Kizlar ovulasyin testiyle hamilelik ogrenmeyi duydunzmu
Merhaba yumurta catlamamasinin bi belirtisi var mi acaba ? Ovulasyon testi yapmis miydiniz?Aynen öyle ama doktora gittim yumurtam çatlamıyormuş
Canim igneyi yaptıktan sonra hangi günleri değerlendirdin?Bir gün yap bir gün ya
Bu arada ben bu ay catlama ignesi yaptırdım. Bugün 7 günüm bakalım bu sefer ne olcak
Catlamadigi icin pozitif gordun demekki catlatma igneisndne me kadar sonra catliyo ah insallh kuzum insallhhh heoimz guzel haberler alalimmmBir gün yap bir gün ya
Bu arada ben bu ay catlama ignesi yaptırdım. Bugün 7 günüm bakalım bu sefer ne olcak
Iğneyi sabah yaptım ögun akşamı degerlendirdim 3 gün boyunca daha sonra gün aşırı olduCanim igneyi yaptıktan sonra hangi günleri değerlendirdin?
Kuzum daha bi hafta var denedim ikinci cizgi cikti tabi ama koyu dgl yani pozitif dgil senin ki gbi. Ignenin etkisidir tabi oeki ne zaman catlicak yumurta igneden sonra senin adetine var o zmn dahaCanim sana sunu söyleyeyim dün çatlama iğnesi oldum denemek için ovulasyon testini uyguladım kopkoyu çıktı çünkü iğnenin içinde beta hcg hormonu var dolayısıyla sonucum hemen çıktı. Ama ben bunun iğnenin etkisi olduğunu biliyorum. Ovulasyonda t bi anda kıpkırmızı oluyor eger hamileysen bence denemende fayda var.
Amin inşallah bende 10 Ay denedim olmadi en son iğne yapıldıCatlamadigi icin pozitif gordun demekki catlatma igneisndne me kadar sonra catliyo ah insallh kuzum insallhhh heoimz guzel haberler alalimmm
Pko falan mi var yavrum sendeAmin inşallah bende 10 Ay denedim olmadi en son iğne yapıldı
Valla canım iğneden 36 saat sonra catliyo diyolar ama bide ilişkide 36 sonra benim doktor hemen o gün yap dediCatlamadigi icin pozitif gordun demekki catlatma igneisndne me kadar sonra catliyo ah insallh kuzum insallhhh heoimz guzel haberler alalimmm
Doktor bana da 36.saati degerlendir sonrası da gün aşırı dedi. Her gün önermedi.Iğneyi sabah yaptım ögun akşamı degerlendirdim 3 gün boyunca daha sonra gün aşırı oldu
Igneyi olduktan 36 saat sonra çatlıyor canim. Bu aksam doluyor benim 36 saat.Kuzum daha bi hafta var denedim ikinci cizgi cikti tabi ama koyu dgl yani pozitif dgil senin ki gbi. Ignenin etkisidir tabi oeki ne zaman catlicak yumurta igneden sonra senin adetine var o zmn daha
Ewt canımPko falan mi var yavrum sende
Her doktor farklı söylüyor sende bu ayMi iğne oldunDoktor bana da 36.saati degerlendir sonrası da gün aşırı dedi. Her gün önermedi.
Igneyi olduktan 36 saat sonra çatlıyor canim. Bu aksam doluyor benim 36 saat.
Ay ewt bide catlama ignesi çoğul gebelikte yapıyomuş .Benim arkadsiminda varsi ikizi oldu pko lularin ikiz olma ihtimali daha yuksekmis
Evet canim ilk defa oldum ben. Bende de pko var yumurtalarım gelişip catlamiyormusHer doktor farklı söylüyor sende bu ayMi iğne oldun
Aynı durum bendede vaR. Kuzenlerim iğnenin ilk ayında kaldirlar darısı bize inşallah. Doktor bu ay olmassa diğer ay olur iğnenin etkisi 3 ay suruyormusEvet canim ilk defa oldum ben. Bende de pko var yumurtalarım gelişip catlamiyormus
Ben 9. Günde gördüm pik iCanım yumurtalar hemen öyle kolay kolay büyüyüp çatlamiyo adetin 12 14 gününu buluyo
Ilaç falan kullandinmi klomen vbBen 9. Günde gördüm pik iAcaba büyümeden mi çatladı ?