Tam canım ilk senden güzel haberler gelir inşallah sonrada bir bir bütün güzel haberler gelir hepimizdenBenide alimi
Aminnn ıns benmki senden önce adet olursan haber ver ıns olmazsın şubat bize uğur getirir ıns
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam canım ilk senden güzel haberler gelir inşallah sonrada bir bir bütün güzel haberler gelir hepimizdenBenide alimi
Aminnn ıns benmki senden önce adet olursan haber ver ıns olmazsın şubat bize uğur getirir ıns
Evet canim simdi reklam olarak algilanmasin beni kasim ayindan bilenler biliyor instagramda birgebeningunlugu sayfasindan aldim. Youtubede Ebru Ceylan olarak arama yapinca yumurtlama masajini guzelce anlatiyor canim ayakta yapilan. Valla yapinca bir agrilar hissediyorum fark ettim ama 15 dk surmedi bugun daha kısa tuttum☺ya sizle aynıyız :) yumurtlama masajını youtubeden mi yapıyorsunuz bende yapayım :)
Açtım kuzum açtım merak etme :))) insallah uğurlu gelecek hepimize inanıyorum.ya allah aşkına kasım ayında ne bereketli imiş konuyu açan, aynı şevk ile burayı da açtın mı acaba :) çok ümitlendim kasım topiğini görünce maşşallahhh
Merhaba. Kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm. Amh:0,75 çıktı.merhaba amh kaç çıkmıştı
Amh a cok takilma. Dusuk cikmasinda cok etken var. Kanin tupte beklemesi bile sonucu cok etkiliyr. Lab. Sicakligi dahi.Merhaba. Kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm. Amh:0,75 çıktı.
Bende aynı şekilde bu stresi kontrol edemiyorum beden aklımdan çıkmıyor süreklimdüşünüyorım Allahım bizlere isteyen herkese nasip etsin inşaallah Şubat ayı Bu güZel haberi öğrenmeyi nasip etsin inşaallah .dua edelim bol bolValla kozlar adete 9 gün var ben gün sayiyorum cok stres yapiyorum olucaksada olmucak bu yuzden
Beni teselli ettiğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah bizlere de hayırlı sağlıklı bir bebek sahibi olmak nasip olur.Amh a cok takilma. Dusuk cikmasinda cok etken var. Kanin tupte beklemesi bile sonucu cok etkiliyr. Lab. Sicakligi dahi.
Benim bir ay 0.04 cikan amh diger ay 1.02 cikti. Cok da takilma. 0.01 ile arkadasim 46 yasinda gebe kaldi
Amin insAllahBende aynı şekilde bu stresi kontrol edemiyorum beden aklımdan çıkmıyor süreklimdüşünüyorım Allahım bizlere isteyen herkese nasip etsin inşaallah Şubat ayı Bu güZel haberi öğrenmeyi nasip etsin inşaallah .dua edelim bol bol
10 günden itibaren baslaMerhaba beni de ekler misiniz ?
Bat 14 şubat
Folik asit (folbiol)
3 aydır deniyoruz
27 yaş
Sağlık sorunu yok
Ovülasyon laboquick aldım
Ve benim adetim biteli 2 gün oldu ovülasyona ne zaman başlamalıyım adet başlama gününden sonraki 14.gün diyolar internette ama burda adet bitince başlayın yazılmış hangisine göre yapmalıyım ilk defa kullanıcam da?
Adet tarihimden itibaren değil mi ?10 günden itibaren basla
Ewt adetin 10 gunu yaniAdet tarihimden itibaren değil mi ?
Ve ayrica ovulasyon takibi gercekten cok onemliymis. Ve adetin son gununden baslamak. Klasik o dusunce yuzunden hep yumurtlamalari kacirdim sanrm. Laboquick testi yuzunden husrana ugradm hep. Insallah pazartesi guzel haberler verrm.Beni teselli ettiğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah bizlere de hayırlı sağlıklı bir bebek sahibi olmak nasip olur.
Tamam teşekkür ederim:)Ewt adetin 10 gunu yani
Size kendimden ornek vereyim. Adetin son gunu yumurtlamaya basladm. Adet bitimi 2. Gun pik gordum. Size kalmis tabi. Ama 10 gun diye sartlamayin Kendinizi. Kacirabilir veya 2 kere yumurtlama olablr.Adet tarihimden itibaren değil mi ?