İnşallah canım bı arkadasim vardı böyle çıkmıştı aradan iki hafta geçti şuan keseyi görmeye hazırlanıyor konuşamadık belki görmüştür bileAmin kardes. Cok heyecanliyim.insAllah. hastalarimdan o kadar cok dua aliyrm ki. InsAllah onlarin yuzu suyu hurmetine
10.günden başlayabilirsinKızlar yumurta takibi yapılıyor bende ama bende bi taraftan ovulasyon testiyle takip etmek istiyorum. Ne zaman başlamalıyım ? Bugün adetimin son günü
Ben göremedim sanki ya..inşallah yanılmışımdır ama :)Ilk 3 dk da cikti
Ayyy canim 3.dk sa hayirli olsun yumurtlamdan kac gun sonra yada adete kac gun kala yaptinIlk 3 dk da cikti
Valla benim hesaba gore subat 7 de adet olmam lazim. 33 gun sryr cnku. Su geleneksel hesaba gore ise yumurtlama ustune 14 gun snra yani pazartesi regl olmam lazm. Ama hangisi suan benim icin dgru bilmiyrmAyyy canim 3.dk sa hayirli olsun yumurtlamdan kac gun sonra yada adete kac gun kala yaptin
Maşallah oglunuz kaç yasindaBenide eklermisiniz kızlar
Bat 7 şubat
24 yaşındayım
1 erkek çocuğu annesiyim
Folidoce kullanıyorum
Kan pıhtılaşmam var
3 aydır istiyorm bebek
6 yıllık evliym 3 kaybim var ıns sağlıklı bi evlâdım olur
Oğlum 4 yaşındaMaşallah oglunuz kaç yasinda
Aaa benim oğlumda 4 yaşında bende şubatta 25 olucamOğlum 4 yaşında
Mayis da 25 olcam bende
Bizde 2 aydır istiyoruz nasip olursaOğlum 4 yaşında
Mayis da 25 olcam bende
Yumirtlama oncesi daha iyi diyolar geneldeKızlar yumurtlamadan 1 gece önce de şansım olur mu dersiniz? Yumurtlama günü değerlendiremedik
Bizde 2 ay aslında bu ayla 3 olcak işteBizde 2 aydır istiyoruz nasip olursa
Umarım işe yaramıştır valla sağolasın 3 gün yaşama muhabeetinden dolayı mu diyorsun spermin?Yumirtlama oncesi daha iyi diyolar genelde
ya sizle aynıyız :) yumurtlama masajını youtubeden mi yapıyorsunuz bende yapayım :)Benimde regl bitti maraton basladiiiiBuyusun yumurtaciklarimiz Gunde 15 dk yumurtlama masaji yapmaya basladim adetliykende adet sokturucu yumurtlama tetikleyici masaji yapmistim. Insallah ugurlu olur herkese bu ay
14 şubat onu tutturamadikBizde 2 ay aslında bu ayla 3 olcak iştesenle ayniyiz peki adet tarihin ne o da mi aynı acebq
Aminnn ıns benmki senden önce adet olursan haber ver14 şubat onu tutturamadikhadi hayırlısıyla şubat ayı hepimize hayırlı gelir insallah