5 gun gecikti idrar testi yaptim negatifAdetin geciktiyse çok kan testi yaptır