- 15 Şubat 2013
- 969
- 694
- 37
LH hormonu 12 ile 5 arasi yogundur. Birde aksam 8 - 10 arasi canim. Her aksam ayni saattede yapabilirsin kacmasin günün. Yani en azindan 8 gibi yaparsin her gun ayni saatte canim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
LH hormonu 12 ile 5 arasi yogundur. Birde aksam 8 - 10 arasi canim. Her aksam ayni saattede yapabilirsin kacmasin günün. Yani en azindan 8 gibi yaparsin her gun ayni saatte canim.
Canım o zaman çok iyi .Güzel haberi alırsın inşallah .Canim benim dongum 28 29 gundur bazen erken bile olur. Kasık agrım hafiften var bakalim beklemedeyim
Bana da aynı şeyi söylediler ama ben ilk kürtaj sonrası yaptırdım tüm testlerimi. Pıhtılaşma problemi çıktı. Hamile kalınca iğne kullanmaya başlayacağımİki ve daha fazlası düşük olduğunda araştırıyoruz dedi çünkü düşük için 1000 tane ihtimal olablir dedi
Hala umutlanmak istemiyorum inan bir anda sökülecek diye bekliyorum insallah guzel haberi almak nasip olur tabiCanım o zaman çok iyi .Güzel haberi alırsın inşallah .
Aynen canım piskoloji cok önemliSağol canım amin inşallah Rabbim hepimizi muradına erdirsin inşallah. Bende çok istiyorum eşim de öyle. Iki oğlum var ama göremiyorum onları babalarının yüzünden. Bunun stresi de engel oluyor biliyorum.
Bi anne icin en zoru evlatlarinla olan imtihan Rabbim hayırlı bi kapı açsın inşSağol canım amin inşallah Rabbim hepimizi muradına erdirsin inşallah. Bende çok istiyorum eşim de öyle. Iki oğlum var ama göremiyorum onları babalarının yüzünden. Bunun stresi de engel oluyor biliyorum.
Evet canım çok zor. Hayırlısı inşallah sağol canım yaBi anne icin en zoru evlatlarinla olan imtihan Rabbim hayırlı bi kapı açsın inş
Anladım canım, ben yaptırmadım Bir problem çıkmaz inşallah yani doktor yapmafı devlet teki, özele de maddiyattan dolayı gidemedikBana da aynı şeyi söylediler ama ben ilk kürtaj sonrası yaptırdım tüm testlerimi. Pıhtılaşma problemi çıktı. Hamile kalınca iğne kullanmaya başlayacağım
Amin canim amin cumlemizi guldursun RabbimAyyy kahkaha attim ya Allahta seni guldursun
Evet canim zaten 12 4 arasi yapmak en iyisi testi cok da iyi olur o saatte yapmanŞuan aklım karıştı sabahdan ılaçlarım var onları ıcıyorum 9 da onları içtikten sonra 12 e kadar sıvı almasam beklesem test yapsam olur dıye dusunuyorum
oooww süper bence hamılesın erken gebelık testlerıne ınanmıyorum ben artık ya barız bellı yanı kaç gun var reglıne yada gectımıKızlar ben hamile miyim ? Erken gebelik testinde c çizgisi bile net çıkmadı ama iki tane normal test yaptım art arda ikisi de bu şekilde çıktı. Hangisine güvenmeliyim? Eki Görüntüle 2784726 Eki Görüntüle 2784727
Yok canım geçmedi günüm daha 3 gün var. Erken gebelik testleri daha hassas oluyor diye onda çıkar diye bekliyordum böyle görünce moralim bozulduoooww süper bence hamılesın erken gebelık testlerıne ınanmıyorum ben artık ya barız bellı yanı kaç gun var reglıne yada gectımı
Laviniiaaa | Belirsiz | 27 | |||||
A Asenaasena96 | 16.02.2021 | 24 | Klomen İnofolic | 5 AY | PKO | ||
A almracnn | 16.02.2021 | 27 | Folikasit İncir kürü | - | 6 AY | PKO Kan pıhtılaşması | |
K kardelen1987 | 16.02.2021 | 34 | FoliforDuo | - | 1 AY | - | |
Mihrimah Sultann | 16.02.2021 | 27 | Folbiol | 3 AY | |||
Mikyy38 | 17.02.2021 | 22 | Folic-1 | Laboquick | 3 AY | - | |
S sestra22 | 17.02.2021 | 32 | Folidoce | 2 AY | - | ||
cukulatam | 17.02.2021 | 25 | - | - | 19 AY | - | |
Beyazmelek11 | 17.02.2021 | Femara/Estrofem Folikasit | - | 17 AY |
canım benım ıkı tane yapmıssın bence var hadı dıyelım bırı bozuk ya dıgerı odamı bozuk erken gebelıkte sorun vardır belkı kan versen vaktın varsa hıc bekleme bence benımde ılk gebelıgım bu sekılde cıktıYok canım geçmedi günüm daha 3 gün var. Erken gebelik testleri daha hassas oluyor diye onda çıkar diye bekliyordum böyle görünce moralim bozuldu
çıkar saat farkı yok yazıyo erken gebelıkteMerhaba arkadaşlar bat 15 şubattaydı günüm geçince erken gebelik testi aldım bu sabah. Gün içerisinde yapsam doğru sonuç verir mi acaba? Ona göre bekliycem 2-3 saat ya da yarın sabah yapıcam. Önerisi olan var mıdır?
Canım ya .Bu da bir ilginç olmuş .Tek yapsan hatalı mi derdim ama ikisinde birden çıkmış .Hamilesin büyük ihtimal .Tebrik ederim.Kızlar ben hamile miyim ? Erken gebelik testinde c çizgisi bile net çıkmadı ama iki tane normal test yaptım art arda ikisi de bu şekilde çıktı. Hangisine güvenmeliyim? Eki Görüntüle 2784726 Eki Görüntüle 2784727