Kan vermeye gitmek istiyorum canım ama dolardı baya kötü bugün araba kullanamam yürüyerek gitmek için zor yarın ya da akşam eşimle gideyim diyorum. Ben ilk gebelikte erken gebelik testi ile öğrenmiştim. Bugünde normal testi de yapayım elimde çok var deyim öylesine yaptım yapmayacaktım yani onu son anda yapayım dedim. Sadece erken gebelik testi yapsam öğrenemeyecek mişim. Sevinmeye bile korkuyorum ilk bebeğim karnımda ölmüştücanım benım ıkı tane yapmıssın bence var hadı dıyelım bırı bozuk ya dıgerı odamı bozuk erken gebelıkte sorun vardır belkı kan versen vaktın varsa hıc bekleme bence benımde ılk gebelıgım bu sekılde cıktı
Demek bu erken gebelik testlerine çok güvenmemek lazım.Yalanci pozitif çok çıkıyor diyorlardı ama yalancı negatif te gosteriyormus demek .Bence kesin hamilesin canım.Cok net ikisi de .O erken gebelik testi kafanı karıştırmasin hiç ..Yok canım geçmedi günüm daha 3 gün var. Erken gebelik testleri daha hassas oluyor diye onda çıkar diye bekliyordum böyle görünce moralim bozuldu
Teşekkür ederim ederim canım valla benim de kafam karıştı işte. Aynı idrarla yaptım hepsini be normal testte 3. Dk da çıkmıştı ikinci çizgi.Canım ya .Bu da bir ilginç olmuş .Tek yapsan hatalı mi derdim ama ikisinde birden çıkmış .Hamilesin büyük ihtimal .Tebrik ederim.
C çizgisi de net çıkmadı. Erken gebelik testi de şok oldu kaldı hamile olmama galibaDemek bu erken gebelik testlerine çok güvenmemek lazım.Yalanci pozitif çok çıkıyor diyorlardı ama yalancı negatif te gosteriyormus demek .Bence kesin hamilesin canım.Cok net ikisi de .O erken gebelik testi kafanı karıştırmasin hiç ..
kötü düşünürsen kötü olur bence hamılesın gıdınce görürsün varsa bırtane daha yap erken gebelıkler sorun cıkarıyor bazen buna meın ol benım sılık cızgı cıktı gecen ay 2 gun sonra regl oldum yanı kaset test cok mantıklı öleki baya ıdrara gecmıs yanı haber ver :)Kan vermeye gitmek istiyorum canım ama dolardı baya kötü bugün araba kullanamam yürüyerek gitmek için zor yarın ya da akşam eşimle gideyim diyorum. Ben ilk gebelikte erken gebelik testi ile öğrenmiştim. Bugünde normal testi de yapayım elimde çok var deyim öylesine yaptım yapmayacaktım yani onu son anda yapayım dedim. Sadece erken gebelik testi yapsam öğrenemeyecek mişim. Sevinmeye bile korkuyorum ilk bebeğim karnımda ölmüştü
Hemen yapayım mı erken gebelik testini yarını mı bekleyeyim? Ay inş hevesim kurduğumda kalmaz canım dua eder misin haber ederim inşkötü düşünürsen kötü olur bence hamılesın gıdınce görürsün varsa bırtane daha yap erken gebelıkler sorun cıkarıyor bazen buna meın ol benım sılık cızgı cıktı gecen ay 2 gun sonra regl oldum yanı kaset test cok mantıklı öleki baya ıdrara gecmıs yanı haber ver :)
bence bu testte hata var .Hamilesiniz inşallah :)Kızlar ben hamile miyim ? Erken gebelik testinde c çizgisi bile net çıkmadı ama iki tane normal test yaptım art arda ikisi de bu şekilde çıktı. Hangisine güvenmeliyim? Eki Görüntüle 2784726 Eki Görüntüle 2784727
rabbım gönlüne göre versin :)Hemen yapayım mı erken gebelik testini yarını mı bekleyeyim? Ay inş hevesim kurduğumda kalmaz canım dua eder misin haber ederim inş
Canım o testlerde saat önemli değil .Her saat yapabiliyorsun .Ve günün geçtiyse varsa büyük ihtimalle çıkacaktır ..Merhaba arkadaşlar bat 15 şubattaydı günüm geçince erken gebelik testi aldım bu sabah. Gün içerisinde yapsam doğru sonuç verir mi acaba? Ona göre bekliycem 2-3 saat ya da yarın sabah yapıcam. Önerisi olan var mıdır?
Canım şansına test bozuk çıktı herhalde .C çizgisi de net çıkmadı. Erken gebelik testi de şok oldu kaldı hamile olmama galiba
Ben dundu bat olmadim bugunde gelmedi 1 gecikmis oluyorum 21 gunde bir adet gordugum icin 3 haftaya girmis durudayim testte cikarmi 3 haftalik oyle bekliyorumBugün bat olanlar yok mu yorum yapan arkadaşlar
Ay inş canımbence bu testte hata var .Hamilesiniz inşallah :)
Normal testi yapmayacaktım bi de canım son anda bi de bundan yapayım elimde çok var nasılsa deyip yaptımCanım şansına test bozuk çıktı herhalde .İyi ki normal test elinde birden fazla varmış .Yoksa emin olamazdin..
Canım ben yumurtlamayı perşembe günü gördüm bat 25 şubat düzenlermisinKızlar günaydın,
Dün ve bugünün batları ne durumda? Kimse hiç bişey dememiş. :)
@Glchn66
Belirsiz 27 A Asenaasena96
16.02.2021 24 Klomen
İnofolic5 AY PKO @almracnn
16.02.2021 27 Folikasit
İncir kürü- 6 AY PKO
Kan pıhtılaşmasıK kardelen1987
16.02.2021 34 FoliforDuo - 1 AY - @Huzur44
16.02.2021 27 Folbiol 3 AY @Melekk52
17.02.2021 22 Folic-1 Laboquick 3 AY - @sestra22
17.02.2021 32 Folidoce 2 AY - @cukulatam
17.02.2021 25 - - 19 AY - @Hulahula
17.02.2021 Femara/Estrofem
Folikasit- 17 AY
erkene gerek yok ki bat geçmiş .Kaset yapsanız da varsa çıkar.Merhaba arkadaşlar bat 15 şubattaydı günüm geçince erken gebelik testi aldım bu sabah. Gün içerisinde yapsam doğru sonuç verir mi acaba? Ona göre bekliycem 2-3 saat ya da yarın sabah yapıcam. Önerisi olan var mıdır?
Hayırlısı canım ..İnşallah güzel haberi diğer ay alırsınKızlar ben bu sabah elendimgecikmeyle regl oldum bekleyen herkese hayirli haberler almalarini diliyorum newmoon10
canım tabloyu bozmuyoum artık sen 25 inde söylersin o zaman :)Canım ben yumurtlamayı perşembe günü gördüm bat 25 şubat düzenlermisin