Ben . dun ovulasyon yaptm. Koyuydu. Aklima suphe dustu. Ardindan hcg yaptm. 2. Cizgi cikti. Ama pazartrsi ise gidince kan vericem.
Tebrikler138.6 çıktı kızlar ne düşünüyorsunuz ? Bir yıl önce dış gebelik geçirdim korku da var biraz ama o zamanki değerimi hatırlamıyorum hiç
Evet benim kuzenimde oyle kaldi arkadasimin 2.5 yil olmamisti tup bebekten once son cagre denedi11 haftalik hamile su anAdet olduktan sonra yaparsın. Bu şekil kuzenlerim hep kalmış keşke ben daha önce duysaymisim biri hatta ikiz doğurdu
Teşekkürler canım hepimiz sağlıklı gebelikler görürüz inşallahTebrikler
Amin inşallahTeşekkürler canım hepimiz sağlıklı gebelikler görürüz inşallah
Kan nasil verdiniz? Yolda durduruyorlar mi?İkinci testi de yaptım kızlar o da ikinci çizgiyi çıkardı kan verdim hemen bakalım sonuç çıkar inşallah bir saate
Ya kızlar sizin ovulasyon nasıl çıkıyor örnek olacak ovulasyon var mı benimki hep aynı renk çıkıyor 5 gündür anliyamayorum yumurtlama olup olmadığını laquick marka kullanıyorum
Canım sen kaç gün oldu ığne yapaliInsallah kuzummm insallah.
Evime yürüme mesafesinde hastane var ondan sorun olmadı pekKan nasil verdiniz? Yolda durduruyorlar mi?
Aslında uzak da olsa hastaneye gidiyor olduğun için bence sorun olmaz ama.. beklemek çok zor imkan varsa git benceBende mi gitsem? Zor duruyrm
BEN 14 şubata kadar beklemeyi düşünüyorum canım. Hiç acele etmiycem.newmoon10 sende o zmn bi hafta kala deneyeblirsinn herlde
Selam canım ilk sayfadaki sorularıda cevaplar mısın ekliyim senide :)Selam 6 şubat benimde
inşallah canım benim inşallah hepimize nasip olur.Bilyrm. Topik sahibi newmonn da bu ay hamile kalacak
İLK sayfadaki soruları cevapla ekliyim kuzum.Canım bnide tabloya ekler msn
neeee topiğiinn ilk bebesi mi geliyooorrrrrrr??? :) :):)138.6 çıktı kızlar ne düşünüyorsunuz ? Bir yıl önce dış gebelik geçirdim korku da var biraz ama o zamanki değerimi hatırlamıyorum hiç
dün sabah 10 da yaptım kuzum.Canım sen kaç gün oldu ığne yapali
Canım naptın gittin mi doktoraa?? Bizide bilgilendir mutlaka.Bende mi gitsem? Zor duruyrm
Pazartesi anlayacağız bakalımBEN 14 şubata kadar beklemeyi düşünüyorum canım. Hiç acele etmiycem.
Selam canım ilk sayfadaki sorularıda cevaplar mısın ekliyim senide :)
inşallah canım benim inşallah hepimize nasip olur.
İLK sayfadaki soruları cevapla ekliyim kuzum.
neeee topiğiinn ilk bebesi mi geliyooorrrrrrr??? :) :):)
dün sabah 10 da yaptım kuzum.
Canım naptın gittin mi doktoraa?? Bizide bilgilendir mutlaka.
Gidebildin mi canım ? Merak ettim ben deBende mi gitsem? Zor duruyrm
Ya kızlar sizin ovulasyon nasıl çıkıyor örnek olacak ovulasyon var mı benimki hep aynı renk çıkıyor 5 gündür anliyabiliyorum yumurtlama olup olmadığını laquick marka kullanıyorum
Gitmedim. Pazartesi ise gidince gittigim gbi kan aldrcm hemen.Gidebildin mi canım ? Merak ettim ben de