- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.218
Çok sevindim bebiş çok bekletmemis sizi inşallah sağlıkla büyürKeseye göbeğime jel sürüp ultrasonda bakti canim. Baya bi uğraştı bulmak için zaten 4 hafta cok kisa bir zaman görünmesi için de diye belirtirken bir anda çıkıverdi karşımıza.
Olur canim cevaplarım tabikııız ne kadar güzel bi değer maşallah tebrik ederim canım :) Sende sorularımızı cevaplar mısın ilk sayfadaki soru-cevap a ekleyeyim senide :)
idrarda fazla tutmussun bozulmusBozuk bencwde tekrarlamalimiyim
Bende de pıhtılaşma var ama doktorum gebe kalır kalmaz iğne başlayacaksın dedi kalp atışını duymayı beklemeyecek mişim yani. Kalp atışı duyulunca rapor çıkacakmış ilaç içinBenim beklenen adt tarihim 6 şubattı ama ben 2 gun boyunca göğüslerde hassasiyet ve dolgunlasma hissettim ki regl dönemimde de pek yaşamam bunu. Biraz şüphelendim aynı gün test yaptim 2 çizgiyi cok net gordum ertesi gün emin olmak için yine yaptim yine pozitifti. Bugun de beta hcg ye bakılsın istedim o da yuksek çıkınca biraz daha emin oldum sayılır. Tabi biraz tedirginim hala 1 kimyasal düşük yaşamıştım.
Birde hafif kasık ağrısı ve felaket bir gaz sıkışması yaşıyorum doktor normal olduğunu söyledi. Kanda pıhtılaşma da var bende bakalim bebeğin kalp sesini ne zaman duyarsak iğneye de başlayacakmışım. Ayrıca ovulasyon testi hic kullanmadım canim öylesine denedik bu ay hic hesap dahi etmedik nasip oldu . Darısı tüm isteyen anne adaylarının başına insallah
Yok canim damlatir damlatmaz oyle oldu bende anlayamadim testin azizligine ugradim onerilmeyen de bir testmis zaten ,idrarda fazla tutmussun bozulmus
MaşallahBenim beklenen adt tarihim 6 şubattı ama ben 2 gun boyunca göğüslerde hassasiyet ve dolgunlasma hissettim ki regl dönemimde de pek yaşamam bunu. Biraz şüphelendim aynı gün test yaptim 2 çizgiyi cok net gordum ertesi gün emin olmak için yine yaptim yine pozitifti. Bugun de beta hcg ye bakılsın istedim o da yuksek çıkınca biraz daha emin oldum sayılır. Tabi biraz tedirginim hala 1 kimyasal düşük yaşamıştım.
Birde hafif kasık ağrısı ve felaket bir gaz sıkışması yaşıyorum doktor normal olduğunu söyledi. Kanda pıhtılaşma da var bende bakalim bebeğin kalp sesini ne zaman duyarsak iğneye de başlayacakmışım. Ayrıca ovulasyon testi hic kullanmadım canim öylesine denedik bu ay hic hesap dahi etmedik nasip oldu . Darısı tüm isteyen anne adaylarının başına insallah
CAnim kardesim sen idrari cok bulamissin ondan test bozulmusYani bazı testler boyle gosteriyo demissin ama bi testin boyle gosterme ihtimali yok hafta ici vericem kan baklm yinede onceden bileyim istiyorum
Sen en iyisi kan ver neyi bekliyorsun anlamiyorumYok canim damlatir damlatmaz oyle oldu bende anlayamadim testin azizligine ugradim onerilmeyen de bir testmis zaten ,
Ayin 26 sinda kan vermistim negatifti uzerinsen birazdaha gecmesini bekliyorumSen en iyisi kan ver neyi bekliyorsun anlamiyorum
Orduda mı kalıyorsun pekiBende aslen orduluyum kuzum
Hadi bakalım hayırlısı olsun senin için inşallahEvet çok küçük hem de ,betahcg ve kan değerlerimi istedi yolladım haftaya muayeneye gideceğim
Bu ay herkeste sanki aynı belirtiler varBenim de 19 şubat regli oluyormuş gibi ıslaklık akıntı var beyaz
Benim beklenen adt tarihim 6 şubattı ama ben 2 gun boyunca göğüslerde hassasiyet ve dolgunlasma hissettim ki regl dönemimde de pek yaşamam bunu. Biraz şüphelendim aynı gün test yaptim 2 çizgiyi cok net gordum ertesi gün emin olmak için yine yaptim yine pozitifti. Bugun de beta hcg ye bakılsın istedim o da yuksek çıkınca biraz daha emin oldum sayılır. Tabi biraz tedirginim hala 1 kimyasal düşük yaşamıştım.
Hadi ya. Bana şimdilik gerek olmadığını 3 aydan once kan pihtilasmasinin bebeğe bir zararının olmayacağını söyledi. Benim 2 değerim heterozigottu acaba sizin değerler daha mi ileride cıktı acabaBende de pıhtılaşma var ama doktorum gebe kalır kalmaz iğne başlayacaksın dedi kalp atışını duymayı beklemeyecek mişim yani. Kalp atışı duyulunca rapor çıkacakmış ilaç için
Bebeğiniz hayırlı olsun inşallajBenim beklenen adt tarihim 6 şubattı ama ben 2 gun boyunca göğüslerde hassasiyet ve dolgunlasma hissettim ki regl dönemimde de pek yaşamam bunu. Biraz şüphelendim aynı gün test yaptim 2 çizgiyi cok net gordum ertesi gün emin olmak için yine yaptim yine pozitifti. Bugun de beta hcg ye bakılsın istedim o da yuksek çıkınca biraz daha emin oldum sayılır. Tabi biraz tedirginim hala 1 kimyasal düşük yaşamıştım.
Çok tesekkurler guzel dilekleriniz icin.Maşallahbende de kan pıhtılaşma sorunu var hep iğne kullanıyorum bir kızım var 3 yaşında... 2. Yi istiyoruz bakalım hayırlısı inşallah değeriniz artar demekki göğüs hassasiyeti dışında bir belirti olmadı insan sürekli kendini dinliyor
Yok akrabalarım orduda ailem zonguldak biz muştayızOrduda mı kalıyorsun peki
Bende Ordu geliniyimOrduda mı kalıyorsun peki
Adetliyken mi bakıldı LH değerinize?Kızlar LH 5.15. Değerim nasıl sizce fikri olan var mı